Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Jaaga napisał:

Kurcze, pomyliłam bazarki. Nr 7 i 9 licytowałam na tym drugim. Bardzo proszę więc o wycofanie tutaj. Tu chciałam nr 87 za wywoł. Jeśli są jeszcze wolne nr 44 i 56, to poproszę.

jasne, zaraz pozmieniam :)

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poprawione zestawienie 

Figunia    -    77. Zygmunt Niewiadomski "30 lat życia z Madzią"    -    7 zł
Figunia    -    118. Wiesław Wiernicki "To były knajpy!"    -    15 zł
Figunia    -    143. Tadeusz Dołęga Mostowicz "Wysokie progi"    -    5 zł

Jaaga    -    44. Nora Roberts "Zagubiony w czasie"    -    4 zł
Jaaga    -    56. Barbara Kosmowska "Prowincja"    -    2 zł
Jaaga    -    55. Alexandra Burt "Gdzie jest Mia?"    -    14 zł
Jaaga    -    66. Marta Fox "Paulina w orbicie kotów"    -    3 zł
Jaaga    -    87. Emily Giffin "Siedem lat później"    -    6 zł

Kajutek     -    104. Magdalena Samozwaniec "Krystyna i chłopcy"    -    6 zł

koja    -    1. Audiobook Grochola Podanie o miłość    -    7,50 zł
koja    -    3. Janusz L. Wiśniewski "Los powtórzony"    -    4,50 zł
koja    -    10. Z. Miłoszewski "Domofon"    -    10 zł

Livka    -    6. Caro Feely "Winnica marzeń"    -    10,50 zł
Livka    -    16. John Mole "Moja wielka grecka przygoda"    -    10,50 zł

mdk8    -    129. Jeść zdrowiej warzywa i owoce     -    10,50 zł

Negra&Anna     -    175. Jefrem Lewitan "Historie niezwykłe o gwiazdach i planetach"    -    3 zł
Negra&Anna     -    198. Dworzec nadziei (DVD)    -    6 zł
Negra&Anna     -    210. Janusz Korczak "Prawo dziecka do szacunku"    -    9 zł
Negra&Anna     -    211. Janusz Korczak "Jak kochac dziecko" audiobook    -    8 zł

Olena84    -    86. Magdalena Samozwaniec "Kartki z pamiętnika młodej mężatki"    -    12 zł

uxmal    -    21. Gry i zabawy towarzyskie    -    22,50 zł
uxmal    -    112. Bracia Strugaccy "przenicowany świat"    -    13,50 zł

yucca     -    14. Camilla Lackberg "Czarownica"    -    12 zł
yucca     -    42. Dean Koontz "intensywność"    -    5 zł
yucca     -    72. Dean R. Koontz "Grom"    -    6 zł
yucca     -    95. Steven Gould "Jumper"     -    7 zł
                219,50 zł

Posted
Dnia 19.02.2019 o 22:26, 3 x napisał:

pw zapewne wyślę w okolicach piątku
bo jutro sie wetujemy a w czwartek mamy dzień pełen wrażeń 

Gdyby się udało, to ja prosiłabym konto jak najszybciej bo wyjeżdżam na zasłużony urlop i wolałabym uregulować wszystko przed wyjazdem. Gdyby się nie udało z przyczyn od nas niezależnych błagam o cierpliwość, wszystko ureguluję zaraz po powrocie czyli 05 marca br. Przepraszam za te naciski ale u mnie taki  roller coaster że trudno ogarnąć wszystko.

Pozdrawiam

Kajutek

Posted
9 minut temu, Kajutek napisał:

Gdyby się udało, to ja prosiłabym konto jak najszybciej bo wyjeżdżam na zasłużony urlop i wolałabym uregulować wszystko przed wyjazdem. Gdyby się nie udało z przyczyn od nas niezależnych błagam o cierpliwość, wszystko ureguluję zaraz po powrocie czyli 05 marca br. Przepraszam za te naciski ale u mnie taki  roller coaster że trudno ogarnąć wszystko.

Pozdrawiam

Kajutek

Kajutek, dzisiaj powinnam mieć wszystkie książki w jednym miejscu 
a jeśli nie wszystkie to Twoje wyciągnę siłą ;)
nie chce wysyłam pw zanim nie poważę, bo na bank się pierdzielnę w kosztach wysyłki

Posted
1 minutę temu, 3 x napisał:

Kajutek, dzisiaj powinnam mieć wszystkie książki w jednym miejscu 
a jeśli nie wszystkie to Twoje wyciągnę siłą ;)
nie chce wysyłam pw zanim nie poważę, bo na bank się pierdzielnę w kosztach wysyłki

Kochana, dawaj to konto. Nic nie musisz ważyć, ja mam jedną książkę, zawsze Ci wysyłam kaskę z nadwyżką, na pewno na wysyłkę wystarczy a z reguły jeszcze zostaje nadwyżka na potrzeby "misiaków". Zrobie przelew będzie spokój a do mnie bardzo Cie proszę wyślij te książkę na moja odpowiedzialność listem zwykłym, najtańszym.

Posted
33 minuty temu, Kajutek napisał:

A jakby co, bedziesz mnie ścigać po powrocie....

34 minuty temu, Kajutek napisał:

Kochana, dawaj to konto. Nic nie musisz ważyć, ja mam jedną książkę, zawsze Ci wysyłam kaskę z nadwyżką, na pewno na wysyłkę wystarczy a z reguły jeszcze zostaje nadwyżka na potrzeby "misiaków". Zrobie przelew będzie spokój a do mnie bardzo Cie proszę wyślij te książkę na moja odpowiedzialność listem zwykłym, najtańszym.

już, podaj zwrotnie jak Ci wysłać i dane do wysyłki :)

Posted

No i wszystko gra. Przelew na "misiaki" w drodze, adres podany i spokojnie bez nerwów mozesz wysyłać w dogodnym terminie z resztą paczek. U mnie ulga, że wyjeżdżam bez długów. Przepraszam, że Cie gnebiłam.

Pozdrawiam

Kajutek

Posted
Dnia 21.02.2019 o 12:53, Kajutek napisał:

No i wszystko gra. Przelew na "misiaki" w drodze, adres podany i spokojnie bez nerwów mozesz wysyłać w dogodnym terminie z resztą paczek. U mnie ulga, że wyjeżdżam bez długów. Przepraszam, że Cie gnebiłam.

Pozdrawiam

Kajutek

dobrze się udało, jak chciałaś :)

Posted

poniżej zamieszczam rozliczenie 
wszystko* jest już u mnie więc zaraz postaram się rozesłać pw
* no dobram 3 ksiązki przywiozą się jutro do mnie :)

Dzięuję Wam ogromnie :)
aa, podsumowanie dotyczy wszystkich 3 bazarków

Figunia - książki: 27,00 zł  - suma za fanty: 27,00 zł + wysyłka (0,85 kg) poczta: 10,00 zł albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł
Jaaga    -    książki:    41,00 zł    książki zwierzęce:    5,00 zł  - suma za fanty:     46,00 zł    + wysyłka    (    >2,5 kg    )    poczta:         albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     10,00 zł

Kajutek     -    książki:    6,00 zł  - suma za fanty:     6,00 zł    + wysyłka    (    0,3 kg    )    poczta:     5,50 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

koja    -    książki:    22,00 zł  biżuteria:    30,00 zł     - suma za fanty:     52,00 zł    + wysyłka    (    0,65 kg    )    poczta:     10,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

Livka    -    książki:    21,00 zł  - suma za fanty:     21,00 zł    + wysyłka    (    0,7 kg    )    poczta:     10,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

mdk8    -    książki:    10,50 zł biżuteria:    5,00 zł     - suma za fanty:     15,50 zł    + wysyłka    (    >1 kg    )    poczta:     12,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     10,00 zł

Negra&Anna     -    książki:    26,00 zł - suma za fanty:     26,00 zł    + wysyłka    (    0,65 kg    )    poczta:     10,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

Olena84    -    książki:    12,00 zł  - suma za fanty:     12,00 zł    + wysyłka    (    0,3 kg    )    poczta:     5,50 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

uxmal    -    książki:    36,00 zł  - suma za fanty:     36,00 zł    + wysyłka    (    odb. Osobisty    )    poczta:     11,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     10,00 zł

yucca     -    książki:    30,00 zł  - suma za fanty:     30,00 zł    + wysyłka    (    1,5 kg    )    poczta:     13,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     10,00 zł

Patrycja96    -  książki zwierzęce:    25,00 zł  - suma za fanty:     25,00 zł    + wysyłka    (    >1,7 kg    )    poczta:     13,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     10,00 zł

agasz    -  biżuteria:    10,00 zł     - suma za fanty:     10,00 zł    + wysyłka    (    15 g    )    poczta:     5,50 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

bemolka    -  biżuteria:    35,00 zł     - suma za fanty:     35,00 zł    + wysyłka    (    130 g    )    poczta:         albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

maga56    -  biżuteria:    15,00 zł     - suma za fanty:     15,00 zł    + wysyłka    (    15 g    )    poczta:     5,50 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

Maria1957    -    biżuteria:    5,00 zł     - suma za fanty:     5,00 zł    + wysyłka    (    <0,3 kg    )    poczta:     5,50 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

nulka07    -  biżuteria:    35,00 zł     - suma za fanty:     35,00 zł    + wysyłka    (    70 g    )    poczta:     10,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

Selenga    - biżuteria:    18,00 zł     - suma za fanty:     18,00 zł    + wysyłka    (    0,125 kg    )    poczta:     10,00 zł    albo paczkomat:     14,00 zł    albo paczka w ruchu:     8,50 zł

Posted
Dnia 14.02.2019 o 12:46, Livka napisał:

Dzień dobry :)

Poproszę nr 6 i nr 16 w opcji KT

Livka, puk puk 
dawno wysłałam pw ale widzę, ze nei odczytałaś
daj znać :)

Posted
10 godzin temu, 3 x napisał:

Livka, puk puk 
dawno wysłałam pw ale widzę, ze nei odczytałaś
daj znać :)

Przepraszam, już nadrabiam wszystko.

Adres podany, kaska przelana - jutro powinna wpłynąć.

Pozdrawiam !

Posted
29 minut temu, Livka napisał:

Przepraszam, już nadrabiam wszystko.

Adres podany, kaska przelana - jutro powinna wpłynąć.

Pozdrawiam !

i super :)
dziękuję :)

Posted
Dnia 19.02.2019 o 20:46, 3 x napisał:

Negra&Anna     -    175. Jefrem Lewitan "Historie niezwykłe o gwiazdach i planetach"    -    3 zł
Negra&Anna     -    198. Dworzec nadziei (DVD)    -    6 zł
Negra&Anna     -    210. Janusz Korczak "Prawo dziecka do szacunku"    -    9 zł
Negra&Anna     -    211. Janusz Korczak "Jak kochac dziecko" audiobook    -    8 zł

Ja jeszcze prosiłam o 20 i 23. Są wpisane. To będzie o 10 zł więcej i będzie cięższa przesyłka. 

Posted
Dnia 3.03.2019 o 21:26, Negra & Anna napisał:

Ja jeszcze prosiłam o 20 i 23. Są wpisane. To będzie o 10 zł więcej i będzie cięższa przesyłka. 

tak, pamiętam, zaznaczyłam w licytacji na pierwszej stronie ale zestawienia już nie poprawiłam
do tego dojdą fanty od ludwy 
więc koszty wysyłki podam jak będę miała wszystko u mnie spakowane i zważone :)
wszystko pod kontrolą :) 

Posted
Dnia 7.03.2019 o 09:41, Livka napisał:

Książki już u mnie - bardzo dziękuję :)

hah, super :)

a ja właśnie wyjełam dzisiaj z torebki dowody nadania i miałam pisać pw z numerem nadania :D

koja i bemolka, zatem wasze też już zaraz będa bo były wysyłane razem :)