Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agata51 napisał(a):
Nikt jej nie szuka, szajbus. Jeżeli jest tak, jak mówi schron, to dzieci zabili, a Mamusię wywieźli na Stary Rynek. Nie mam złudzeń.

Cioteczka to po kwarantannie postarajcie się o lepsze fotki i ja ogłaszamy, chyba, że można wcześniej

Posted

Nie znam zwyczajów panujących w schronisku, ale przed końcem kwarantanny chyba psów nie wypuszczają. Myślę, że ogłaszać już można. Musiałby zdarzyć się cud, gdyby sunia od razu znalazła domek. Chociaż... cuda na dogo się zdarzają. A co do fotek, to ja do niej do schroniska nie pojadę. Wybaczcie, ale nie mogę. Może któraś z wolontariuszek?

Posted

Ra_dunia napisał(a):
Śliczna sunieczka... Ja już bym zaczęła ogłaszać - 2 tygodnie kwarantanny szybko miną...

Kto może pomóc w ogłaszaniu? Ja jeszcze się nie nauczyłam! :oops:
Wyróżnione allegro biorę na swoją kieszeń!

Posted

Sylwia K napisał(a):
Tylko czy w ogłoszeniach podawać dane schroniska czy może numer tel do wolontariusza czy do kogoś?

Trzeba się skontaktować z hanka456. Ona wie najlepiej. Zaraz do niej napiszę.

Posted

[quote name='hanka456']jesli chodzi o kontakt, to możecie podac numer telefonu do mnie. maminka ma się dobrze. Mieszka w biurze, jest kochana i łagodna.

Dziękuję, Haniu.

Słodkich snów, Maminko-bidulko.