Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mnie zawsze wyruszają i rozczulają staruszki. Mają w sobie coś tak ujmującego, taką mądrość w oczach.Serce się raduje kiedy widzi się ich uśmiech, na posiwiałym pyszczku, chęć do życia. No to żeby nie było, że nikt się nie zachwycił Dziadulkiem, to ja się zachwycam :)

• Like 1
Posted

Bardzo dziękuję wszystkim za wspieranie Misia, Misio ma opłacony kwiecień i ma na koncie jeszcze całkiem dużo pieniążków, za to moje dwa pozostałe psiaki ledwo przędą, gdyby ktoś chciał i miał taką możliwość np dołączyć je do bazarku to będę wdzięczna.

Bleki

Grześ

• 3 weeks later...
Posted

Dziadolek już się na dobre zadomowił, wybrał sobie Andżelikę jako panią i słucha tylko jej, mąż może go prosić, zachęcać, nic, do obcych jest na dystans - taki się zrobił ważny ;), ale nie gryzie, jednak woli jak nikogo nie ma i ma łóżko tylko dla siebie, pare razy też jeździł samochodem, jak jechali cos załatwić - po prostu dziadolek został ukochanym synciem i jest prawie numer jeden w hoteliku ;). Mam zdjęcia, wkleję niedługo. 

Posted
Dnia 30.04.2019 o 08:39, Olena84 napisał:

Dziadolek już się na dobre zadomowił, wybrał sobie Andżelikę jako panią i słucha tylko jej, mąż może go prosić, zachęcać, nic, do obcych jest na dystans - taki się zrobił ważny ;), ale nie gryzie, jednak woli jak nikogo nie ma i ma łóżko tylko dla siebie, pare razy też jeździł samochodem, jak jechali cos załatwić - po prostu dziadolek został ukochanym synciem i jest prawie numer jeden w hoteliku ;). Mam zdjęcia, wkleję niedługo. 

Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi Duduniu
 o jak pieknie
 Olenko
 bardzo bardzo dziekujemy za te cudenka dla dziadziunia
 waznosci Waszmosci hoho
 cudny maluni mamusinecek
Posted
Dnia 3.05.2019 o 17:33, Nadziejka napisał:
Znalezione obrazy dla zapytania gify misie szare tedi Duduniu
 o jak pieknie
 Olenko
 bardzo bardzo dziekujemy za te cudenka dla dziadziunia