Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
no nic, będziemy ogłaszać, pfu

P.S. swoją drogą za coś takiego powinni wręczać dożywotni zakaz trzymania zwierząt, widać że ludzie mają jakiś niedorozwój i nie są w pełni poczytalni

Posted

jak na razie ludzie tylko dzwonili do schroniska, zę wyjeżdżają i muszą ją oddać.... Mam nadzieje, ze nie wyrzucą jej chociaż na ulicę w obawie przez mrożącym wzrokiem pracowników..
Ja bym chciała tylko, zeby trafili na P. Małgosie od kotów...ona im powie co o nich myśli...:angryy:

Posted

Nie wiem czy Panstwo wyjeżdżają czy nie, ale to wcale nie dlatego Szakira wróciła do schroniska . Przywieźli ja w sobotę .. i okazało sie że :
psa adoptowała dziewczyna BEZ POROZUMIENIA Z RODZINĄ, CHŁOPAKIEM , Szakirę przywiózł jej chłopak z tatą ( z którym jak zrozumiałam ona mieszka ? ) bo ona sie wsytdziła :roll:- na psa nie ma On czasu, a ona chyba sie znudziła :roll: . ... w domu rodzinnym sa juz inne psy i koty .. po prostu masakra ... dziewczynie ise zabawki zachciało

Szakira jednak nie przebywa w schronisku, gdyż została od razu adoptowana

Posted

[quote name='agamika']
Szakira jednak nie przebywa w schronisku, gdyż została od razu adoptowana

uffffffffffffffff mam nadzieję, że tym razem na dobre

i ponownie pytam - czy nie powinno być jakiejś kary za bezmyślne adopcje?:angryy:
czy jest to jakoś odnotowywane tak, żeby na przykład za kilka miesięcy ta osoba nie mogła przyjść po innego psa?