Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kenny napisał(a):
ja zaglądam ;) powiedzcie mi jak będzie z transportem psiaka do mnie na to DT? są jakieś możliwości?

Hmm no właśnie nie wiem, a gdzie Kenny dokładnie mieszkasz? finansowo zawsze jakiś grosz jest z naszej skarpety katowickiej, a może ktoś się też dorzuci do transportu :cool3:

Rzeczywiście trzeba by już pomyśleć o transporcie.

• Replies 596
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mieszkam dokładnie na Podgórzu w Krakowie. Niestety nie mam jak przyjechać po niego, ale do transportu chętnie się dorzucę. Ile taki transport mniej więcej wyniesie?

Posted

Nic super, jak moge to zawsze chetni, przeciez to grzech nie pomoc jesli mozna:loveu: ja juz padam dzis, prosze zadzwoncie do mnie jutro jesli chcecie transport jutro po poludniu 601495949.
Dobranoc:loveu:

Sorki, to ma bzc 16 kwietnia, spokojnie moyemz sie umowic. Jesycye ray pryeprasyam i do tego cos mi sie y klawisyami stalo:placz:

Posted

ihabe napisał(a):
Jesycye ray pryeprasyam i do tego cos mi sie y klawisyami stalo:placz:
Naciśnij jednocześnie klawisze "ctrl" i "shift", powinno pomóc :).

Wielkie dzięki za ofertę transportu :loveu:!

Posted

__Lara napisał(a):
Jeszcze trochę maleńki, 11 dni i zabieramy Cię :D

właśnie:multi::multi: odliczanie do DT trwa:multi:
Ihabe, także Ci serdecznie dziękuję za ofertę pomocy w transporcie:loveu:

Posted

Ja również bardzo się cieszę, że mogę pomóc. W czwartek 16 mam urlop wiec dyspozycyjna będę niemal cały dzień ale proszę umówmy się jeszcze przed świetami abym mogła wszystko zaplanować.

A tak przy okazji kochani, powiedzcie mi oczami fachowców czy ten psiak ma szanse na adopcje?

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-gufi-uratowany-z-koszmaru-w-nowej-ligocie-dosyc-juz-przeszedl-czeka-na-dom-105917/

Widziałam go wczoraj w Cichym Kącie w Tarnowskich Górach, gdy odbierałam Pixelka , wygląda cudownie i jest taki kochany:-(

Posted

[quote name='ihabe']Ja również bardzo się cieszę, że mogę pomóc. W czwartek 16 mam urlop wiec dyspozycyjna będę niemal cały dzień ale proszę umówmy się jeszcze przed świetami abym mogła wszystko zaplanować.

A tak przy okazji kochani, powiedzcie mi oczami fachowców czy ten psiak ma szanse na adopcje?

http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-gufi-uratowany-z-koszmaru-w-nowej-ligocie-dosyc-juz-przeszedl-czeka-na-dom-105917/

Widziałam go wczoraj w Cichym Kącie w Tarnowskich Górach, gdy odbierałam Pixelka , wygląda cudownie i jest taki kochany:-(

ihabe, może weź już od Kenny adres :) i najlepiej razem się umówcie co do godziny, itp. ihabe, wiesz może jak dojechać do schroniska w Katowicach?

Posted

ok to ja napiszę ihabe na PW mój adresik ;) a co do godziny to dla mnie najlepiej by było wieczorem lub po południu...ale się postaram dostosować ;) a jeszcze mam parę pytań o mojego tymczaskowicza:
1. co z oczkiem? jakieś leczenie przewidziane?
2. od kiedy jest Cykluś w schronie? mieszkał wcześniej w domu?
narazie tyle z wywiadu :eviltong:

Posted

Cykluś wciąż jest w schronisku. Pod kontrolą weta. Dostaje jakieś leki na ranę po oczku. Na razie powiek zaszyć się nie da, najpierw trzeba pozbyć się stanu zapalnego w oczodole.

Ihabe, podaj mi proszę na PW swoje imię i nazwisko, żebym mogła zapowiedzieć Cię w schronie.
A Gufi jest bardzo ładny, na pewno znajdzie dom. Trzeba tylko czasu.

Posted

[quote name='__Lara']ihabe, może weź już od Kenny adres :) i najlepiej razem się umówcie co do godziny, itp. ihabe, wiesz może jak dojechać do schroniska w Katowicach?

oczywiście, ze wiem :loveu: często zawożę tam dary:loveu:

Posted

Lara... pytanko ... czy jesli bede musiala jechac sama to czy ktos z Was pojechalby ze mna do Krakowa odwiezc Cyklopka? Pytam dlatego, ze nie wiem jak psinka bedzie znosila podroz. Mam nadzieje, ze moj maz bedzie mial czas ale gdyby tak jenak mu cos wypadlo to czy moge liczyc na wasza asyste:loveu:

Posted

super ze nastepny psiak w wielkiej potrzebie,nie radzący sobie w schronisku opusci je:loveu::loveu::loveu:
ale radochy narobicie Cyklopkowi:-D:loveu::loveu: !!!
ihabe w sytuacji awaryjnej gdyby nie mial kto jechac z Cyklopkiem w asyscie moge pomoc ;) Schronisowa sunia jadac ze mna chciala mi chyba pomoc przerzucać biegi:-Ddobrze ze byl TZ:shake:

Posted

Dziewczyny, super, strasznie się cieszę :D dziękuję Ola la :D

Jejq, już się nie mogę doczekać jak wyrwiemy Cyklopka ze schronu :D

Dziękuję cioteczki!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: