Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 632
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cheritka']Mnie też się te czerwone leginsy podobały :)[/QUOTE]

jeszcze 1 pare rajtek muszę skombinować.A Akira wytrzymała sztuka kulecki ma na sobie a mimo to woli latać w śniegu.:)

Posted

[quote name='lilix4']jeszcze 1 pare rajtek muszę skombinować.A Akira wytrzymała sztuka kulecki ma na sobie a mimo to woli latać w śniegu.:)[/QUOTE]

różowe:evil_lol::evil_lol::eviltong::multi:

Posted

Hej Hej
tak sobie Akirę w wolnej chwili podglądam i mi się marzy.... ;)

Najfajniejsze w pudlach jest to, że czy mały czy duży - szaleją podobnie ;)))))))))))))

Co do rajtek - zielone - ładnie sięz morelowym komponują ;)

Posted

[quote name='Oleniek']Hej Hej
tak sobie Akirę w wolnej chwili podglądam i mi się marzy.... ;)

Najfajniejsze w pudlach jest to, że czy mały czy duży - szaleją podobnie ;)))))))))))))

Co do rajtek - zielone - ładnie sięz morelowym komponują ;)[/QUOTE]

Marzenia trzeba spełniać.A rajtki z dzieciństwa znalazłam.Pudle sa super nie zaleznie od rozmiaru

Posted

fotek w lwginsach nie mam ale mam juz po kąpieli.Co sądzicie o sacie Akiry po kapieli?

[IMG]http://img191.imageshack.us/img191/6959/obraz462.jpg[/IMG]

Posted

najpierw musisz je zaznaczyć (małe kwadraciki obok wiadomości z prawej), potem na dole masz "wybrane wiadomości" klikasz, tam zaznaczasz "usuń" i klikasz "dalej" - i gotowe.

Posted

[quote name='GPooLCLD']najpierw musisz je zaznaczyć (małe kwadraciki obok wiadomości z prawej), potem na dole masz "wybrane wiadomości" klikasz, tam zaznaczasz "usuń" i klikasz "dalej" - i gotowe.[/QUOTE]

dziękuję. :)

[quote name='Cheritka']Akirka ma już całkiem ładną sierść, nie filcuje Ci się teraz ?[/QUOTE]

teraz się nie filcuje i odkryła super szampon po którym włos jest odżywiony.Miło mi że Pani tak mówi