__Lara Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Kenny napisał(a):ja zaglądam ;) powiedzcie mi jak będzie z transportem psiaka do mnie na to DT? są jakieś możliwości? Hmm no właśnie nie wiem, a gdzie Kenny dokładnie mieszkasz? finansowo zawsze jakiś grosz jest z naszej skarpety katowickiej, a może ktoś się też dorzuci do transportu :cool3: Rzeczywiście trzeba by już pomyśleć o transporcie. Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja zagldam do jednookiego bandity!:multi: super ze bedzie mial DT!:multi: Quote
Kenny Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Ja mieszkam dokładnie na Podgórzu w Krakowie. Niestety nie mam jak przyjechać po niego, ale do transportu chętnie się dorzucę. Ile taki transport mniej więcej wyniesie? Quote
__Lara Posted April 3, 2009 Author Posted April 3, 2009 Hmmm, no to trzeba szukać transportu do Krakowa. Kurcze sama nie wiem, ile :roll: może ktoś się orientuje? Tak w ogóle to zrobiłam Cyklusiowi allegro: Cykluś z jednym oczkiem marnieje, pies (602204682) - Aukcje internetowe Allegro Quote
maciaszek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nie wiem ile transport mógłby kosztować. To głównie zależy od tego ile pali samochód. Quote
maciaszek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Pytałam o oczko Cylkusia. Pani w biurze obiecała, że dopyta weta co i jak. Bo na razie wie tylko, że wet go oglądał. Quote
ihabe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Chetnie pomoge w transporcie bez zadnzch oplat. Musimz sie tzlko zgrac w czasie. Kiedy psina mialaby jechac? Quote
ihabe Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Nic super, jak moge to zawsze chetni, przeciez to grzech nie pomoc jesli mozna:loveu: ja juz padam dzis, prosze zadzwoncie do mnie jutro jesli chcecie transport jutro po poludniu 601495949. Dobranoc:loveu: Sorki, to ma bzc 16 kwietnia, spokojnie moyemz sie umowic. Jesycye ray pryeprasyam i do tego cos mi sie y klawisyami stalo:placz: Quote
Ola la Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ihabe ty to jesteś.:loveu::multi::multi::multi: super! Quote
maciaszek Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ihabe napisał(a): Jesycye ray pryeprasyam i do tego cos mi sie y klawisyami stalo:placz:Naciśnij jednocześnie klawisze "ctrl" i "shift", powinno pomóc :). Wielkie dzięki za ofertę transportu :loveu:! Quote
__Lara Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 TO super :loveu: dziękujemy ihabe :loveu: umówimy się na 16.04 :loveu: Quote
Kenny Posted April 4, 2009 Posted April 4, 2009 :multi: ja też dziękuję ihabe ;) już się nie mogę doczekać na tego mojego tymczasowicza :loveu: Quote
__Lara Posted April 4, 2009 Author Posted April 4, 2009 Trzymaj sie malutki! :) już ciotka Kenny dobrze się Tobą zajmie ;) Quote
__Lara Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Jeszcze trochę maleńki, 11 dni i zabieramy Cię :D Quote
bico Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 __Lara napisał(a):Jeszcze trochę maleńki, 11 dni i zabieramy Cię :D właśnie:multi::multi: odliczanie do DT trwa:multi: Ihabe, także Ci serdecznie dziękuję za ofertę pomocy w transporcie:loveu: Quote
ihabe Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Ja również bardzo się cieszę, że mogę pomóc. W czwartek 16 mam urlop wiec dyspozycyjna będę niemal cały dzień ale proszę umówmy się jeszcze przed świetami abym mogła wszystko zaplanować. A tak przy okazji kochani, powiedzcie mi oczami fachowców czy ten psiak ma szanse na adopcje? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-gufi-uratowany-z-koszmaru-w-nowej-ligocie-dosyc-juz-przeszedl-czeka-na-dom-105917/ Widziałam go wczoraj w Cichym Kącie w Tarnowskich Górach, gdy odbierałam Pixelka , wygląda cudownie i jest taki kochany:-( Quote
__Lara Posted April 6, 2009 Author Posted April 6, 2009 [quote name='ihabe']Ja również bardzo się cieszę, że mogę pomóc. W czwartek 16 mam urlop wiec dyspozycyjna będę niemal cały dzień ale proszę umówmy się jeszcze przed świetami abym mogła wszystko zaplanować. A tak przy okazji kochani, powiedzcie mi oczami fachowców czy ten psiak ma szanse na adopcje? http://www.dogomania.pl/forum/f28/ck-gufi-uratowany-z-koszmaru-w-nowej-ligocie-dosyc-juz-przeszedl-czeka-na-dom-105917/ Widziałam go wczoraj w Cichym Kącie w Tarnowskich Górach, gdy odbierałam Pixelka , wygląda cudownie i jest taki kochany:-( ihabe, może weź już od Kenny adres :) i najlepiej razem się umówcie co do godziny, itp. ihabe, wiesz może jak dojechać do schroniska w Katowicach? Quote
Kenny Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 ok to ja napiszę ihabe na PW mój adresik ;) a co do godziny to dla mnie najlepiej by było wieczorem lub po południu...ale się postaram dostosować ;) a jeszcze mam parę pytań o mojego tymczaskowicza: 1. co z oczkiem? jakieś leczenie przewidziane? 2. od kiedy jest Cykluś w schronie? mieszkał wcześniej w domu? narazie tyle z wywiadu :eviltong: Quote
maciaszek Posted April 6, 2009 Posted April 6, 2009 Cykluś wciąż jest w schronisku. Pod kontrolą weta. Dostaje jakieś leki na ranę po oczku. Na razie powiek zaszyć się nie da, najpierw trzeba pozbyć się stanu zapalnego w oczodole. Ihabe, podaj mi proszę na PW swoje imię i nazwisko, żebym mogła zapowiedzieć Cię w schronie. A Gufi jest bardzo ładny, na pewno znajdzie dom. Trzeba tylko czasu. Quote
ihabe Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 [quote name='__Lara']ihabe, może weź już od Kenny adres :) i najlepiej razem się umówcie co do godziny, itp. ihabe, wiesz może jak dojechać do schroniska w Katowicach? oczywiście, ze wiem :loveu: często zawożę tam dary:loveu: Quote
ihabe Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Lara... pytanko ... czy jesli bede musiala jechac sama to czy ktos z Was pojechalby ze mna do Krakowa odwiezc Cyklopka? Pytam dlatego, ze nie wiem jak psinka bedzie znosila podroz. Mam nadzieje, ze moj maz bedzie mial czas ale gdyby tak jenak mu cos wypadlo to czy moge liczyc na wasza asyste:loveu: Quote
Ola la Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 super ze nastepny psiak w wielkiej potrzebie,nie radzący sobie w schronisku opusci je:loveu::loveu::loveu: ale radochy narobicie Cyklopkowi:-D:loveu::loveu: !!! ihabe w sytuacji awaryjnej gdyby nie mial kto jechac z Cyklopkiem w asyscie moge pomoc ;) Schronisowa sunia jadac ze mna chciala mi chyba pomoc przerzucać biegi:-Ddobrze ze byl TZ:shake: Quote
ihabe Posted April 7, 2009 Posted April 7, 2009 Oki doki Ola la, byłoby miło:multi: Mamy jeszcze trochę czasu więc wszystko się wyjaśni:multi: Quote
__Lara Posted April 7, 2009 Author Posted April 7, 2009 Dziewczyny, super, strasznie się cieszę :D dziękuję Ola la :D Jejq, już się nie mogę doczekać jak wyrwiemy Cyklopka ze schronu :D Dziękuję cioteczki!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts