Jump to content
Dogomania

R O Z L I C Z O N Y *** iwna5702 wybrała Calvados ***** KOLCZYKI * BUSZTYN * Ag925 **** lub AUTORSKI PRZEPIS NA CALVADOS (z suszonych) z flaszeczką na spróbowanie ***** Lotto z Plusem 4 EDYCJA *** DLA STARUSZKÓW Z BUKU *****

Recommended Posts

Posted
4 godziny temu, rozi napisał:

No  :)

Aga nie zagląda...

Przyjdzie pewnie w połowie maja :/

Nikt się nie spodziewał, że szybciej bazar odwiesisz ;) 

Posted
2 godziny temu, Iv_ napisał:

Przyjdzie pewnie w połowie maja :/

Nikt się nie spodziewał, że szybciej bazar odwiesisz ;) 

A co miałam zrobić, jak się Dobrzy Klienci zgłaszali konkretnie i jednoznacznie   flower.gif

Posted
47 minut temu, rozi napisał:

A co miałam zrobić, jak się Dobrzy Klienci zgłaszali konkretnie i jednoznacznie   flower.gif

Oby więcej tutaj takich Klientów ;)) 

Posted
8 minut temu, Iv_ napisał:

Oby więcej tutaj takich Klientów ;)) 

A Calvados pięknie się wybarwia, zanim bazar się rozegra naciągnie. Bo ten poprzedni nadwątlony.

Posted

A teraz sytuację mamy następującą:

jola_li nie wiedziała, że tak szybko otworzę następny bazarek, i przelała po Świętach bezpośrednio na konto Buku 100zł. Mam potwierdzenie od Supergogi, że ta wpłata jest.

Zgodzimy się więc chyba wszyscy, że należy się Joli 5 losów  :) i zaraz Ją tu ściągnę, to nam poprawi statystykę  :)

kotek.gif

Posted
42 minuty temu, rozi napisał:

A teraz sytuację mamy następującą:

jola_li nie wiedziała, że tak szybko otworzę następny bazarek, i przelała po Świętach bezpośrednio na konto Buku 100zł. Mam potwierdzenie od Supergogi, że ta wpłata jest.

Zgodzimy się więc chyba wszyscy, że należy się Joli 5 losów  :) i zaraz Ją tu ściągnę, to nam poprawi statystykę  :)

kotek.gif

No jasne .

• Like 2
Posted
3 minuty temu, Iv_ napisał:

Jak tam? co tam? 0winked.gif

Wschodzą mi groszki. I kotlety koperkowe sobie usmażyłam, już cztery zeżarłam    obiad.gif

Posted
2 minuty temu, rozi napisał:

Wschodzą mi groszki. I kotlety koperkowe sobie usmażyłam, już cztery zeżarłam    obiad.gif

kotlety z jajek i koperku? 07icon_smile4.gif