guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 19 minut temu, Radek napisał: Fajne te motylki. Ten lajk za Pana Biedronkę. Quote
Poker Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 To może jeszcze takie jaszczurki zasiedlą łąkę? Będę slicne dzidziole :) Też ja fociłam :) Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 13 minut temu, Poker napisał: To może jeszcze takie jaszczurki zasiedlą łąkę? Będę slicne dzidziole :) Też ja fociłam :) Nie ma Uxmal w tej chwili.Mam zamiar prosić o super promocję na koniec bazarku właśnie o Twojego pięknego motyla a teraz i o jaszczurkę.. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Takie motylki też by ładnie wyglądały na łączce. Sama je obfociłam. O jacie!!! JAKIE PIĘKNE . jakim aparatem fotografowałaś? Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 1 godzinę temu, Poker napisał: Takie motylki też by ładnie wyglądały na łączce. Sama je obfociłam. O jacie!!! JAKIE PIĘKNE . jakim aparatem fotografowałaś? Quote
Poker Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 3 minuty temu, uxmal napisał: O jacie!!! JAKIE PIĘKNE . jakim aparatem fotografowałaś? SONY - idioten aparat Quote
Poker Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 12 minut temu, guccio napisał: Nie ma Uxmal w tej chwili.Mam zamiar prosić o super promocję na koniec bazarku właśnie o Twojego pięknego motyla a teraz i o jaszczurkę.. Bardzo mi miło. Jaszczurki są nawet dwie. Motylki zresztą też. Quote
bakusiowa Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Bardzo ładny bazarek. Jak będzie II edycja chętnie wezmę udział. Poszedł przelew za zakupione zwierzątka. 1 Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 8 minut temu, Poker napisał: Bardzo mi miło. Jaszczurki są nawet dwie. Motylki zresztą też. Może jeszcze ktoś się skusi? Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 39 minut temu, Poker napisał: To może jeszcze takie jaszczurki zasiedlą łąkę? Będę slicne dzidziole :) Też ja fociłam :) Wow! Oki :) będą jaszczurki Szukać mini jaszczurek czy średniaczków ? ;) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 25 minut temu, guccio napisał: Nie ma Uxmal w tej chwili.Mam zamiar prosić o super promocję na koniec bazarku właśnie o Twojego pięknego motyla a teraz i o jaszczurkę.. jaszczurki się robią :)))) Quote
rozi Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: O jacie!!! JAKIE PIĘKNE . jakim aparatem fotografowałaś? Głucha jesteś? Sony idiotkamera. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 12 minut temu, bakusiowa napisał: Bardzo ładny bazarek. Jak będzie II edycja chętnie wezmę udział. Poszedł przelew za zakupione zwierzątka. Dziękuje bardzo :) za dobre słowo i przelew :) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Głucha jesteś? Sony idiotkamera. dogo dwa razy puściło mi post. i to z TAAKIM opóźnieniem :)))) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Oto jaszczurki...:) 1. Jaszczurka Absyntowa 5 zł. 2. Jaszczuś 3 zł Quote
Radek Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 50 minut temu, uxmal napisał: dogo dwa razy puściło mi post. i to z TAAKIM opóźnieniem :)))) Zapisywanie postów to obecnie wielka zagadka:/ Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 26 minut temu, uxmal napisał: Oto jaszczurki...:) 1. Jaszczurka Absyntowa 5 zł. 2. Jaszczuś 3 zł A to małe urośnie?Jak tak to ja parkę(widać już?)Dzieciaki będą za jakiś czas. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 24 minuty temu, Aga76 napisał: Ooo :) Jaszczusia jednego poproszę :) Rewelacja ;) ALe mamy różnorodny biotop łąkowy. Cód malina:) I to dzięki Wam :) Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Przed chwilą, guccio napisał: A to małe urośnie?Jak tak to ja parkę(widać już?)Dzieciaki będą za jakiś czas. Nie widzę parki. Ciemność widzę ... Guciu chcesz absyntowa x2? Czy dwa jaszczusie ? Czy jak? Quote
guccio Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 2 minuty temu, uxmal napisał: Nie widzę parki. Ciemność widzę ... Guciu chcesz absyntowa x2? Czy dwa jaszczusie ? Czy jak? Jaszcusie dwa bym wzieła jak by było wiadomo,że parka. Quote
uxmal Posted June 2, 2019 Author Posted June 2, 2019 Przed chwilą, guccio napisał: Jaszcusie dwa bym wzieła jak by było wiadomo,że parka. Oki, pobiorę próbki śliny Jaszczusiom i sprawdzimy płeć.. Odezwę się za 2 minuty... będą wyniki... 1 Quote
Recommended Posts