rozi Posted May 2, 2019 Posted May 2, 2019 R O X I Piesunia starzeje się troszkę, martwią mnie Jej finanse - ma deklaracje wystarczające na DT (znakomity DT), ale chciałabym jakiś grosik oszczędności żeby miała, na... leki jakieś, badania, gdyby trzeba... Do sprzedania mam urządzenie - ekspres do kawy. Parzy jak złoto, mnie brak cierpliwości do kolby, a spienionego mleka nie potrzebuję. Dostałam od mojego syna, czysty i sprawny. Działał u Krzysia 3 lata, teraz ma automatyczny jakiś. Cena KT 90zł. KUPIŁA mila-ada :) Zapłacone, dziękuję ślicznie Możliwy (bardzo możliwy) odbiór osobisty na linii Metro Warszawa. Nie wchodzi mi zdjęcie, coś się chrzani z Dogo, spróbuję inaczej w następnym pośce. Quote
rozi Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 https://www.mediaexpert.pl/ekspresy-cisnieniowe/ekspres-electrolux-eea-111,id-317675?gclid=EAIaIQobChMIjNf7wOT94QIVw6SaCh3RQgTmEAAYASAAEgKUmPD_BwE&gclsrc=aw.ds Quote
rozi Posted May 2, 2019 Author Posted May 2, 2019 Jasne dla Wszystkich, że najchętniej z osobistym w Warszawie, ale jak się zaprę, to zapakuję i wyślę. Quote
rozi Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 4 godziny temu, Annaa4 napisał: podrzucam :) Ja też :) Quote
Poker Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 14 godzin temu, rozi napisał: Jasne dla Wszystkich, że najchętniej z osobistym w Warszawie, ale jak się zaprę, to zapakuję i wyślę. O co się zaprzesz? Quote
rozi Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 1 minutę temu, Poker napisał: O co się zaprzesz? O priorytety. Quote
rozi Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Zapraszam, fajny ekspres, zostawiłabym go sobie nawet, choćby dla gości (dwie espresso można na raz, lecą dwa ciurczki), ale nie mam gdzie postawić. Ładna ta kawa z niego, z takim jasnym na wierzchu. Quote
mila-ada Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 To ja się skuszę. Niedługo podłączą prąd na działkę, to będzie jak znalazł. 1 Quote
rozi Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 2 godziny temu, mila-ada napisał: To ja się skuszę. Niedługo podłączą prąd na działkę, to będzie jak znalazł. O! Dziękuję ślicznie :) Czeka mnie wysyłanie??? Quote
b-b Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 2 godziny temu, rozi napisał: O! Dziękuję ślicznie :) Czeka mnie wysyłanie??? Chciałam podrzucić a tu proszę :) Do Wrocławia ;) Quote
mila-ada Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 3 godziny temu, rozi napisał: O! Dziękuję ślicznie :) Czeka mnie wysyłanie??? Niestety tak, i pewnie trzeba będzie jakimiś szmatami owinąć. Może da rady do paczkomatu? Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 8 godzin temu, b-b napisał: Chciałam podrzucić a tu proszę :) Do Wrocławia ;) 7 godzin temu, mila-ada napisał: Niestety tak, i pewnie trzeba będzie jakimiś szmatami owinąć. Może da rady do paczkomatu? O szlag.... :D Ja bym wolała normalną paczkę PP nadać, powinna kosztować w granicach 20zł. Quote
rozi Posted May 7, 2019 Author Posted May 7, 2019 Dnia 2019-05-04 o 00:23, mila-ada napisał: Niestety tak, i pewnie trzeba będzie jakimiś szmatami owinąć. Może da rady do paczkomatu? Doszła wpłata, dziękuję ślicznie :) Ustalona wysyłka PACZKA+ odbiór w punkcie opłacona. Z wysłaniem czekam na oryginalny karton, syn ma poszukać i dać, ale wiadomo, jak to z facetami... Quote
Aldrumka Posted May 8, 2019 Posted May 8, 2019 Roxi już kasę też otrzymała, 90 zł, dziękujemy :) Quote
rozi Posted May 8, 2019 Author Posted May 8, 2019 9 minut temu, Aldrumka napisał: Roxi już kasę też otrzymała, 90 zł, dziękujemy :) Dziękuję ślicznie za potwierdzenie :) Quote
rozi Posted May 21, 2019 Author Posted May 21, 2019 Od czwartku, 16 maja, paczka czeka na odbiór w ustalonym UP. Quote
rozi Posted May 22, 2019 Author Posted May 22, 2019 Mam informację, że paczka odebrana, czyli bazarek rozliczony. Quote
Recommended Posts