Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Napisałam do fundacji S.O.S bokserom i zajmie się suczkami. Na początek mają być ogłoszone na stronie fundacji i fundacja będzie myśleć nad dalszymi możliwościami pomocy
PS. lucy* podałam twój nr. pani od bokserów, mam nadzieję, że nie masz nic przeciwko? :)

Posted

Czy te pieski są nadal w schronisku ? I czy coś więcej o nich wiadomo ?
I może jakieś bardziej wyraźne zdjęcia są ?
Cezar:
adopcja - adopcje - psy - Cezar - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

Niektóre już dałam na Kudłacze w potrzebie. A te dwa chciałabym jeszcze tam dodać.

Kosmaty:
adopcja - adopcje - psy - Kosmaty - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

Sznaucerowaty II
adopcja - adopcje - psy - Sznaucerowaty II - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

Posted

Mam dużą prośbę chciałabym żeby ktoś kto jest wolontariuszem w schronisku w Sosnowcu napisał do mnie na gg od ilu lat można zostać wolontariuszem? jaki ma się wtedy obowiązki? czy można wyprowadzać psiaki na spacer? ile godzin się tam spędza? oraz przede wszystkim jak przekonać rodziców? :cool1::diabloti: napiszcie nawet jak nie będę dostępna że w sprawie schroniska w Sosnowcu oto mój numer gg 2933083:cool1: z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam ;)

Posted

[quote name='Dogo07']Czy te pieski są nadal w schronisku ? I czy coś więcej o nich wiadomo ?
I może jakieś bardziej wyraźne zdjęcia są ?
Cezar:
adopcja - adopcje - psy - Cezar - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

Niektóre już dałam na Kudłacze w potrzebie. A te dwa chciałabym jeszcze tam dodać.

Kosmaty:
adopcja - adopcje - psy - Kosmaty - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

Sznaucerowaty II
adopcja - adopcje - psy - Sznaucerowaty II - Schronisko Dla Zwierząt w Sosnowcu

ustalę i dam znać :p

Posted

[quote name='Cleo95']Mam dużą prośbę chciałabym żeby ktoś kto jest wolontariuszem w schronisku w Sosnowcu napisał do mnie na gg od ilu lat można zostać wolontariuszem? jaki ma się wtedy obowiązki? czy można wyprowadzać psiaki na spacer? ile godzin się tam spędza? oraz przede wszystkim jak przekonać rodziców? :cool1::diabloti: napiszcie nawet jak nie będę dostępna że w sprawie schroniska w Sosnowcu oto mój numer gg 2933083:cool1: z góry serdecznie dziękuję i pozdrawiam ;)[/QUOTE]

Nie wiem ile razy ten temat już był wałkowany...ale w Sosnowcu nie ma wolontariatu... w tych sprawach proszę o kontakt z fundacjami działającymi na terenie :roll:

Posted

Przepraszam Lucy ale jestem tu nowa i nie wiedziałam :oops: staram się nie zaśmiecać tego forum ale niestety nie znalazłam tego tematu. Jeszcze raz przepraszam wybaczcie :oops::oops:

Posted

[quote name='Cleo95']Przepraszam Lucy ale jestem tu nowa i nie wiedziałam :oops: staram się nie zaśmiecać tego forum ale niestety nie znalazłam tego tematu. Jeszcze raz przepraszam wybaczcie :oops::oops:[/QUOTE]

Ależ nie szkodzi !! to pisze na stronie schroniska, wiele było tematów na dogo, artykuły w necie itd , sama zastanawiam się czy sobie tego nie wytatuować na czole :evil_lol: więc sądziłam że wiedzą to już wszyscy :evil_lol: zresztą odpisałam Ci na gg ;)

Posted

[quote name='Lucy*']Ależ nie szkodzi !! to pisze na stronie schroniska, wiele było tematów na dogo, artykuły w necie itd , sama zastanawiam się czy sobie tego nie wytatuować na czole :evil_lol: więc sądziłam że wiedzą to już wszyscy :evil_lol: zresztą odpisałam Ci na gg ;)[/QUOTE]
Ach to ty Lucy ;) a ja się tak zastanawiałam kto to :eviltong:

Posted

Chciałabym się jeszcze spytać czy są jakieś psiaki ze schroniska z Sosnowca co potrzebują pilnie domu? bo zamierzam porobić plakaty i porozwieszać je w Jaworznie:cool1:

• 2 weeks later...
Posted

Witajcie,
Przeglądałam posty z tego wątku i natrafiłam na post z końca sierpnia z zdjęciem, na którym jest moj Milion z drugim psiakiem, ktory jest jego bratem. Miliona adoptowałam rownież pod koniec sierpnia.

Czy ktos moze wie lub może sprawdzić czy drugi piesek znajduje się jeszcze w schronisku? Bardzo prosze o info, gdyż chciałabym go zaadoptować.

Zobaczcie na linku, mialam problem z wgraniem foto.
milion i brat.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

• 2 weeks later...
Posted

Chciałam dać Wasze schroniskowe kudłacze na wątek Kudłacze w potrzebie, ale nie wiem które są aktualne, no i zdjecia i info o psiakach potrzebne.