supergoga Posted April 29, 2019 Author Posted April 29, 2019 Bardzo pięknie dziękujemy w imieniu Stefanka, Reksia i innych staruszków. Wpłynęła kolejna kwota od rozi - 263,20 zł. Nie wiem co napisać - mogę tylko nisko się pokłonić. Stefanek dziekuje za pomoc w ratowaniu jego psiego życia Quote
rozi Posted May 3, 2019 Posted May 3, 2019 Już wznowiony kolczykowo - procentowy, Klientela wymusiła :) https://www.dogomania.com/forum/topic/349834-z-a-p-r-a-s-z-a-m-kolczyki-busztyn-ag925-lub-autorski-przepis-na-calvados-z-suszonych-z-flaszeczką-na-spróbowanie-lotto-z-plusem-4-edycja-dla-staruszków-z-buku/ Quote
rozi Posted May 10, 2019 Posted May 10, 2019 I dogrywka kolczyków https://www.dogomania.com/forum/topic/349902-dogrywka-kolczyki-bursztyn-ag-925-dla-dziadeczków-bukowskich/ Quote
supergoga Posted May 23, 2019 Author Posted May 23, 2019 Bardzo dziękujemy za wpłatę 350 zł dla naszych staruszków. Nie wiem jak to zrobić. Ich los jest dla mnie najbardziej przejmujący - nie radzą sobie tak dobrze, jak młodzieniaszki. Mają większe potrzeby, a nie zawsze możemy je spełnić. Bardzo bardzo jesteśmy wdzięczni, tym bardziej że spotykają nas tragedie, na które nie mamy wpływu. I niestety tragiczna wiadomość - Stefanek nie żyje. Trzustka odmówiła posłuszeństwa i odszedł w ramionach Pani doktor, którą szczególnie ukochał. Ostatnie miesiące życia był bezpieczny, kochany, zadbany. Wcześniej - jego życie to chyba pasmo udręki, bólu i biedy oraz porzucenie w rowie na pewną śmierć. teraz nasze pilne staruszki to: Reksio - malutki smutny i spokojny piesek, słabo odnajdujący się w schronisku. Pilnujemy serduszka, bo nas czasem niepokoi. Mój ulubieniec - piesek skarbek Cyganek - jamnikowaty, inteligentny chłopak, na którego nikt nie patrzy. Oba chłopaki po ok 12 lat lub więcej. Roki - wielkopies, który mieszka najdłużej, kilka lat w naszym schronisku w Buku i od lat obserwuje, jak inne psy maszerują do swoich domów, a on zostaje. Stawy zaczynają powoli dawać sie we znaki. Kubuś szpicowaty - wywalony z domu po śmierci właściciela. Biedulek. Nikt nawet nie pyta Kuba - mieszka w hotelu, radosny... ale staruszek i zdrówko powoli się sypie. Leczony z uwagi na potworna przetokę kolo cha od zębów I dwie suczki po zmarłej Pani - w stanie kompletnej rozsypki - Gabi i Vika Ludzie to potwory niestety czasami. Quote
Olena84 Posted May 24, 2019 Posted May 24, 2019 Biedny Stefanek :( Ja też mam słabość do staruszków :( Quote
rozi Posted June 26, 2019 Posted June 26, 2019 Bazarek w połowie na Animaliowe ŁYŻECZKI DO KAWY HEFRA Quote
rozi Posted July 10, 2019 Posted July 10, 2019 Dnia 2019-06-26 o 18:39, rozi napisał: Bazarek w połowie na Animaliowe ŁYŻECZKI DO KAWY HEFRA Tę połowę, czyli 258,50 przelałam do Animalii. Potwierdź mi w wolnej chwili :) Quote
supergoga Posted July 10, 2019 Author Posted July 10, 2019 Bardzo bardzo dziekujemy. Przelew na pewno jest, tylko nas zmiana zarządu i dostepu do konta nie mam. Musze poczekać na potwierdzenie od prezesa zarządu. Jutro będę miała - wszystkim Wam nasze staruszki, głównie Reksio i Lucky ale i Kubuś, Cygan, Roki, Kuba i Kubuś dziękują. Quote
supergoga Posted July 11, 2019 Author Posted July 11, 2019 Bardzo bardzo nisko kłaniamy się za darowiznę dla staruszków - 258,50 zł na naszym koncie. Odłożone dla naszych dziadulków. Quote
supergoga Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Przepraszam za milczenie, ale sporo się działo. Dzięki zebranym środkom na pomoc staruszkom Cygan i Lucky z Buku zamieszkały przed zimą w hoteliku dla psów w Poznaniu. To spore obciążenie, ale widok psów staruszków mieszkających w cieple a nie w budzie był tego wart. Przygotowuję bazarek dla nich - na kolejne opłaty hotelikowe. Reksio staruszek zamieszkał w domu tymczasowym w Poznaniu. Leczymy zapalenie pęcherza i kupujemy pampersiki - bo ma problemy z czystością, mocno siusia. I dobre wieści. Kuba pojechał do swojego domu na zawsze. Jest kochany i domek stwierdza, że to wspaniały piesek. Niestety Roki, Kubuś - nadal mieszkają w schronisku w Buku - dla nich nie udało się nic znaleźć. Nie mogę wstawić zdjęcia psiaków z hoteliku - pokazuje mi stale błąd. Quote
Jo37 Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Teraz wstawia się zdjęcia przez fotosika albo podobne strony. Jeżeli masz zdjęcia na facebooku to chyba można przez Kopiuj/wklej. Quote
supergoga Posted January 6, 2020 Author Posted January 6, 2020 Niestety nie mam na FB tylko w galerii moich fotek. To nie dam rady wstawiać niestety Quote
Nadziejka Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Oby wiosna jak jak najpredzej zagoscila Tulinkam modle za wszystkie lapunki ciociu Quote
supergoga Posted February 8, 2021 Author Posted February 8, 2021 Niestety zima nastała i staruszki nasze, zwłaszcza Leya marzną bardzo. Nikt nie da domu 9 letniej większej suni, mimo że cudowna, kochana przytulasta. Quote
Jo37 Posted February 8, 2021 Posted February 8, 2021 Małgosiu - pod koniec zeszłego roku dom znalazły dwie starsze i duże suczki Miła i Klara. Obie ok. dwunastoletnie. Quote
Recommended Posts