Asiaczek Posted July 18, 2009 Posted July 18, 2009 Piękny portret... ucholków:loveu: http://lh6.ggpht.com/_OzfVgqq4BrQ/SlnOUiimpqI/AAAAAAAAF-s/lxv01Nug2N8/s576/DSC06903.JPG Słodka!:loveu: http://lh3.ggpht.com/_OzfVgqq4BrQ/SlnOYRywpKI/AAAAAAAAF-w/qj4Gy1Vfjnc/s576/DSC06905.JPG Pzdr. Quote
Lilmo Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 Lilątko nasze kochane :loveu: Ja mam wrażenie, że z każdymi kolejnymi zdjęciami jej uszątka są co raz dłuższe... i dłuższe... i dłuższe :lol: Strach pomyśleć co to będzie za kilka lat :lol: Quote
peate Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Lilu to chyba razem z Kają na wakacje wyjechała :cool3: Quote
Atkaaaa Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 jeju tak dawno tu nie zaglądałam a tu takie cudowne wieści!:loveu::loveu: Brawo! Quote
psiama Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 fizia napisał(a): Cudo!! Jak sarenka :) O to to !!! :loveu::loveu::loveu: Quote
nescca Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 CUDOOOOOOOOOOOO.....caluję Cię piękna Lilutko:loveu: Quote
Kaja_K Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 Dzień dobry dzień dobry :) Czas tak szybko leci. Lilutka w niedzielę skończy pół roku :cool3: Jest kochaną wspaniałą psią panienką którą wprost roznosi energia. Ogród to jedno miejsce gdzie może sobie pobiegać - ale sama. Dlatego chodzimy do parku gdzie jest wieelka polana i Lilutka bryka z innymi psami. Szaleje że hej... :) Pięknie przychodzi jak ją wołam, zawsze zabieram dla niej miseczkę i wodę - nie wiem czemu tylko jak tak robię bo z "wodopoju" korzystają wszystkie okoliczne psy, na szczęście obok jest kran z wodą oligoceńską :) Ostatnio bawiła się z jednym psem, zmęczył się, dorwała drugiego, też się zmęczył a Lilutka chce biegać dalej... :) Co do kontaktów kotopsich to jednak nie wyglądają one do końca tak jak bym chciała. Miałam idealistyczną wizję wtulonych w siebie śpiących razem zwierzątek, niestety tak nie jest. Są o siebie zazdrosne. Lilutka jest najbardziej dominująca, z Byronkiem (biały w łatki) z jednej strony czasem go podgryza i atakuje, ale z drugiej potem widać że kładą się obok siebie i są kumple. Za to z pręgowanym Zdzichem nie zbliżają się do siebie na odległość kociego pazura - i między nimi jest największa opozycja i zazdrość - ale i tak jest sukces, są w stanie stać obok siebie w odległości 20 cm, jedną ręką głaszczę Lilutkę, drugą Zdzicha, Lilutka czasem stoi spokojnie a czasem próbuje capnąć Zdzicha ni to w zabawie ni to zazdrośnie, ten się broni, w rezultacie on ma pogryzione uszy ona podrapany pyszczek... :shake: Jest lepiej niż 3 miesiące temu (jak ten czas lecii!) bo wtedy nie było mowy o tym że kiedy Lilutka już zaśnie koty wskakiwały na łóżko, jak się budzimy rano to Lila czasem je goni a czasem nie - a parę razy ogólnie nakryłam Lilę z Byronkiem jak sobie wylizują pyszczki i uszka - więc może - będzie dobrze - nie? :) W sierpniu chcę całe towarzystwo zaszczepić jeszcze na wściekliznę, to tyle u nas :) Na najbliższym spacerze w parku zrobię zdjęcia z psich szaleństw i wrzucę tutaj, promise! :) Kaja Quote
psiama Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kaja, wreszcie wyczekiwane wieści :loveu:. Czasami tak juz jest, że niektóre stwory po prostu będa ze sobą w dystansie, jak u ludzi. Ale wylizywanie uszysków i pysiolów to jest wielka miłość i bardzo dobry znak :multi:. Lilu jest pieszczoszkiem noszonym na rekach, to dało jej poczucie bycia kims naj, kimś bardziej ... :cool3:. To oczywiście ma swoje efekty. Koty tez chca być te naj. Zazdrośc u ogonów, normalna rzecz. Z czasem będzie tylko lepiej. Zazdrosniki trzeba intesywnie miziać, to działa, przynajmniej u mnie. Obydwie rece ida w ruch :evil_lol:. Lilu ma juz pół roku .... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kiedy ? Jak ? O raju :loveu:. To najlepsze zyczenia połóweczkowe :multi::multi::multi: Czekamy na promisę :cool3:. Quote
Kaja_K Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 psiama napisał(a):Kaja, wreszcie wyczekiwane wieści :loveu:. Lilu ma juz pół roku .... :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Kiedy ? Jak ? O raju :loveu:. To najlepsze zyczenia połóweczkowe :multi::multi::multi: Czekamy na promisę :cool3:. Dziękujemy za życzenia :)) Co do zdjęć to dzisiaj nie byłyśmy w parku bo czekałyśmy na panią weterynarz (jest taka miła że do nas przychodzi) no a jutro nie wiem jak się Lilutka będzie czuła, bo cała trójca jest po szczepieniu na wściekliznę właśnie i śpią, o :) Ale na pewno przez weekend uda się pofocić, to macie u mnie jak w banku :eviltong: Quote
Energy Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 Kaja_K napisał(a):Ale na pewno przez weekend uda się pofocić, to macie u mnie jak w banku :eviltong: No trzymam za słowo:cool3:tylko ciekawe w jakim banku:diabloti: Wszystkiego najlepszego dla półroczniczki, malutkiej Lilutki:loveu: Quote
Kaja_K Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 No więc oto obiecane zdjęcia :lol: Lilutka w parku bawi się z 2-letnią sunią (nie boi się skubana dużych psów :razz:) Quote
Kaja_K Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 A tu z kotkiem Byronkiem (tak, to w czym kotek siedzi to kosz na bieliznę a pod Byronkiem jest czyste pranie :cool3:) Zdjęcie nr 3 moje ulubione, kocia mina - bezcenna (zmęczony czułością czy jakoś tak) Byronek chyba wyczuł że o nim piszę bo właśnie przyszedł pomiziać się na łóżeczko :) I to by było na tyle na dzisiaj :) Pozdrawiam! Kaja + cała gromadka Quote
Energy Posted August 14, 2009 Posted August 14, 2009 Kaja super zdjęcia. Ale fajnie popatrzeć na szczęśliwą Lilutkę, wyrosła dziewczynka i jest śliczna :loveu: Widzę, że świetnie dogaduje z Byronkiem, czułości, że hej:lol: Odważna dziewczynka zabawy z taką dużą koleżanką:crazyeye:i do tego nieźle sobie radzi:lol: Dzięki za zdjęcia i wieści o maleńkiej, mizianko i pozdrowionka:loveu: A czyste pranie też się może zwierzaczkom jak widać przydać, przecież nie będą leżeć na brudnym:evil_lol: Quote
Kaaasiaaa Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 te zdjecia w domu sa super :D:D:D: można się uśmiać :) Quote
Lilmo Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Dziękujemy za zdjęcia! :loveu: Biegająca Lilu jest niesamowita :lol: Taki mały struś pędziwiatr :evil_lol: Tak jak napisała wcześniej Energy... wspaniale oglądać taką szczęśliwą Liluśkę. Pozdrawiam całą waszą ludzko-kocio-psią rodzinkę :) Quote
Asiaczek Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Super ujęcie! http://lh6.ggpht.com/_OzfVgqq4BrQ/SoWy82k9wTI/AAAAAAAAGLs/fO5HvtD92pU/s720/DSC06912.JPG Cudowne nowiny do czytania...:lol: Pzdr. Quote
MyrkurDagur Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Prosimy o pomoc dla Rufusa, serdecznie zapraszamy na bazarki: Literacki bazarek - klasyka i sf - oraz klatka; na Rufusa! Do 18.08! *filizanki*marynarka Zara*Plu&Play *na Rufusa,do 16.08.godz.20.00 Quote
psiama Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To zdjęcie mówi samo za siebie. Miłość w najczystszej postaci :loveu:. Cudo ! Quote
peate Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 halo, co tam u Was słychać? Kaja coś długo każesz nam czekać na te fotki ze spacerku :razz: a jak tam operacja? była czy może jednak nie jest potrzebna Quote
Recommended Posts