Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W święta byłam bez dostepu do kompa (bo by mnie teściowa chyba zjadła :diabloti:) i dziś czytam i ryczę i smieje sie jak głupia na zmianę w robocie do kompa. Filmik z pierwszych kroków Lilu oglądałam 10 razy, może więcej ... potem przeczytałam o prawdopdoobnych domkach dla braciszków. I w święta sabat ciotek dopisał cudownie !. Ludzie - wracacie wiarę ! Dziękuję ! :loveu:

Lilu - kruszynko - malutka, ale wielce waleczna z Ciebie panienka. Niech Ci się wiedzie bąbelku :multi:

Liczymy na nowe foto i wieści kiedy Lilu do Kaja_K zjedzie na stałe :cool3:

Posted

Energy napisał(a):
Oj szkoda.:shake: Mam nadzieję, że to będzie dobry domek, oby:thumbs:

Jak maleńka Lilu, jest już u Ciebie Budrysku?

Lilu do końca tyg będzie u ihabe

Posted

psiama napisał(a):
W święta byłam bez dostepu do kompa (bo by mnie teściowa chyba zjadła :diabloti:) i dziś czytam i ryczę i smieje sie jak głupia na zmianę w robocie do kompa. Filmik z pierwszych kroków Lilu oglądałam 10 razy, może więcej ... potem przeczytałam o prawdopdoobnych domkach dla braciszków. I w święta sabat ciotek dopisał cudownie !. Ludzie - wracacie wiarę ! Dziękuję ! :loveu:

Lilu - kruszynko - malutka, ale wielce waleczna z Ciebie panienka. Niech Ci się wiedzie bąbelku :multi:

Liczymy na nowe foto i wieści kiedy Lilu do Kaja_K zjedzie na stałe :cool3:

Hej :)
Właśnie rozmawiałam z Budryskiem i okazuje się jednak że nie tak szybko - jam niecierpliwa bo mi się serducho do pieska rwie, ale racjonalne argumenty to racjonalne argumenty - zdrowie Lilu jest najważniejsze.
Potrzebna jest przede wszystkim po miesiącu od wypisu kontrola w Czechach i dopiero wtedy maluszek kiedy okaże się że wszystko dobrze będzie mógł zagościć na stałe u mnie. A do tego czasu - pewnie u Budryska :)
Oczywiście że będę dawała znać jak tylko Lilutka się u mnie pojawi jak nam się żyje, ale do tego czasu jest ona u Budryska :)

Pozdrawiam

Kaja

Posted

Kaja_K napisał(a):
Oczywiście że będę dawała znać jak tylko Lilutka się u mnie pojawi jak nam się żyje, ale do tego czasu jest ona u Budryska :)

No tak, z Pruszkowa do Czech to by się maleństwo wytłukło w samochodzie :roll:. Cierpliwość - wielka cnota :lol:. Uzbrajamy się :razz:.

Posted

Lilu z dnia na dzień jest szybsza, spawniejsza i odważniejsza. Dzisiaj o zgrozo probowala wskoczyć na tapczan:crazyeye: Normalnie zabierala sie do tego bardzo fachowo, musialam za kazdym razem ja powstrzymywac. ( teraz smacznie spi w objeciach mojej córy):loveu: Najlepsza obecnie zabawą Lilu jest podgryzanie łap moich psów, najwięcej frajdy sprawia jest odgryzanie niewidomego Pixela ale i Westisiem nie pogardzi;) Musimy mieć oczy dookoła głowy, gdyż Ona tutaj jest a za moment dosłownie juz jest w kuchni np przy misce Pixela, który zazwyczaj robi 3-4 podchodzenia do swojej miski:lol: Na 17:00 Lilu jedzie na rehab jeszcze przed do weta na zastrzyki.
Zdjecia nowe są ale nie ma ich kto zrzucić:placz: Obiecuję jednak, ze dzis na 100% sie pojawią:multi: Lilu przesyła całuski swoim cioteczkom:loveu:

Posted

ihabe napisał(a):
Lilu z dnia na dzień jest szybsza, spawniejsza i odważniejsza. Dzisiaj o zgrozo probowala wskoczyć na tapczan:crazyeye: Normalnie zabierala sie do tego bardzo fachowo, musialam za kazdym razem ja powstrzymywac. ( teraz smacznie spi w objeciach mojej córy):loveu: Najlepsza obecnie zabawą Lilu jest podgryzanie łap moich psów, najwięcej frajdy sprawia jest odgryzanie niewidomego Pixela ale i Westisiem nie pogardzi;) Musimy mieć oczy dookoła głowy, gdyż Ona tutaj jest a za moment dosłownie juz jest w kuchni np przy misce Pixela, który zazwyczaj robi 3-4 podchodzenia do swojej miski:lol: Na 17:00 Lilu jedzie na rehab jeszcze przed do weta na zastrzyki.
Zdjecia nowe są ale nie ma ich kto zrzucić:placz: Obiecuję jednak, ze dzis na 100% sie pojawią:multi: Lilu przesyła całuski swoim cioteczkom:loveu:

Super wieści, dziękujemy:loveu::loveu::loveu:
No i oczywiście czekamy na zdjęcia:cool3:

Posted

Łatwo nie ma, ale w końcu udało się i oto są :multi:
Lilu jest w świetnej formie, spaceruje po całym domku, a dla ochrony ma świąteczne dzwoneczki - bo wszędzie jej pełno :lol: