Dusia-Duszka Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 49 minut temu, Poker napisał: Niestety są mięciutkie. Dlaczego niestety? To dobrze właśnie, że bez plastiku. Dla Duśki mają być. Więc jeśli mięciutkie to ok. Chcę je za cw. Quote
Poker Posted March 2, 2019 Author Posted March 2, 2019 6 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Dlaczego niestety? To dobrze właśnie, że bez plastiku. Dla Duśki mają być. Więc jeśli mięciutkie to ok. Chcę je za cw. Cosik mój mózg kiepsko kapuje. Nagrałam się w karty z wnukiem i widocznie się przegrzał. Lecę zapisać. Quote
Dusia-Duszka Posted March 2, 2019 Posted March 2, 2019 6 minut temu, Poker napisał: Cosik mój mózg kiepsko kapuje. Nagrałam się w karty z wnukiem i widocznie się przegrzał. Lecę zapisać. No i pięknie. Quote
christo_fair Posted March 3, 2019 Posted March 3, 2019 Dzień dobry :) Poproszę nr 11 i nr 30 - oba pluszaki w opcji KT. Quote
Poker Posted March 3, 2019 Author Posted March 3, 2019 3 godziny temu, christo_fair napisał: Dzień dobry :) Poproszę nr 11 i nr 30 - oba pluszaki w opcji KT. ale super, dziękuję Quote
Poker Posted March 4, 2019 Author Posted March 4, 2019 misie,świnki , małpki i te inne maszerujcie na górę. Quote
christo_fair Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 A po dobranocy zostawimy zaproszenie na miły poranek :) Quote
Poker Posted March 5, 2019 Author Posted March 5, 2019 6 godzin temu, christo_fair napisał: A po dobranocy zostawimy zaproszenie na miły poranek :) gdzie Ty przebywasz ,że u Ciebie już poranek ? Quote
christo_fair Posted March 5, 2019 Posted March 5, 2019 14 godzin temu, Poker napisał: gdzie Ty przebywasz ,że u Ciebie już poranek ? Ja tak sama siebie na duchu podnoszę: przed snem nie myślę o pobudce, tylko od razu o trzecim łyku kawy ;) Ale żeby nie było - na dobranoc też hopka w górę pluszaki :) Quote
Poker Posted March 6, 2019 Author Posted March 6, 2019 Dzięki za hopki. dziś czeka nas trudny dzień , bo Nana idzie do DS. BUUUU Quote
NikaEla Posted March 6, 2019 Posted March 6, 2019 2 godziny temu, Poker napisał: Dzięki za hopki. dziś czeka nas trudny dzień , bo Nana idzie do DS. BUUUU zrobi miejsce dla kolejnej psicy trzymam kciuki za Nanę i za Was Quote
Recommended Posts