Mazowszanka13 Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 Malagos wyjechała w sobotę na spływ. Pewnie nie zdążyła napisać przed wyjazdem. Wróci za tydzień. Quote
malagos Posted July 14, 2019 Author Posted July 14, 2019 Kasja pojechała w poniedziałek na swoje. Pewnie jeszcze trochę potrwa, żeby przełamała swoje lęki, ale wierzę, że będzie dobrze. 1 1 Quote
mari23 Posted July 14, 2019 Posted July 14, 2019 4 godziny temu, malagos napisał: Kasja pojechała w poniedziałek na swoje. Pewnie jeszcze trochę potrwa, żeby przełamała swoje lęki, ale wierzę, że będzie dobrze. Będzie dobrze, inaczej być nie może :) tyle kciuków, ciepłych myśli i dobrych życzeń - MUSI być dobrze :) 1 Quote
malagos Posted July 14, 2019 Author Posted July 14, 2019 Jestem w kontakcie z Tadeuszem i Asią, sami mi zdają relację. Są spacery nad rzekę, na łąkę, zabawa przed domem w przynoszenie zabawki. Ale czasem się czegoś przestraszy, np. hamującego auta, i kuli się, chce dać nogę. Quote
malagos Posted April 13, 2020 Author Posted April 13, 2020 Dobre wieści mam od Kasji dość często - mieszka u moich przyjaciół w Makowie Maz. I dzięki niej państwo wychodzą na spacerki, nie muszą siedzieć kołkiem w domku :) 2 Quote
Recommended Posts