sylrwia Posted June 8, 2007 Posted June 8, 2007 Pies mojego znajomego bawił sie młodymi kotami (stare uciekały przed nim) łapiąc je za koniec ogona i podnosząć do góry potrząsają. Lecz zabawy sie skończyły jak zamiast za ogon złapał raz i drugi za głowe i zabił kociaki.:roll:
Alusia Posted June 9, 2007 Posted June 9, 2007 [quote name='sylrwia']Pies mojego znajomego bawił sie młodymi kotami (stare uciekały przed nim) łapiąc je za koniec ogona i podnosząć do góry potrząsają. Lecz zabawy sie skończyły jak zamiast za ogon złapał raz i drugi za głowe i zabił kociaki.:roll: Zgadzam się z wami;)Słodziutki wyżełek Ewelin@:razz: www.doghandling.vdd.pl Serdecznie zapraszam i polecam Szarek_Alice;)
Ewelina & Hera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Nie wiem co się stało,ale nie mam opcji 'wklej' ,jak kopiuje link z image shacka i chce go tu wkleić:razz:...
alive Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Ja znam wyżełkę która tak bawiła się z kotkiem że zostały z niego strzępy :diabloti:
sylrwia Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 alive napisał(a):Ja znam wyżełkę która tak bawiła się z kotkiem że zostały z niego strzępy :diabloti: Czyżby Czuszka??:diabloti:
alive Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 sylrwia napisał(a):Czyżby Czuszka??:diabloti: eeee gdzie tam Czuszka :lol: wyżlica niemiecka taka bezlitosna była - Czuszka lubi kotki :) ostatnio jak przyniosłam do domu malutkiego kotka to go wylizywała a potem chciała sobie zabrać hehe
Ewelina & Hera Posted June 14, 2007 Posted June 14, 2007 Moja choć ma 5 mies. gdy widzi kota na spacerze to szaleje wyrywa się ze smyczy,tak chce gonić za nim(chyba ma to po mamusi,bo hodowca mówił,że jak jego suka kota dorwie to już nie odpuści):razz: :evil_lol:.
Dumisiowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Witam wszystkich...Chciałabym przedstwaić moja wyżlicę DUMKĘ, która znaczy dla mnie więcej niż wiele... Pozdrawiam wszystkich
sylrwia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Widzialam juz zdjecia Twojej psiny na wyzlowym. Ona jest rewelacyjna:lol: ma taki fajny przedzialek;)
chicken Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Oto prosze opisana w innym watku na wyzlach, wybrana sunia mojej kolezanki i moj pies :loveu: Zapoznanie: Zabawa A tu nareszcie male sie zmeczylo :-o
Goshka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 [quote name='Dumisiowa']Witam wszystkich...Chciałabym przedstwaić moja wyżlicę DUMKĘ, która znaczy dla mnie więcej niż wiele... Pozdrawiam wszystkich /quote] He,he,he, witamy, witamy babcię naszą!!!!:evil_lol: :evil_lol: A temu pięknemu stworzeniu powyżej mój Arkadiusz zawdzięcza swoje istnienie:loveu: :loveu: No dobra, jeszcze Atos się przyłożył....:evil_lol: Ale Ari i tak jest "dumkowy":p Ach, ta przecudna stójka w kukurydzy...:cool3:
Goshka Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Aha, Chicken to sunia już u koleżanki? Fajna dziewczynka:lol: Oby fajnie wyrosła:diabloti:
chicken Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Super sie bawia :loveu: http://www.youtube.com/watch?v=LWbbdLafMtk
chicken Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Goshka napisał(a):Aha, Chicken to sunia już u koleżanki? Fajna dziewczynka:lol: Oby fajnie wyrosła:diabloti: Nom, juz jest... I naprawde to zywe sreberko P Wojtek pomogl ja wybierac wiec strzezcie sie na ringach wystawowych :diabloti: Zahra nadchodzi! <:evil_lol:>
Dumisiowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Sylwira dzieki za miłe słowko:P tak to prawda ze ten przedziałek ma zabójczy...:) gratuluje przybycia nowego członka sfory dla koleżanki Chickena:)
Dumisiowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 aha..Gosia aż taka babcią to ja nie jestem:P to trafiła mi się jedenastka malców to jeszcze nie powód bym awansowała na babcię:P
sylrwia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dumisiowa napisał(a):aha..Gosia aż taka babcią to ja nie jestem:P to trafiła mi się jedenastka malców to jeszcze nie powód bym awansowała na babcię:P Na babcie nie ale na superbabcie:evil_lol:
Dumisiowa Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 no dobra..nie wygram z wami:) ale uznaje ten tytuł z mała poprawką" super młodą babcię":P no uparły się zrobic ze mnie babuszkę:)
Ewelina & Hera Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Ale mnie razi to słońce!!! Tylko jedno,bo jak juz mówiłam nie pojawia mi się opcja 'wklej' i muszę...przepisywac cały link:-(.
chicken Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 Mała łobozuica :loveu: Juz pozuje :evil_lol: Hmm, czemu na mamcia taka wysoka? :shock: Pierwsza "trawka" :evil_lol:
Wiza Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 alive napisał(a):Ja znam wyżełkę która tak bawiła się z kotkiem że zostały z niego strzępy :diabloti: Wrr, głupi pies.
Ewelina & Hera Posted June 17, 2007 Posted June 17, 2007 [quote name='chicken']Mała łobozuica :loveu: Juz pozuje :evil_lol: Hmm, czemu na mamcia taka wysoka? :shock: Pierwsza "trawka" :evil_lol: Piekna :loveu::loveu:
Recommended Posts