Jump to content
Dogomania

Kazan [*](26.12.2019) Bella MA DOM :))) Bella w stanie tragicznym z ogromnym guzem, chuda jak szkielecik potrzebuje pomocy. SZUKAMY DOMU Dolaczyl zaglodzony Kazan.

Recommended Posts

Posted
11 minut temu, Madie napisał:

Hej, czy wpłata od nas dotarła??

Witaj Madie, jezeli nie jest ujeta na pierwszej stronie wplata od Ciebie to prosze podaj na priv imie i pierwsze dwie litery nazwiska. Dostep do konta ma Marzena. Jezeli wplata nie jest tutaj ujeta poprosze Marzenke o sprawdzenia. Czy podalas w tytule: psy Marzeny ,Bella z Ujazdu? Wieczorkiem odpowiem pozdrawiam :)

Posted
16 godzin temu, Margo3011 napisał:

Tak, DT ( warunki domowe) jest bardzo poszukiwany. Oczywiscie DS najbardziej jest pozadany. Oczywiscie Czlowiek o wielkim sercu, ktory pomoze wyjsc Belli na prosta. Poczuc sie bezpiecznie i zaufac. Tego potrzebujemy dla Beluni. Koszty leczenia oczywiscie bylyby pokryte z konta fundacji. Bardzo prosimy pomozcie poszukac takiego miejsca dla Belli, Hotelik jest super ale nie dla pieska w takim stanie. 

Margo muszę pozamykać jeszcze parę spraw i biorę się za rozsyłanie zaproszeń do Belluni, jak będzie nas więcej ,może prędzej coś wymyślimy?  nieustająco myślę o suni :)

Posted
11 godzin temu, agat21 napisał:

Mojej wpłaty też nie ma :(

Bardzo przepraszam darczyncow za taka sytuacje. Ja prowadze watek Belli nie mam wgladu do wplat. Poprosilam o przekazanie osobie prowadzacej konto Bezdomniakow o zweryfikowanie wplat na Belle. Czekam na odpowiedz. Bardzo dziekuje za pomoc Belli pieniazki na pewno do niej trafia :)

Posted

Witam serdecznie , to ja się podjęłam opieki nad Bellą , chciałam bardzo przeprosić wszystkich jeżeli ich wpłaty nie są ujęte , skarbnik fundacji podaje mi wpłaty raz na tydzień albo rzadziej i nie mam na to żadnego wpływu , na pewno jutro wieczorem zaktualizuje wpłaty i od razu Margo je tu poda. Przepraszam raz jeszcze za zwłokę . Co do Belii bo widzę że padają pytania o nią , Bella jest w hoteliku , w kojcu wewnętrznym oczywiście , byłam u niej tydzień temu , sunia jest bardzo wystraszona ale widać w niej chęci do współpracy, to starszy pies myślę że ma ok 8 - 10 lat , chuda jak najchudsza modelka pomimo tego że dostaje jedzenie trzy razy dziennie w sumie około 1200 gram , doprowadzenie jej do stanu umożliwiającego zabieg usunięcia guza potrwa dłużej niż się spodziewałam . Najważniejsze że ma apetyt i pomału dochodzi do siebie , reszta informacji na bieżąco . Dziękuje serdecznie za pomoc i jeszcze raz przepraszam za brak aktualizacji 

• Like 1
  • Upvote 2
Posted

Dzis nie zagladalam

do biedunkow

ale choc teraz w noc

zajrze

i przekaze sercem

mysli i modlitwy

Oby Ziemia nasza ukochana

zyla milosci i spokojnoscia

Ziemia Calutenka

Oby nasze modlitwy

spelnily na wieki

oby kazdenkie Istnienie kazdenkie Stworzenie  na Niej-tylko radoscia bylo

tylko sloncem

wiatrem

szelestem spokojnosci zdrowia

zycia radoscia

• Upvote 2
Posted

Dnia 15.06.2018 o 06:37, Madie napisał:

Hej, czy wpłata od nas dotarła??

Dnia 16.06.2018 o 20:46, agat21 napisał:

Mojej wpłaty też nie ma :(

Wplaty juz zostaly wyjasnione przez p Skarbnik Fundacji. Wpisalam na pierwszej stronie w poscie rozliczeniowym.

Dziekuje bardzo za pomoc Beluni :)

Posted

Zakonczony kramik rozliczony

Cegielenki Zycia  25 zl!

Fantuski 17 zl , 20 zl = 37 zl

Wyslalam na konto Fundacjia Nasze Bezdomniaki

62 zl  z zakonczonego dla Beluni z dopiskiem

,,Psy Marzeny Bella Z Ujazdu,,Nadziejka z bazarku

• Like 1
Posted

Beluniu serduszkiem przytulam choc z daleka

tyle cierpienia na swiecie calem ....

nic nie  ma opamietania nic  dla ludzkosci .....

i te igrzyska smierci .... mundiale .... sportowe

swiat oszalal i gna ku zagladzie

wszytkich istot

Posted

Margo może dopytam jeszcze dla pewności... czy poszukujemy domku, nawet tymczasowego, ze zwrotem kosztów opieki i leczenia?

Dobre myśli zostawiam dla Beluni! żeby z każdą chwilą było lepiej! zakochany.gif

Posted

Zagladunkam i ja

upaly niesamowite okropne ...

chlodziku stokroc chlodziku

wszytkim biedunkom

i opiekunom

laluniu jak dzisiaj

modlitwa za wszytkie stworzenia

dzieki ktorym przecie Swiat istnieje

• Upvote 1
Posted
7 godzin temu, anica napisał:

Margo może dopytam jeszcze dla pewności... czy poszukujemy domku, nawet tymczasowego, ze zwrotem kosztów opieki i leczenia?

Dobre myśli zostawiam dla Beluni! żeby z każdą chwilą było lepiej! zakochany.gif

Dziekuje pieknie za dobre mysli dla Belli, ona powolutku dochodzi do siebie :) 

Szukamy DS lub DT dla Belii, Koszty leczenia pokryje Fundacja. Przyszly opiekun musi rozumiec przez co Belunia przeszla i pomoc jej odzyslac rownowage psychiczna. Czyli szukamy Czlowieka o wielkim sercu :)

Posted
3 godziny temu, Margo3011 napisał:

Szukamy DS lub DT dla Belii, Koszty leczenia pokryje Fundacja. Przyszly opiekun musi rozumiec przez co Belunia przeszla i pomoc jej odzyslac rownowage psychiczna. Czyli szukamy Czlowieka o wielkim sercu :)

Który miałby w pobliżu dobrego weta. Bellunia musi być chyba pod stałą kontrolą weta.

Posted
16 minut temu, elik napisał:

Który miałby w pobliżu dobrego weta. Bellunia musi być chyba pod stałą kontrolą weta.

Tak oczywiscie a jezeli wet nie bedzie w poblizu to mozliwosc przewiezienia Suni do weta. To wszystko jest do uzgodnienia. 

Belle jeszcze czeka operacja, ktora bedzie mozna przeprowadzic gdy bedzie gotowa czyli gdy nabierze sil. 

Bardzo prosimy pytajcie o domek dla Belli, ona bardzo go potzrebuje :)