doddy Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Witamy na forum kolejną chętną. ;) Jeszcze tego nie było, żeby pies nieogłoszony miał tylu chętnych :lol: Konkurs na dom dla Sabci zrobimy bo tylu chętnych o nią pisze. Kori85, cieszę się ze umówiłaś się z Sylwią. Saba ma jedną przypadłość w hotelu - potrafi się załatwić w boksie. Od jej byłych tymczasowych opiekunek dowiedziałam się, że w domu się to nie zdarzyło i ze sunia piszczała jak chciała na dwór. Pisze to jednak, aby ktoś brał poprawkę na ewentualne załatwianie się. ;) No to czekamy na relacje po spotkaniu. Quote
agaga21 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 eh...żeby tak o wszystkie psiaki domy się w kolejce ustawiały....jakby co to jest jeszcze kilka innych astków:cool3: Quote
doddy Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Kori, jesteś z Łodzi to masz blisko do Sabci. Quote
kori85 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 generalnie to Sylwia obiecała, że narazie nie będzie jej nikomu pokazywać, bardzo nam na niej zależy i wydaje mi się, że warunki będzie miała dobre, jutro jesteśmy umówione na telefon w sprawie spotkania. Jejku szczerze mówiąc to dzisiaj miałam jechać na spotkanie z Sabą, ale niestety nie z mojej winy nie doszło ono do skutku Quote
andzia69 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 ja cieeee - jak fajnie, ze suka nie oglaszana a już jest chętny domek!:multi::multi: Doddy - w Krakowie kolejna młoda plus 3 na kwarantannie:-( Quote
doddy Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Doddy - w Krakowie kolejna młoda plus 3 na kwarantannie Doszłam do wniosku, że idę na urlop na razie. Myślałam o zabraniu do fundacji Zafiry z Łodzi, Jawy albo suk z Legnicy. Ale na razie odpuszczam. Zajmę się ogłaszaniem ich tylko. Urlop mi się przyda. Quote
doddy Posted March 30, 2009 Author Posted March 30, 2009 Sabcia jest w hoteliku na wylotówce z Łodzi na Brzeziny. Oby zabieg obył się bez komplikacji! Gdyby nie brak szczepień to po sterylce od razu mogłaby zamieszkać w normalnym domu. A tak musimy ją zaszczepić na wściekliznę minimum by mogła się przeprowadzać. Quote
kori85 Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 doddy mam blisko, choć na dzisiejsze spotkanie miałam przejechać całe miasto, ale to nie ważne, tak naprawdę nie wiem gdzie jest Sabcia, w którym miejscu jest hotelik? Jutro będę cały czas o niej myślała, żeby sterylka poszła szybko, sprawnie i bez komplikacji:multi::lol: Quote
majqa Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 doddy napisał(a):(...) Jeszcze tego nie było, żeby pies nieogłoszony miał tylu chętnych :lol: (...). Bardzo dobrze to wróży...Dziś Sabeńko kciuki zaciśnięte za Ciebie na max! Quote
majqa Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 Też siedzę jak na szpilkach, czekając na relację. Quote
doddy Posted April 1, 2009 Author Posted April 1, 2009 Sterylka dziś, bo wczoraj był kotek pilnie do operacji. Sunia już przyśpiona i pewnie właśnie operowana. Quote
ruda76 Posted April 1, 2009 Posted April 1, 2009 a taki bonusik mi się trafił jadąc ze Sabą;) Mam teraz + 1 szt więcej:p Quote
Fundacja Medor Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 dziś pytała mnie p w sprawie adopcji samy p działa jako wolontariuszka w fundacji emir ma koty dlatego astka musi lubic koty podałam namiary miała sie kontaktowac a oto nr gg tej pani 2133927 Quote
doddy Posted April 2, 2009 Author Posted April 2, 2009 Droga Fundacjo Medor - naprawdę nie mamy problemów ze wzrokiem. Jeśli osoba ta jest zainteresowana, telefon widnieje powyżej. Jeżeli jest to pani Dorota z Biłgoraju to odpowiedź została jej udzielona drogą mailową. Quote
rufusowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 [quote name='ruda76'] http://img15.imageshack.us/img15/7173/psy015mniejsze.jpg a taki bonusik mi się trafił jadąc ze Sabą;) Mam teraz + 1 szt więcej:p zakochałam się :loveu: jeśli on ma wątek, to poproszę chyba ze masz teraz 9 psow :evil_lol: Quote
ruda76 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 rufusowa napisał(a):zakochałam się :loveu: jeśli on ma wątek, to poproszę chyba ze masz teraz 9 psow :evil_lol: rufusowa nie mam 9 tylko zatachałam haszczaka do hotelu. Jednak z uwagi na to iz zajełam kojec rezydentki a ona musiała isc do budynku to nie miałam sumienia i dzis musze go przewiezc gdzies indziej. Nie mam dla niego DT z kojcem. :shake: Myslalam ze bedzie go ktos szukał , dałam ogłoszenie do gazety , schronu i ....guzik Quote
rufusowa Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 tyle tych psow ucieka..gubi je uroda..ludzie biorą, potem nie dają tyle ruchu ile trzeba i psy przy najbliższej okazji uciekają... ja tez nie mam pomysłu na dt z kojcem :shake: Quote
kori85 Posted April 2, 2009 Posted April 2, 2009 Witam... mam pytanko czy są jakieś wieści o Sabci? Stracznie mocno trzymałam kciuki jak miała sterylkę, bardzo nam na niej zależy i mam nadzieję, że wizyta przedadopcyjna odbędzie się w miarę szybko i z korzyścią dla nas. Quote
ruda76 Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 kori85 napisał(a):Witam... mam pytanko czy są jakieś wieści o Sabci? Stracznie mocno trzymałam kciuki jak miała sterylkę, bardzo nam na niej zależy i mam nadzieję, że wizyta przedadopcyjna odbędzie się w miarę szybko i z korzyścią dla nas. Nic niepokojacego się nie dzieje. Wczoraj jeszcze wieczorem zrobiłam jej zastrzyk. Bardziej mysle, ze jest nieszczęsliwa z powodu talerza na głowie niz z samego zabiegu. Zjadła normalnie więc chyba nie ma się czym martwic. Jesli chodzi o wizyte to tak jak wspomniałam będę po niedzieli. Pozostaje sie tylko modlic aby jakies nowe sieroty nie pojawiły się na mojej drodze:p HUSKY " BORYS" WRÓCIŁ DO DOMU;) Quote
rufusowa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 ruda76 napisał(a): HUSKY " BORYS" WRÓCIŁ DO DOMU;) :multi::multi: Quote
majqa Posted April 3, 2009 Posted April 3, 2009 Wydobrzej Sabuniu! 3mam kciuki za pomyśle sprawdzenie chętnych na Ciebie domków. Quote
Recommended Posts