j3nny Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :angryy::angryy::angryy::angryy::angryy: no nic, będziemy ogłaszać, pfu P.S. swoją drogą za coś takiego powinni wręczać dożywotni zakaz trzymania zwierząt, widać że ludzie mają jakiś niedorozwój i nie są w pełni poczytalni Quote
Asior Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 jak na razie ludzie tylko dzwonili do schroniska, zę wyjeżdżają i muszą ją oddać.... Mam nadzieje, ze nie wyrzucą jej chociaż na ulicę w obawie przez mrożącym wzrokiem pracowników.. Ja bym chciała tylko, zeby trafili na P. Małgosie od kotów...ona im powie co o nich myśli...:angryy: Quote
j3nny Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 zwrócili Szakirę? zapomniałam wczoraj zapytać :placz: Quote
agamika Posted May 4, 2009 Posted May 4, 2009 Nie wiem czy Panstwo wyjeżdżają czy nie, ale to wcale nie dlatego Szakira wróciła do schroniska . Przywieźli ja w sobotę .. i okazało sie że : psa adoptowała dziewczyna BEZ POROZUMIENIA Z RODZINĄ, CHŁOPAKIEM , Szakirę przywiózł jej chłopak z tatą ( z którym jak zrozumiałam ona mieszka ? ) bo ona sie wsytdziła :roll:- na psa nie ma On czasu, a ona chyba sie znudziła :roll: . ... w domu rodzinnym sa juz inne psy i koty .. po prostu masakra ... dziewczynie ise zabawki zachciało Szakira jednak nie przebywa w schronisku, gdyż została od razu adoptowana Quote
Asior Posted May 4, 2009 Author Posted May 4, 2009 AGA, dziś same dobre wiadomości przynosisz :multi: Quote
j3nny Posted May 5, 2009 Posted May 5, 2009 [quote name='agamika'] Szakira jednak nie przebywa w schronisku, gdyż została od razu adoptowana uffffffffffffffff mam nadzieję, że tym razem na dobre i ponownie pytam - czy nie powinno być jakiejś kary za bezmyślne adopcje?:angryy: czy jest to jakoś odnotowywane tak, żeby na przykład za kilka miesięcy ta osoba nie mogła przyjść po innego psa? Quote
Asior Posted May 5, 2009 Author Posted May 5, 2009 wpisują takie osoby na czarne kwaiatki schroniskowe... ale nic więcej :roll: Quote
Recommended Posts