Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Własnie ! Pewnie u Was normalne codzienne szczesliwe zycie, krzątanina, zabawy, radosc ze wspolnego bycia razem. Ale teskni nam sie za Wami. Lilu niejednej z nas serce skradła :p.

Kaju, skrobij coś czasem :cool3:

Posted

psiama napisał(a):
Własnie ! Pewnie u Was normalne codzienne szczesliwe zycie, krzątanina, zabawy, radosc ze wspolnego bycia razem. Ale teskni nam sie za Wami. Lilu niejednej z nas serce skradła :p.

Kaju, skrobij coś czasem :cool3:

Heja :)

Na wakacjach byłam po prostu. Na ten czas ze zwierzaczkami, jak zawsze, zamieszkała niania. Trochę się obawiałam że Lilu będzie tęsknić ale przy takiej opiece... - nic z tego! :) i bardzo się z tego powodu cieszę:lol: zwłaszcza że nie było mnie w sumie 9 dni.
Miała apetyt jak nie przymierzając mały konik, dokazywała za trzech, biegała po ogrodzie.
Muszę ubrania chować bo jak mnie nie ma to w ramach protestu Lilutka rozrzuca je po całym mieszkaniu.
Szczeka na listonosza i na miejscowych pijaczków jak jesteśmy w ogrodzie.
A w domu warczy i szczeka jak jest otwarty balkon i ktoś przechodzi:diabloti:
Diabełek mały. A jaki kochany! :eviltong:

Posted

A to się wywczasowałaś :loveu:. Lilu z tych stróżujacych chyba ..... :cool3:. Jak moja Nina. Każdy pod drzwiami i oknami jest zawsze obwarkniety, cicho bo cicho ale zawsze :razz:.

Królestwo za nowe foto Lilątka :lol:.

Posted

Energy napisał(a):
I ja też:p

Bardzo proszę :) Na Wasze specjalne życzenie zrobiłam dziś Lilusi poranną sesję zdjęciową. Ready? :)

Tak teraz wyglądam. Widać, że oszczędza tylną łapkę jak może, odciąża ją i przy staniu i przy siadaniu, tylko jak biega (a biega jak pershing - taką ma ksywę u sąsiadki zresztą :evil_lol:) to wszystkimi czterema :)
jak teraz tak szaleje to ciekawe co będzie PO operacji :cool3:

Z ukochanom piłeczkom :)

Posted

Szczeka na tym zdjęciu - widać? ::eviltong: Na przechodzących za furtką.
Ona ma naprawdę coś z psa gończego, co za postawa!

Nogi mam dłuuugie

I biegam jak wystrzelona z katapulty :)

Posted

uszy to faktycznie, jak dwa radary :evil_lol:
a i ogonek ma jkoś tak dziwacznie w jedną stronę zakręcony :evil_lol:

Kaja, a kiedy ta operacja?

Posted

peate napisał(a):
uszy to faktycznie, jak dwa radary :evil_lol:
a i ogonek ma jkoś tak dziwacznie w jedną stronę zakręcony :evil_lol:

Kaja, a kiedy ta operacja?

No tak we wrześniu jakoś żeby gips w upale nie swędział.
Przed tym jeszcze raz rtg i konsultacje u innych lekarzy i przy okazjui za jednym zamachem przy okazji rtg ekg.

Posted

O raju !!!!! :loveu::loveu::loveu:

Czy ktos zaprzeczy, że na zdjęciach jest ogromne psie szczęscie ??? :mad:

Lilu jest niepowtarzalna, jej cudne uchi i pychol tworza mieszankę nieprawdopodobnego uroku osobistego :loveu:. Wyrosła nam dziewczyna :crazyeye:.

Kaju, jakie Ty nam tu szczęście poczyniałas biorąc pod swoje skrzydła tę kupkę małego psiego szczęścia. Takich domów oby więcej :p.

A jak kontakty koto-psie ?