Asiaczek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Piękna sprawa! Jak miło czytac takie news'y rano...:multi: Pzr. Quote
psiama Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 W święta byłam bez dostepu do kompa (bo by mnie teściowa chyba zjadła :diabloti:) i dziś czytam i ryczę i smieje sie jak głupia na zmianę w robocie do kompa. Filmik z pierwszych kroków Lilu oglądałam 10 razy, może więcej ... potem przeczytałam o prawdopdoobnych domkach dla braciszków. I w święta sabat ciotek dopisał cudownie !. Ludzie - wracacie wiarę ! Dziękuję ! :loveu: Lilu - kruszynko - malutka, ale wielce waleczna z Ciebie panienka. Niech Ci się wiedzie bąbelku :multi: Liczymy na nowe foto i wieści kiedy Lilu do Kaja_K zjedzie na stałe :cool3: Quote
Energy Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Hej maleńka Lilu jak dziś twoje łapinki? Też liczę na nowe zdjęcia i filmik z biegającą Lilunią:loveu::loveu::loveu: Quote
scarlet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 super wieści - filmik to typowy wyciskacz łez. Cieszę się..... :multi: Quote
scarlet Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 [quote name='Kaja10014']Super wieści:multi::loveu: Przepraszam za offa, ale maleństwo pilnie potrzebuje dt/ds – prosimy o pomoc!! http://www.dogomania.pl/forum/f28/mala-sniezka-ma-3-m-ce-chora-skora-brak-szansy-czy-przezyje-135518/ Quote
BUDRYSEK Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 braciszk biało-czarn ma juz domek niestety adopcja była przez schron wiec nic o nim nie wiemy Quote
Energy Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Oj szkoda.:shake: Mam nadzieję, że to będzie dobry domek, oby:thumbs: Jak maleńka Lilu, jest już u Ciebie Budrysku? Quote
BUDRYSEK Posted April 14, 2009 Author Posted April 14, 2009 Energy napisał(a):Oj szkoda.:shake: Mam nadzieję, że to będzie dobry domek, oby:thumbs: Jak maleńka Lilu, jest już u Ciebie Budrysku? Lilu do końca tyg będzie u ihabe Quote
Energy Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 BUDRYSEK napisał(a):Lilu do końca tyg będzie u ihabe No to może Ihabe nam wstawi maleńki filmik z biegającą Lilu:cool3: Quote
Kocurek Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 Mizianko dla slodkiej Lilu:loveu:Zdrowiej myszko Quote
stokrotka Posted April 14, 2009 Posted April 14, 2009 No to Ihabe "łap chwile":razz:, bo czas szybko leci.:roll: Quote
psiama Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Jak się miewa Lilątko ? :lol: Co z potencjalnym domkiem dla drugiego bracholka :roll:? Quote
Kaja_K Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 psiama napisał(a):W święta byłam bez dostepu do kompa (bo by mnie teściowa chyba zjadła :diabloti:) i dziś czytam i ryczę i smieje sie jak głupia na zmianę w robocie do kompa. Filmik z pierwszych kroków Lilu oglądałam 10 razy, może więcej ... potem przeczytałam o prawdopdoobnych domkach dla braciszków. I w święta sabat ciotek dopisał cudownie !. Ludzie - wracacie wiarę ! Dziękuję ! :loveu: Lilu - kruszynko - malutka, ale wielce waleczna z Ciebie panienka. Niech Ci się wiedzie bąbelku :multi: Liczymy na nowe foto i wieści kiedy Lilu do Kaja_K zjedzie na stałe :cool3: Hej :) Właśnie rozmawiałam z Budryskiem i okazuje się jednak że nie tak szybko - jam niecierpliwa bo mi się serducho do pieska rwie, ale racjonalne argumenty to racjonalne argumenty - zdrowie Lilu jest najważniejsze. Potrzebna jest przede wszystkim po miesiącu od wypisu kontrola w Czechach i dopiero wtedy maluszek kiedy okaże się że wszystko dobrze będzie mógł zagościć na stałe u mnie. A do tego czasu - pewnie u Budryska :) Oczywiście że będę dawała znać jak tylko Lilutka się u mnie pojawi jak nam się żyje, ale do tego czasu jest ona u Budryska :) Pozdrawiam Kaja Quote
psiama Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kaja_K napisał(a):Oczywiście że będę dawała znać jak tylko Lilutka się u mnie pojawi jak nam się żyje, ale do tego czasu jest ona u Budryska :) No tak, z Pruszkowa do Czech to by się maleństwo wytłukło w samochodzie :roll:. Cierpliwość - wielka cnota :lol:. Uzbrajamy się :razz:. Quote
nescca Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Lilusiątko nasz kochane...... zdrowiej....:loveu: Quote
ihabe Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Lilu z dnia na dzień jest szybsza, spawniejsza i odważniejsza. Dzisiaj o zgrozo probowala wskoczyć na tapczan:crazyeye: Normalnie zabierala sie do tego bardzo fachowo, musialam za kazdym razem ja powstrzymywac. ( teraz smacznie spi w objeciach mojej córy):loveu: Najlepsza obecnie zabawą Lilu jest podgryzanie łap moich psów, najwięcej frajdy sprawia jest odgryzanie niewidomego Pixela ale i Westisiem nie pogardzi;) Musimy mieć oczy dookoła głowy, gdyż Ona tutaj jest a za moment dosłownie juz jest w kuchni np przy misce Pixela, który zazwyczaj robi 3-4 podchodzenia do swojej miski:lol: Na 17:00 Lilu jedzie na rehab jeszcze przed do weta na zastrzyki. Zdjecia nowe są ale nie ma ich kto zrzucić:placz: Obiecuję jednak, ze dzis na 100% sie pojawią:multi: Lilu przesyła całuski swoim cioteczkom:loveu: Quote
scarlet Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Kaja_K napisał(a):Ale fajnie! :) czekamy na zdjęcia tej ślicznoty :D Quote
Energy Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 ihabe napisał(a):Lilu z dnia na dzień jest szybsza, spawniejsza i odważniejsza. Dzisiaj o zgrozo probowala wskoczyć na tapczan:crazyeye: Normalnie zabierala sie do tego bardzo fachowo, musialam za kazdym razem ja powstrzymywac. ( teraz smacznie spi w objeciach mojej córy):loveu: Najlepsza obecnie zabawą Lilu jest podgryzanie łap moich psów, najwięcej frajdy sprawia jest odgryzanie niewidomego Pixela ale i Westisiem nie pogardzi;) Musimy mieć oczy dookoła głowy, gdyż Ona tutaj jest a za moment dosłownie juz jest w kuchni np przy misce Pixela, który zazwyczaj robi 3-4 podchodzenia do swojej miski:lol: Na 17:00 Lilu jedzie na rehab jeszcze przed do weta na zastrzyki. Zdjecia nowe są ale nie ma ich kto zrzucić:placz: Obiecuję jednak, ze dzis na 100% sie pojawią:multi: Lilu przesyła całuski swoim cioteczkom:loveu: Super wieści, dziękujemy:loveu::loveu::loveu: No i oczywiście czekamy na zdjęcia:cool3: Quote
stokrotka Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 czekamy:modla: czekamy:saint1: czekamy:evilgrin: czekamy:baddevil:czekamy :motz: czekamy:helo: Quote
ihabe Posted April 15, 2009 Posted April 15, 2009 Łatwo nie ma, ale w końcu udało się i oto są :multi: Lilu jest w świetnej formie, spaceruje po całym domku, a dla ochrony ma świąteczne dzwoneczki - bo wszędzie jej pełno :lol: Quote
Recommended Posts