rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Poproszę w KT nr.25 i nr.30 A tu poproszę o wyjaśnienie, które są do sprzedania, bo w opisie inaczej, niż na zdjęciu :) Rzemyki na szpulkach, pewnie będzie kilka metrów dł każdy - brak zgniłej zieleni i rudegocw 5zł/szpulka I chwilkę przed zapisaniem proszę, bo jeśli, to wszystko razem bym wzięła, więc ważna dla mnie odpowiedź w kwestii sznureczków. Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 6 minut temu, rozi napisał: Poproszę w KT nr.25 i nr.30 A tu poproszę o wyjaśnienie, które są do sprzedania, bo w opisie inaczej, niż na zdjęciu :) Rzemyki na szpulkach, pewnie będzie kilka metrów dł każdy - brak zgniłej zieleni i rudegocw 5zł/szpulka I chwilkę przed zapisaniem proszę, bo jeśli, to wszystko razem bym wzięła, więc ważna dla mnie odpowiedź w kwestii sznureczków. Heheh tak to jest na szybcika coś robić, nie ma tych, co są skreślone na zdj, opis pomieszałam :( Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 12 minut temu, sunia2000 napisał: Heheh tak to jest na szybcika coś robić, nie ma tych, co są skreślone na zdj, opis pomieszałam :( To poproszę zielony rzemyk i fiołkowy/niebieski. Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 1 minutę temu, rozi napisał: To poproszę zielony rzemyk i fiołkowy/niebieski. Również KT czy wywoławcza? jesli kt, to robić podsumowanie czy może jeszcze się nad czymś zastanawiasz? :) Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, sunia2000 napisał: Również KT czy wywoławcza? jesli kt, to robić podsumowanie czy może jeszcze się nad czymś zastanawiasz? :) Zastanawiam, ale rób :) KT. Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Ok, juz zapisuje wszystkie i wysyłam pw :) Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, sunia2000 napisał: Ok, juz zapisuje wszystkie i wysyłam pw :) Jak zawsze z przyjemnością zawieram transakcje u Ciebie. Dolicz mi cegiełkę, czy serduszko, czy co tam jest dla piesucha :) 1 Quote
brzośka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Dziękuję Rozi, że wzięła KT, bo ja oczywiście nigdy regulaminów nie czytam i nie wiedziałam, że KT jest :D W takim razie nr 43 KT poproszę Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Heniutku stoookrosci niechaj sie los odwroci na lepszy cudny spokojny lagodny i bezpieczny kochany pieisu jeszcze poprosimy num 7 za wywolawcza Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 12 minut temu, brzośka napisał: Dziękuję Rozi, że wzięła KT, bo ja oczywiście nigdy regulaminów nie czytam i nie wiedziałam, że KT jest :D W takim razie nr 43 KT poproszę A co Ci zgarnęłam sprzed nosa? Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 26 minut temu, rozi napisał: Jak zawsze z przyjemnością zawieram transakcje u Ciebie. Dolicz mi cegiełkę, czy serduszko, czy co tam jest dla piesucha :) Dziękuje za miłe słowa :) Lata robienia bazarków procentują :) tym razem w ofercie mamy cegiełki za 5zł - prosze dodaj do kwoty z pw :) 13 minut temu, brzośka napisał: Dziękuję Rozi, że wzięła KT, bo ja oczywiście nigdy regulaminów nie czytam i nie wiedziałam, że KT jest :D W takim razie nr 43 KT poproszę Dziękuje :) juz poprawiam :) 6 minut temu, Nadziejka napisał: Heniutku stoookrosci niechaj sie los odwroci na lepszy cudny spokojny lagodny i bezpieczny kochany pieisu jeszcze poprosimy num 7 za wywolawcza Dziękuje :) Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 31 minut temu, sunia2000 napisał: Dziękuje za miłe słowa :) Lata robienia bazarków procentują :) tym razem w ofercie mamy cegiełki za 5zł - prosze dodaj do kwoty z pw :) Przelew wykonany :) 1 Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 8 minut temu, devoner napisał: nr 21,41,49 za cw poproszę Dziękuje :) 2 minuty temu, Poker napisał: nr 40 poproszę Dziękuje :) za wyw? 1 szt? Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Ciociu a mze dolaczysz tu na kramik Cegiel;ki Zycia dla Misia? Misiu Mis dziadziu bidusny kolejna ofiara sw porzadkow...jedzie do kikou,prosimy o pomoc Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Nadziejko dla Misia zbieram fanty i szykuje bazarek tylko dla niego, w sumie to nie wie czy regulami zezwala żeby cześć bazarku była dla 1 psa, a cześć dla drugiego - ktoś sie orientuje? Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, sunia2000 napisał: Nadziejko dla Misia zbieram fanty i szykuje bazarek tylko dla niego, w sumie to nie wie czy regulami zezwala żeby cześć bazarku była dla 1 psa, a cześć dla drugiego - ktoś sie orientuje? Można tak, tylko z rozliczeniem jest lekkie zamieszanie, ale wiele osób robi jeden bazarek na różne cele. Jeśli szykujesz dla Misia specjalny, to lepiej tutaj skupić się na Heniu, który jest bez grosza :) Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 tal serce tak mzoe byc jak robie na kilka bieduniow i czasm nawet dolaczam kolejnego w trakcie bazareczku dolacz Misienka a fntuski moze slac tez troszenke jakbys zbierala to bardzo bardzo sercem calem dla Misia Misiu tez bez grosza suniu Quote
Nadziejka Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 Serduchem Nadziejkowo Dla Bezuni i Misia dziadzia Wroclawiaczka -Zapraszam Cudnych Gosci Po Roznosci do 6 marca zapraszam calem serduchem dolaczylam Misienka do kramku moze choc pieniazek dla Misienka duzutkiego bedzie Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 18 minut temu, rozi napisał: Można tak, tylko z rozliczeniem jest lekkie zamieszanie, ale wiele osób robi jeden bazarek na różne cele. Jeśli szykujesz dla Misia specjalny, to lepiej tutaj skupić się na Heniu, który jest bez grosza :) Taki miałam plan - wyciągam najpierw Henia - bazar dla Henia, wyciągam Misia - bazar dla Misia. Jeszcze trzeci psiunek potrzebuje wyciągnięcia ze schronu na wczoraj ale na razie miejsca brak :( Quote
rozi Posted February 23, 2019 Posted February 23, 2019 1 minutę temu, sunia2000 napisał: Taki miałam plan - wyciągam najpierw Henia - bazar dla Henia, wyciągam Misia - bazar dla Misia. Jeszcze trzeci psiunek potrzebuje wyciągnięcia ze schronu na wczoraj ale na razie miejsca brak :( Wszystkich nie wyciągniesz. W kątkach schronu tkwią piesunie, których nie widzisz ani Ty, ani nikt. Quote
sunia2000 Posted February 23, 2019 Author Posted February 23, 2019 Tak, wiem, wszystkich nie uratujemy, niestety tak jak piszesz, są psy których nikt nie widzi.... :( Ale jak już się zauważyło takiego psa, to trzeba próbować :) Quote
Recommended Posts