Jump to content
Dogomania

Bezdomna, kocia rodzinka - już nie bezdomna ! W nowych, kochających domach !

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, Radek napisał:

Smutne to, ale może tak lepiej:( Teraz żeby szybko doszła do siebie. 

1 godzinę temu, Radek napisał:

• wiesz, ja teraz już patrzę na to też tak, ale na początku nie mogłam sobie z tym poradzić
Posted

właśnie rozmawiałam z wetem 14.00 - 15.00 jadę po mamę:) dzieciaczkom noc minęła super ! nawet śmiem powiedzieć lepiej niż z mamą:) rano dostały po żółku - każdy zjadł swoją porcję ze smakiem i poprawiły serem żółtym, mleko mają wystawione , więc podchodzą i same się częstują :) teraz myślę, że dobrze wszystko wyszło . 

• Like 1
Posted

witam,

zaglądam do kociej rodzinki, a tu takie wspaniale wieści..... nowe domki i to jeszcze z tego co czytam wspaniałe domki :) brawo.

Nutka bardzo dobrze wygląda po zabiegu :) a co do aborcji.... to u mnie było tak samo jak przygarnęliśmy Tosię.

Smutne to, ale dobrze jest jak jest :)

a kiedy maluchy mają jechać do nowych domków???

Posted

w listopadzie:), nie potrzebują tak bliskości mamy, usypiają z dala od niej :) chociaż wczoraj chłopak wolał położyć się obok niej :) W niedzielę jedziemy na kontrolę, ale wetka wczoraj powiedziała, że jest to rutyna, bo nic nie powinno się zadziać :) Tak się bałam, ale jest w dobrej formie:), je jak szalona,wczoraj bob był luźniejszy:(

Posted
27 minut temu, Radek napisał:

Znaczy wszystko w porządku.

sama nie wiem:( zobaczymy jutro, dzisiaj był kryzys:( dużo śpi, ładnie je, boby luźne:( dostała steryd, antybiotyk i probiotyk:( dzieciaczki rozrabiają.

• Upvote 1
Posted

dzisiaj, nie chcę zapeszać jest lepiej :)  mama zrobiła boba aż stuknęło w kuwetę :) , maluszki pojadły rano, mama jadła karmę i piła kocie mleczko, mimo, że ma wodę z dodatkami dla rekonwalescentów :) nie chce jej pić.Od 4 rano pilnuje maluszków , jest super mamą! proszę o kciuki za dzisiejszy dzień :) Maluszki już śpią z mamą a ja biegnę do pracy :)

Posted
11 godzin temu, danka488 napisał:

sama nie wiem:( zobaczymy jutro, dzisiaj był kryzys:( dużo śpi, ładnie je, boby luźne:( dostała steryd, antybiotyk i probiotyk:( dzieciaczki rozrabiają.

.. ma być ,Dobrze!  i nie ma inaczej!prosi.gif

Posted

na teraz jest dużo lepiej niż wczoraj :) przed chwilą Nutka zrobiła drugiego wzorcowego boba:) zjadła: kurczaka, twarożek bez laktozy, saszetkę:) widać, że jest obolała i przeszkadza jej fartuszek. Rano wskakiwała za maluszkami na łóżko i fotel. Dobrze, że ma fartuszek to ją troszkę ogranicza. Maluszki też pojadły po spaniu :) czarna dziewczynka - uwielbia nabiał / twarożek i serek żółty bez laktozy / Chłopak pałaszuje wszystko co postawię:) reaguje już na stawianie miseczki i jako pierwszy biegnie sprawdzić co pańcia przyniosła :) On też wygląda bardzo ładnie, jest pulchniutki :) Nutka ma dalej podawane zastrzyki, jutro ostatni steryd i 26,X.br. ostatni antybiotyk. W niedzielę jedziemy do kontroli. 4.11.br. wieczorem mama i dziewuszka jadą do Wrocławia:) Boże, jak ja się cieszę, że mają takie wspaniałe i odpowiedzialne domki:) wyobraźcie sobie, że mają już w nowych domach kupione kompletne wyprawki :) 

• Upvote 2
Posted
13 minut temu, andegawenka napisał:

To też, takie pozwijane pędraczki :)Zdjęcie2205.jpg

witaj kochana u naszej rodzinki :)

23 minuty temu, Radek napisał:

Rewelacyjne jest ostatnie zdjęcie:) 

wszystkie są super:) im można zrobić zdjęcie tylko jak śpią :) , bo przy zabawie pędzą z prędkością światła :)

• Upvote 1
Posted

noc minęła super:) , albo ja spałam jak zabita:) Zresztą maluszki spały ze mną na łóżku :) 5.30 Nutka zrobiła pięknego boba:), dzieciaczki już rozrabiały:) zjadły twarożku, mleczka :) saszetka:) Myślę, że Nutka wraca do formy:) , wczorajszy dzień był dużo lepszy od poprzedniego :) a dzisiejszy będzie jeszcze lepszy :) 

Posted
31 minut temu, danka488 napisał:

noc minęła super:) , albo ja spałam jak zabita:) Zresztą maluszki spały ze mną na łóżku :) 5.30 Nutka zrobiła pięknego boba:), dzieciaczki już rozrabiały:) zjadły twarożku, mleczka :) saszetka:) Myślę, że Nutka wraca do formy:) , wczorajszy dzień był dużo lepszy od poprzedniego :) a dzisiejszy będzie jeszcze lepszy :) 

Dzielna Nutka, głaski ode mnie dla koteczki kotek.gif  wszystkie maluszki są takie słodkie!  do schrupania :)

Posted

czekamy na weta. z Nutką coś się dzieje, w dalszym ciągu jest obolała, nie wstaje, je jak się jej poda:( rano zrobiła boba i nic nie zapowiadało ponownego kryzysu. Wetka przyjedzie później, bo nie ma Jej na miejscu teraz, może ok, 21. Tak się boję :(

Posted
2 godziny temu, danka488 napisał:

czekamy na weta. z Nutką coś się dzieje, w dalszym ciągu jest obolała, nie wstaje, je jak się jej poda:( rano zrobiła boba i nic nie zapowiadało ponownego kryzysu. Wetka przyjedzie później, bo nie ma Jej na miejscu teraz, może ok, 21. Tak się boję :(

oj:( czy cos juz wiadomo,byla wetka i co powiedziala?