brazowa1 Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 ma piekne ogloszenie na trojmiejskich (dziekuje Akuszko),moze kogos wzruszy Kajtek,a przynajmniej niech ludzie go poznaja Quote
Maszaberla Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='brazowa1'] Zlapalo mnie za serce to co napisala Dorothy: "wspanialy pies, swietny watek, poraz pierwszy od dawna czytalam z lezka wzruszenia- ale dobrego. Kajtus napewno znajdzie dom, Kajtus jest bohaterem pozytywnym, Kajtus ma wielka osobowosc" I tak bardzo to pasuje do tego zdjecia... Quote
brazowa1 Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 kajtus poszukujacy "ofiary" do zabawy nawoływanie a tu bez piłeczki Quote
Dorothy Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kapitalny! Na tym ostatnim zdjeciu widac w oku niesamowity blysk inteligencji. Tak jakby usmiechal sie porozumiewawczo. Quote
silke Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Mężna psia dusza w niepozornym ciele. :) Przefajny jest, oby zawsze miał tyle radości życia. I oby jak najszybciej trafił do właściwego domu. :roll: Quote
Maszaberla Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Brazowa z kazdym kolejnym zdjeciem Kajtusia coraz bardziej mi zal ze nie ma bliskiej osoby, takiej tylko dla niego:shake: Quote
szuwar Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Śliczny jest. I taki wesoły. Mały i poręczny - musi znaleźć dom.... Quote
brazowa1 Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 ta adopcja i zwrot zrobiły mu na glowie.Zauwazylam dzis,gdy nie bylo jego opiekunki.Zabralam go na zabawe i widzialam,ze kajtek jej szuka,pobawil sie troszke na odczepnego i widac bylo,ze z ochota wrocil do swojego boksu.Stracil poczucie bezpieczenstwa.Kiedys to byl krol schronu, teraz widac,jak mu sie swiat zachwial. Quote
silke Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Przykro. Takie zamieszanie w małej psiej główce, a przecież już samo patrzenie na zdjęcia tego psa daje radość. Oj, Kajtusiu, gdybyś nie mieszkał tak daleko, już bym Cię odwiedziła. :) Quote
szuwar Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 On pewnie wróci do normy. Takie fajne psy nie martwią się zbyt dlugo. Tylko, żeby domek się znalazł i wszystko będzie dobrze. Quote
silke Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Kajtusiu, patrzę sobie na Ciebie i napatrzeć się nie mogę. :loveu: Quote
akucha Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dostałam zapytanie o Kajtusia od bardzo konretnej pani. Dom pod lasem, spacery, wspólne wyjazdy. Pani własciwie zdecydowana na adopcję. Jednak... w domu jest kundelek wielkości ratlerka i kot. Czy Kajtuś się dogada? Nie mam pojecia... Czy Kajtuś jest szczekucha? Pani to nie przeszkadza, ale musiałby uprzedzic domowników. Brązowa, pisz mi jak z kotami i psami. Quote
silke Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Kajtusiu, jak nie teraz, to już niedługo mam nadzieję. Trzymam kciuki... Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 hm,za tego ratlerka nie dalabym zadnej gwarancji,troche ryzykowne. Quote
Maszaberla Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 akucha napisał(a):Dostałam zapytanie o Kajtusia od bardzo konretnej pani. Dom pod lasem, spacery, wspólne wyjazdy. Pani własciwie zdecydowana na adopcję. Oj moze by sie udalo Kajtusiowi, czekamy na Brazową Quote
brazowa1 Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 tam sa koty i ratlerek.Nie dam gwarancji,czy Kajtus nie przetrąci pinczerka.Troche by mi go było szkoda,mimo,ze tego pieska nie znam.I koty.One by tak pieknie uciekały.... Quote
akucha Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Dałam kobiecie nr twojego telefonu i maila. Sprawdzaj. Quote
_ogonek_ Posted April 8, 2009 Posted April 8, 2009 Zapisuję się na wątek. Do Programu Mam talent go trzeba wziąć! :eviltong: Quote
Maszaberla Posted April 9, 2009 Posted April 9, 2009 akucha napisał(a):Dałam kobiecie nr twojego telefonu i maila. Sprawdzaj. Odezwal sie ktos?:oops: Quote
Recommended Posts