Danusia - Lusia Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 1 godzinę temu, Radek napisał: Smutne to, ale może tak lepiej:( Teraz żeby szybko doszła do siebie. 1 godzinę temu, Radek napisał: wiesz, ja teraz już patrzę na to też tak, ale na początku nie mogłam sobie z tym poradzić Quote
Radek Posted October 20, 2018 Posted October 20, 2018 2 godziny temu, danka488 napisał: na początku nie mogłam sobie z tym poradzić Wcale się nie dziwię. Quote
Danusia - Lusia Posted October 21, 2018 Posted October 21, 2018 właśnie rozmawiałam z wetem 14.00 - 15.00 jadę po mamę:) dzieciaczkom noc minęła super ! nawet śmiem powiedzieć lepiej niż z mamą:) rano dostały po żółku - każdy zjadł swoją porcję ze smakiem i poprawiły serem żółtym, mleko mają wystawione , więc podchodzą i same się częstują :) teraz myślę, że dobrze wszystko wyszło . 1 Quote
kinga_kinga7 Posted October 21, 2018 Author Posted October 21, 2018 Nutka już w domu, bardzo dzielna, apetyt dopisuje :) Quote
fegelle Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 witam, zaglądam do kociej rodzinki, a tu takie wspaniale wieści..... nowe domki i to jeszcze z tego co czytam wspaniałe domki :) brawo. Nutka bardzo dobrze wygląda po zabiegu :) a co do aborcji.... to u mnie było tak samo jak przygarnęliśmy Tosię. Smutne to, ale dobrze jest jak jest :) a kiedy maluchy mają jechać do nowych domków??? Quote
Danusia - Lusia Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 w listopadzie:), nie potrzebują tak bliskości mamy, usypiają z dala od niej :) chociaż wczoraj chłopak wolał położyć się obok niej :) W niedzielę jedziemy na kontrolę, ale wetka wczoraj powiedziała, że jest to rutyna, bo nic nie powinno się zadziać :) Tak się bałam, ale jest w dobrej formie:), je jak szalona,wczoraj bob był luźniejszy:( Quote
Radek Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 13 godzin temu, danka488 napisał: je jak szalona Znaczy wszystko w porządku. Quote
Danusia - Lusia Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 27 minut temu, Radek napisał: Znaczy wszystko w porządku. sama nie wiem:( zobaczymy jutro, dzisiaj był kryzys:( dużo śpi, ładnie je, boby luźne:( dostała steryd, antybiotyk i probiotyk:( dzieciaczki rozrabiają. 1 Quote
Radek Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 13 minut temu, danka488 napisał: dzisiaj był kryzys:( Żeby jutro było lepiej. Quote
Danusia - Lusia Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 1 minutę temu, Radek napisał: Żeby jutro było lepiej. mam taką nadzieję, jak tak będzie pojedziemy do weta:( Quote
Danusia - Lusia Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 dzisiaj, nie chcę zapeszać jest lepiej :) mama zrobiła boba aż stuknęło w kuwetę :) , maluszki pojadły rano, mama jadła karmę i piła kocie mleczko, mimo, że ma wodę z dodatkami dla rekonwalescentów :) nie chce jej pić.Od 4 rano pilnuje maluszków , jest super mamą! proszę o kciuki za dzisiejszy dzień :) Maluszki już śpią z mamą a ja biegnę do pracy :) Quote
anica Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 11 godzin temu, danka488 napisał: sama nie wiem:( zobaczymy jutro, dzisiaj był kryzys:( dużo śpi, ładnie je, boby luźne:( dostała steryd, antybiotyk i probiotyk:( dzieciaczki rozrabiają. .. ma być ,Dobrze! i nie ma inaczej! Quote
kinga_kinga7 Posted October 23, 2018 Author Posted October 23, 2018 Nutka troszkę zjadła, popiła wodą ! Maluchy też trochę zjadły, choć więcej Noddy - z nimi nie ma problemu, on zje, ale i wygląda jak antałek :) teraz wszyscy śpią. Quote
andegawenka Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 8 minut temu, Radek napisał: Rewelacyjne jest ostatnie zdjęcie:) To też, takie pozwijane pędraczki :) Quote
Danusia - Lusia Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 na teraz jest dużo lepiej niż wczoraj :) przed chwilą Nutka zrobiła drugiego wzorcowego boba:) zjadła: kurczaka, twarożek bez laktozy, saszetkę:) widać, że jest obolała i przeszkadza jej fartuszek. Rano wskakiwała za maluszkami na łóżko i fotel. Dobrze, że ma fartuszek to ją troszkę ogranicza. Maluszki też pojadły po spaniu :) czarna dziewczynka - uwielbia nabiał / twarożek i serek żółty bez laktozy / Chłopak pałaszuje wszystko co postawię:) reaguje już na stawianie miseczki i jako pierwszy biegnie sprawdzić co pańcia przyniosła :) On też wygląda bardzo ładnie, jest pulchniutki :) Nutka ma dalej podawane zastrzyki, jutro ostatni steryd i 26,X.br. ostatni antybiotyk. W niedzielę jedziemy do kontroli. 4.11.br. wieczorem mama i dziewuszka jadą do Wrocławia:) Boże, jak ja się cieszę, że mają takie wspaniałe i odpowiedzialne domki:) wyobraźcie sobie, że mają już w nowych domach kupione kompletne wyprawki :) 2 Quote
Danusia - Lusia Posted October 23, 2018 Posted October 23, 2018 13 minut temu, andegawenka napisał: To też, takie pozwijane pędraczki :) witaj kochana u naszej rodzinki :) 23 minuty temu, Radek napisał: Rewelacyjne jest ostatnie zdjęcie:) wszystkie są super:) im można zrobić zdjęcie tylko jak śpią :) , bo przy zabawie pędzą z prędkością światła :) 1 Quote
Danusia - Lusia Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 noc minęła super:) , albo ja spałam jak zabita:) Zresztą maluszki spały ze mną na łóżku :) 5.30 Nutka zrobiła pięknego boba:), dzieciaczki już rozrabiały:) zjadły twarożku, mleczka :) saszetka:) Myślę, że Nutka wraca do formy:) , wczorajszy dzień był dużo lepszy od poprzedniego :) a dzisiejszy będzie jeszcze lepszy :) Quote
anica Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 31 minut temu, danka488 napisał: noc minęła super:) , albo ja spałam jak zabita:) Zresztą maluszki spały ze mną na łóżku :) 5.30 Nutka zrobiła pięknego boba:), dzieciaczki już rozrabiały:) zjadły twarożku, mleczka :) saszetka:) Myślę, że Nutka wraca do formy:) , wczorajszy dzień był dużo lepszy od poprzedniego :) a dzisiejszy będzie jeszcze lepszy :) Dzielna Nutka, głaski ode mnie dla koteczki wszystkie maluszki są takie słodkie! do schrupania :) Quote
kinga_kinga7 Posted October 24, 2018 Author Posted October 24, 2018 Nutka i dzieciaki śpią, pojadły, maluchy mleczka i budyniu, a mama zjadła pasztecik :) Dostała już ostatni steryd Quote
Danusia - Lusia Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 48 minut temu, Radek napisał: Super, że Nutka dochodzi do siebie. ja też się cieszę :) teraz jest spokój w domu :) maluchy śpią:) 1 Quote
Danusia - Lusia Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 czekamy na weta. z Nutką coś się dzieje, w dalszym ciągu jest obolała, nie wstaje, je jak się jej poda:( rano zrobiła boba i nic nie zapowiadało ponownego kryzysu. Wetka przyjedzie później, bo nie ma Jej na miejscu teraz, może ok, 21. Tak się boję :( Quote
beataczl Posted October 26, 2018 Posted October 26, 2018 2 godziny temu, danka488 napisał: czekamy na weta. z Nutką coś się dzieje, w dalszym ciągu jest obolała, nie wstaje, je jak się jej poda:( rano zrobiła boba i nic nie zapowiadało ponownego kryzysu. Wetka przyjedzie później, bo nie ma Jej na miejscu teraz, może ok, 21. Tak się boję :( oj:( czy cos juz wiadomo,byla wetka i co powiedziala? Quote
Recommended Posts