christo_fair Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Wyłączyłam wi-fi w telefonie małża i jeszcze jeden głos poleciał :) Pół godziny... Quote
Bębenek Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 To i mi przed końcem drugi głos się udało pyknąć.. nie wiem czy i za pierwszym tak było, ale od razu po wpisaniu i zatwierdzeniu kodu, pokazuje wynik, poprzednio nie zwróciłam uwagi. Quote
christo_fair Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 4 minuty temu, Bębenek napisał: To i mi przed końcem drugi głos się udało pyknąć.. nie wiem czy i za pierwszym tak było, ale od razu po wpisaniu i zatwierdzeniu kodu, pokazuje wynik, poprzednio nie zwróciłam uwagi. Tak, po prawidłowym zagłosowaniu znikają kropki do klikania i pokazuje się lista z wynikami. A drugie miejsce cały czas goni... Quote
UlaFeta Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 11 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Od nas 2 poszły :) skonczyly mi się lajki:( Quote
UlaFeta Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Przed chwilą, jola&tina napisał: No to zaczynamy świętować !!!!!!! :) Quote
uxmal Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Fajnie, że drugie i trzecie miejsce też dostaje karmę. Quote
UlaFeta Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 3 minuty temu, rozi napisał: 1 minutę temu, jola&tina napisał: Dobrej nocki ! 2 minuty temu, christo_fair napisał: I 300 kilo mknie do Znajdek :D Wypale tego papierosa co się rozi wczoraj zlamal:) Quote
uxmal Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 1 minutę temu, UlaFeta napisał: Wypale tego papierosa co się rozi wczoraj zlamal:) Nieeee pal! Wypij kawę ale nie pal :) Quote
rozi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 1 minutę temu, uxmal napisał: Nieeee pal! Wypij kawę ale nie pal :) Pal, nie pij kawy, późno jest!!! :D Quote
Dusia-Duszka Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 15 minut temu, UlaFeta napisał: skonczyly mi się lajki:( To nie istotne. A to: To istotne :) Zdecydowanie istotne. Quote
UlaFeta Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Dziekuje,Dziekuje,Dziekuje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joli ,ze wrzucila prosbe na watek Znajdkowy rozi za rozkręcenie tematu i wszystkim glosujacym.Bez Was by się nie udało!!!!!!!!!!!! Psiaki dostana taka karme,jaka jest potrzebna w przytulisku. 1 Quote
UlaFeta Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 Się jutro Jolcia ucieszy:))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Quote
rozi Posted January 15, 2019 Author Posted January 15, 2019 Okropnie się cieszę :) A gdyby ktoś miał wyjątkowo dobry humor, i chciał zaszaleć przy okazji, zapraszam na mój hazardowy bazarek dla staruszków z Buku :) Całusy dla Głosujących, Rozsyłających Quote
UlaFeta Posted January 15, 2019 Posted January 15, 2019 http://Wszystko stało się jasne… 300 kg wysokiej jakości karmy od Chicopee trafi do Przytuliska Fundacji Znajdki koło Radzymina 150 kg wysokiej jakości karmy od Chicopee trafi do Schroniska dla Zwierząt “Psi Raj” w Pasłęku 50 kg wysokiej jakości karmy od Chicopee trafi do Przytuliska Fundacji “Człowiek dla Zwierząt” w Łętkowicach Podali wyniki:). Quote
Recommended Posts