Murka Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 Za sterylkę będę mieć fakturę po weekendzie. Z olx odezwała się zainteresowana Pchełką pani. Jak sunia wydobrzeje po zabiegu to ma przyjechać z dzieckiem i zapoznać się z suczką:) Quote
Murka Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Pchełka w porządku. Jeszcze wczoraj była spokojniejsza niż zwykle i nie za bardzo chciała spacerować, ale dzisiaj już jest "normalna". I to czego można się było spodziewać: PCHEŁKA MA DOM:) w środę przeprowadzka:) zadzwoniła do mnie pani, która 8 lat temu (!!!) adoptowała od nas psiaka (nadal ma się świetnie) z pytaniem czy mamy coś małego kudłatego, bo siostra poszukuje. Pchełka oczywiście bardzo się spodobała. Niedawno stracili bardzo podobnego do Pchełki pieska, tylko całego czarnego, miał 17 lat (był u nich od szczeniaka). Osierocił jamniczka, któremu jest bardzo smutno samemu. Jest też starszy pan kot i trójka dzieci (najmłodszy 8 lat) - wszyscy chłopcy bardzo lubią zwierzęta. Dom z ogromnym ogrodem i szczelnym ogrodzeniem. Domek niedaleko od nas (okolice Kraśnika). 2 2 Quote
Nadziejka Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Najpiekniejsze wiesci dla najpiekniejszej malusiej zdrowiej iskiereczko Quote
Murka Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 No i pojechała suńka:) bardzo fajni ludzie. Państwo przekazali 80 zł. Będzie to na pokrycie części kosztów sterylizacji; zabieg kosztował 150 zł: https://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/c75f467e8e42382d Quote
b-b Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Wspaniale Kasiu,że dzięki Tobie jej życie całkowicie się zmieniło! Powodzenia maleńka :) Quote
Murka Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 Pani mi dzisiaj pisała SMSy, że Pchełka zachowuje się jakby od zawsze u nich mieszkała:) Są zachwyceni sunią. Mam obiecane fotki:) 2 Quote
Nesiowata Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 3 godziny temu, Murka napisał: Pchełka pozdrawia z DSu: Powodzenia malutka! Jesteś kolejną szczęściarą - pamiętaj. Quote
Figunia Posted July 29, 2018 Posted July 29, 2018 Jak takiej kruszyny nie kochac... Cudnie, ze ma już SWÓJ dom! Quote
Murka Posted August 1, 2018 Author Posted August 1, 2018 Otrzymałam wpłatę 10 zł od Aga76, dziękuję serdecznie. Od początku miałam zamiar wystawić mały bazarek na sterylizację Pchełki, ale wciąż mi brakuje czasu:( Quote
Nesiowata Posted August 7, 2018 Posted August 7, 2018 A jak Pchełka w domu? Czy udało jej się zadomowić na dobre? Quote
Murka Posted August 8, 2018 Author Posted August 8, 2018 Pchełki w żadnym wypadku nikt nie chce oddawać, suczki Państwo nie mogą się nachwalić. Błyskawicznie się zadomowiła i zaprzyjaźniła z rezydentami. No i oczywiście typowy z niej kanapowiec:) Zapraszam na bazarek na pokrycie reszty kosztów sterylizacji Pchełki. Na bazarku dwa plecaki dla dziewczynki: http://www.dogomania.com/forum/topic/346858-2-plecaki-dla-dziewczynki-do-szkoły-i-przedszkola-do-2408-dla-pchełki/ Quote
Aga76 Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Super, że tak szybko znalazł się dobry odpowiedzialny domek! Quote
Anula Posted August 15, 2018 Posted August 15, 2018 Czy ten brązowy piesek ma powiększone jądra?Czy coś się dzieje? Na zdjęciach to jest widoczne,być może zdjęcia przekłamują. Quote
Recommended Posts