Zagrodowy pies polski Posted May 25, 2019 Share Posted May 25, 2019 Po odejściu yorka ( ze starości) zrobiło się pusto w domu i znajomi chcieliby zaadoptować młodą maleńką sunię. Domek z działką, cały czas ktoś jest w domu. W domu dorośli ale przychodzą wnuki, więc piesek musiałby tolerować małe dzieci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rozi Posted May 27, 2019 Share Posted May 27, 2019 Skoro mieli yorka, to pewnie wiedzą, co chcą, ale... czy przemyśleli wielkość? Moja Kula waży 2kg i jest maciupna, wskoczy na jeden schodek, drugi, a przy trzecim już nie daje rady, bo sama ma w kłębie tyle, co schodek .Ma problemy z wyższymi krawężnikami. Łukaszek (oddany do Przyjaciół z pewnych względów) waży 2,2 i ma wyższe nóżki, ładnie wskakuje na wszystko, za to przy którymś skoku zerwał więzadło. Ja bym już w życiu nie wzięła psa poniżej 4kg., noszę Kulę, bo muszę, od dziewięciu lat i mam skrzywiony kręgosłup, niby lekka jest, ale te 2kg stale po prawej (nie umiem po lewej) jednak zrobiły swoje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kala12666 Posted April 21 Share Posted April 21 Dzień dobry mam suczkę maltanczyka w czerwcu będzie miała rok . Szukam dla niej domu kochającego ,ja z przyczyn osobistych i zdrowotnych niestety nie mogę . Nauczona komend typu siad ,podaj łapkę . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poker Posted April 21 Share Posted April 21 Wpisałaś w niewłaściwe miejsce. Napisz PW do Bgra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts