rozi Posted May 3, 2019 Author Posted May 3, 2019 Przed chwilą, Poker napisał: buuu, w takim razie 33 Zapisuję Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 8 godzin temu, bakusiowa napisał: Poproszę 9 i 18. Ślicznie dziękuję Idę zapisać. Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 6 minut temu, Iv_ napisał: Zapominam, że bazar już odwieszony ;)) No :) Aga nie zagląda... Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Nikt w ogóle nie zagląda :D do zamkniętego to co i rusz ktoś :D Quote
Iv_ Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 4 godziny temu, rozi napisał: No :) Aga nie zagląda... Przyjdzie pewnie w połowie maja :/ Nikt się nie spodziewał, że szybciej bazar odwiesisz ;) Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 2 godziny temu, Iv_ napisał: Przyjdzie pewnie w połowie maja :/ Nikt się nie spodziewał, że szybciej bazar odwiesisz ;) A co miałam zrobić, jak się Dobrzy Klienci zgłaszali konkretnie i jednoznacznie Quote
Iv_ Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 47 minut temu, rozi napisał: A co miałam zrobić, jak się Dobrzy Klienci zgłaszali konkretnie i jednoznacznie Oby więcej tutaj takich Klientów ;)) Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 8 minut temu, Iv_ napisał: Oby więcej tutaj takich Klientów ;)) A Calvados pięknie się wybarwia, zanim bazar się rozegra naciągnie. Bo ten poprzedni nadwątlony. Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 A teraz sytuację mamy następującą: jola_li nie wiedziała, że tak szybko otworzę następny bazarek, i przelała po Świętach bezpośrednio na konto Buku 100zł. Mam potwierdzenie od Supergogi, że ta wpłata jest. Zgodzimy się więc chyba wszyscy, że należy się Joli 5 losów :) i zaraz Ją tu ściągnę, to nam poprawi statystykę :) Quote
Poker Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 42 minuty temu, rozi napisał: A teraz sytuację mamy następującą: jola_li nie wiedziała, że tak szybko otworzę następny bazarek, i przelała po Świętach bezpośrednio na konto Buku 100zł. Mam potwierdzenie od Supergogi, że ta wpłata jest. Zgodzimy się więc chyba wszyscy, że należy się Joli 5 losów :) i zaraz Ją tu ściągnę, to nam poprawi statystykę :) No jasne . 2 Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 59 minut temu, bakusiowa napisał: Poproszę jeszcze 26 i 40. Dziękuję ślicznie za drugi los Zapisuję. Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 3 minuty temu, Iv_ napisał: Jak tam? co tam? Wschodzą mi groszki. I kotlety koperkowe sobie usmażyłam, już cztery zeżarłam Quote
Iv_ Posted May 4, 2019 Posted May 4, 2019 2 minuty temu, rozi napisał: Wschodzą mi groszki. I kotlety koperkowe sobie usmażyłam, już cztery zeżarłam kotlety z jajek i koperku? Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 Przed chwilą, Iv_ napisał: kotlety z jajek i koperku? Nie. Z mięsa. Quote
rozi Posted May 4, 2019 Author Posted May 4, 2019 1 minutę temu, Iv_ napisał: Też dobre Pyszne :) Mało soliłam, to i Kula się załapie. Bardzo lubi koperek. Quote
Recommended Posts