Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Pies mojego znajomego bawił sie młodymi kotami (stare uciekały przed nim) łapiąc je za koniec ogona i podnosząć do góry potrząsają. Lecz zabawy sie skończyły jak zamiast za ogon złapał raz i drugi za głowe i zabił kociaki.:roll:

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='sylrwia']Pies mojego znajomego bawił sie młodymi kotami (stare uciekały przed nim) łapiąc je za koniec ogona i podnosząć do góry potrząsają. Lecz zabawy sie skończyły jak zamiast za ogon złapał raz i drugi za głowe i zabił kociaki.:roll:
Zgadzam się z wami;)Słodziutki wyżełek Ewelin@:razz:

www.doghandling.vdd.pl Serdecznie zapraszam i polecam Szarek_Alice;)

Posted

sylrwia napisał(a):
Czyżby Czuszka??:diabloti:

eeee gdzie tam Czuszka :lol: wyżlica niemiecka taka bezlitosna była - Czuszka lubi kotki :)
ostatnio jak przyniosłam do domu malutkiego kotka to go wylizywała a potem chciała sobie zabrać hehe

Posted

Moja choć ma 5 mies. gdy widzi kota na spacerze to szaleje wyrywa się ze smyczy,tak chce gonić za nim(chyba ma to po mamusi,bo hodowca mówił,że jak jego suka kota dorwie to już nie odpuści):razz: :evil_lol:.

Posted

Oto prosze opisana w innym watku na wyzlach, wybrana sunia mojej kolezanki i moj pies :loveu:
Zapoznanie:

Zabawa

A tu nareszcie male sie zmeczylo :-o

Posted

[quote name='Dumisiowa']Witam wszystkich...Chciałabym przedstwaić moja wyżlicę DUMKĘ, która znaczy dla mnie więcej niż wiele...

Pozdrawiam wszystkich

/quote]

He,he,he, witamy, witamy babcię naszą!!!!:evil_lol: :evil_lol: A temu pięknemu stworzeniu powyżej mój Arkadiusz zawdzięcza swoje istnienie:loveu: :loveu: No dobra, jeszcze Atos się przyłożył....:evil_lol: Ale Ari i tak jest "dumkowy":p
Ach, ta przecudna stójka w kukurydzy...:cool3:

Posted

Goshka napisał(a):
Aha, Chicken to sunia już u koleżanki? Fajna dziewczynka:lol: Oby fajnie wyrosła:diabloti:

Nom, juz jest... I naprawde to zywe sreberko
P Wojtek pomogl ja wybierac wiec strzezcie sie na ringach wystawowych :diabloti: Zahra nadchodzi! <:evil_lol:>

Posted

Dumisiowa napisał(a):
aha..Gosia aż taka babcią to ja nie jestem:P to trafiła mi się jedenastka malców to jeszcze nie powód bym awansowała na babcię:P

Na babcie nie ale na superbabcie:evil_lol:

Posted

alive napisał(a):
Ja znam wyżełkę która tak bawiła się z kotkiem że zostały z niego strzępy :diabloti:

Wrr, głupi pies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...