Rybc!a Posted April 18, 2009 Posted April 18, 2009 Ja miałam jednego emaila .. O treści " proszę w poniedziałek po świętach przywieźć mi tego psa " . Quote
hop! Posted April 18, 2009 Author Posted April 18, 2009 Rybc!a, kiedy Małpiszon będzie w elbląskiej gazecie? Tamara ogłosi ją w krakowskim DP. Quote
hop! Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 [quote name='Vitka']Już była w gazecie. :)[/quote] I co? Pewnie nic... :roll: Quote
Charly Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 maupka jest cudna.biega sobie, bo jej pozwolą, a jak nie pozwolą to sama sie gramoli z kojca:evil_lol:. Wracalam wczoraj z NIko ze spacerku, a w bramie ( tylnej) wita nas jak najserdeczniej..kto? no Maupiszonek kochany. Rozradowana, ogonkiem merdała, ślicznotka. acha- zmienił jej się wyraz pyszczka. teraz wyglądac wielce ynteligentnie:loveu: Quote
hop! Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Charly']maupka jest cudna.biega sobie, bo jej pozwolą, a jak nie pozwolą to sama sie gramoli z kojca:evil_lol:. Wracalam wczoraj z NIko ze spacerku, a w bramie ( tylnej) wita nas jak najserdeczniej..kto? no Maupiszonek kochany. Rozradowana, ogonkiem merdała, ślicznotka. acha- zmienił jej się wyraz pyszczka. teraz wyglądac wielce ynteligentnie:loveu:[/quote] Koniecznie musi znaleźć fajny dom... :lol: Quote
Charly Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 ona musi po prostu. jest tak cudna, tak serdeczna i radosna- serce sie otwiera jak wybiega na spotkanie. Udało się tym psiakom po tej zmianie- szczegolnie szczeniorki są dopieszczane, doglądane- tlusciutkie i szczęsliwe:loveu: nie wiem czy to juz pisalam- Maupeczka ma niesamowite futro. takiego nie spotkalam jeszcze u zadnego psa. A przeciez nie jest kąpana, tarza się we wszystkim jak to szczeniak. Futerko jest niesamowicie delikatne i miękkie. jak pióra ptaka. cudna jest:loveu: Quote
hop! Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 [quote name='Charly']A futerko....ach...na temat jej futerka można by poemat napisać...mięciutkie, gładkie...jak ptasie piórka. Dokladnie takie[/quote] Już pisałaś o futerku... :loveu: Quote
hop! Posted April 22, 2009 Author Posted April 22, 2009 Niedługo powinno się ukazać ogłoszenie w DP. Zobaczymy, czy będzie jakiś odzew... Quote
Vitka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Zaglądamy. Małpki nadal nikt nie chce, bo "jest brzydka i zdeformowana" :crazyeye::mad: Ja ludzi nie rozumiem. Przecież to tak urocza panienka, że brak słów!!! :lol: Quote
Rybc!a Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Małpka od dziś w nowym, super domu :) Będzie już drugą sunią zaadoptowaną ze schroniska przez tą rodzinę. Niestety tamta sunia odeszła . Małpka będzie miała dom z ogrodem w rodzinie lekarzy :) Zdjęcia dodamy po powrocie do domu .. Czekajcie cierpliwie . Chciałam baaaadzo podziękować HOP! :loveu: za ogłoszenia i opiekę nad wątkiem. Quote
epe Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Rybcia! Co za cudna wiadomość!:loveu: Dobry domek jej się należał i taki znalazła:lol: Quote
tamb Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Bardzo się cieszę. Odwołałam przed chwilą ogłoszenie Małpki w DP. Miała być we wtorek. Quote
Vitka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Pan, który trzymał Małpkę kiedy weszłam do schroniska od początku zrobił na mnie dobre wrażenie :lol: Zapytałam go, czy adoptuje Małpeczkę? Odpowiedział, że tak i bardzo mu się ona podoba. Mówił, że właśnie się ze sobą oswajają i głaskał ją po brzuchu. Dodał jeszcze, że jest przepiękna! :lol: Pytał skąd to imię, skąd się wzięła. Bardzo ciekawski nowy pan - bardzo dobrze. :cool3: Quote
stokrotka Posted April 25, 2009 Posted April 25, 2009 Kurcze, ale się cieszę.:multi: :sweetCyb::drink1::painting: :bye: Quote
stokrotka Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 I tu też czas zmienić tytuł wątku.:loveu: Quote
Valeur248 Posted April 26, 2009 Posted April 26, 2009 To wspaniale :multi: Małpka tak bardzo chciała wyjść razem z Bonzo, jak on szedł do domku, a teraz sama już szczęśliwa:loveu: Quote
hop! Posted April 28, 2009 Author Posted April 28, 2009 [quote name='Rybc!a']Małpka od dziś w nowym, super domu :)[/quote] Świetnie! :multi: Quote
Charly Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 .....ciąg dalszy .....Małpka siedzi sobie u pani doktor w ogrodzie i wspomina jak to było jeszcze w schronisku: "Ach..uciekalam sobie z kojca...największa, "najmądrzejsza"..ach biegalam sobie po schronisku. Ach wolności. witalam w tylnej bramie Nikusia jak wracal ze spacerku. Bawilam się z nim trochę- o dziwo mimo ze bylam wszędobylskim szczeniakiem Nikuś nie warczal na mnie- jak to zwykl robic z innymi szczeniakami...Był miły do mnie i merdał ogonkiem, bawil się ze mną....A teraz siedzę sobie tutaj sama i jest mi smutno...." Więc małpkowa pani w te pędy popędzila do schroniska i właśnie teraz (godz. 10) [SIZE=3][COLOR=purple][B]adoptuje Nikusia:crazyeye::-o:crazyeye: Hurraaaa:loveu::loveu::loveu:[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
epe Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Ale cudne wieści! Małpkowa Pani jest wspaniałą osobą:loveu: Nikusiowi się opłacało bawić z Maupką:evil_lol: Quote
hop! Posted April 29, 2009 Author Posted April 29, 2009 Ale numer... To Małpka ma teraz kumpla. :lol: Quote
Recommended Posts