Margo3011 Posted June 15, 2018 Author Posted June 15, 2018 11 minut temu, Madie napisał: Hej, czy wpłata od nas dotarła?? Witaj Madie, jezeli nie jest ujeta na pierwszej stronie wplata od Ciebie to prosze podaj na priv imie i pierwsze dwie litery nazwiska. Dostep do konta ma Marzena. Jezeli wplata nie jest tutaj ujeta poprosze Marzenke o sprawdzenia. Czy podalas w tytule: psy Marzeny ,Bella z Ujazdu? Wieczorkiem odpowiem pozdrawiam :) Quote
Madie Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Tak. Dodałam oraz dopisek "od mamy madie". Już piszę PW :) Quote
anica Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 16 godzin temu, Margo3011 napisał: Tak, DT ( warunki domowe) jest bardzo poszukiwany. Oczywiscie DS najbardziej jest pozadany. Oczywiscie Czlowiek o wielkim sercu, ktory pomoze wyjsc Belli na prosta. Poczuc sie bezpiecznie i zaufac. Tego potrzebujemy dla Beluni. Koszty leczenia oczywiscie bylyby pokryte z konta fundacji. Bardzo prosimy pomozcie poszukac takiego miejsca dla Belli, Hotelik jest super ale nie dla pieska w takim stanie. Margo muszę pozamykać jeszcze parę spraw i biorę się za rozsyłanie zaproszeń do Belluni, jak będzie nas więcej ,może prędzej coś wymyślimy? nieustająco myślę o suni :) Quote
Nadziejka Posted June 15, 2018 Posted June 15, 2018 Iskiereczko niechaj smuteczek zniknie juz tylko radosci nadejda ku Tobie cudna i zdrowenko coraz lepsze bedzie 2 Quote
Nadziejka Posted June 16, 2018 Posted June 16, 2018 Caluje stokroc caluje ksiezniczuniu w nowem dzioneczku zagladam z mnostwem najcieplejszych najcudowniejszych zyczonek Tobie Quote
Margo3011 Posted June 17, 2018 Author Posted June 17, 2018 11 godzin temu, agat21 napisał: Mojej wpłaty też nie ma :( Bardzo przepraszam darczyncow za taka sytuacje. Ja prowadze watek Belli nie mam wgladu do wplat. Poprosilam o przekazanie osobie prowadzacej konto Bezdomniakow o zweryfikowanie wplat na Belle. Czekam na odpowiedz. Bardzo dziekuje za pomoc Belli pieniazki na pewno do niej trafia :) Quote
marzkagdy Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 Witam serdecznie , to ja się podjęłam opieki nad Bellą , chciałam bardzo przeprosić wszystkich jeżeli ich wpłaty nie są ujęte , skarbnik fundacji podaje mi wpłaty raz na tydzień albo rzadziej i nie mam na to żadnego wpływu , na pewno jutro wieczorem zaktualizuje wpłaty i od razu Margo je tu poda. Przepraszam raz jeszcze za zwłokę . Co do Belii bo widzę że padają pytania o nią , Bella jest w hoteliku , w kojcu wewnętrznym oczywiście , byłam u niej tydzień temu , sunia jest bardzo wystraszona ale widać w niej chęci do współpracy, to starszy pies myślę że ma ok 8 - 10 lat , chuda jak najchudsza modelka pomimo tego że dostaje jedzenie trzy razy dziennie w sumie około 1200 gram , doprowadzenie jej do stanu umożliwiającego zabieg usunięcia guza potrwa dłużej niż się spodziewałam . Najważniejsze że ma apetyt i pomału dochodzi do siebie , reszta informacji na bieżąco . Dziękuje serdecznie za pomoc i jeszcze raz przepraszam za brak aktualizacji 1 2 Quote
Nadziejka Posted June 17, 2018 Posted June 17, 2018 zapraszam serca na kramik maluni dla Beluni do 30 czerwca 2 Quote
Nadziejka Posted June 18, 2018 Posted June 18, 2018 Iskiereczko promyczku zagladam z nadzieja 1 Quote
Nadziejka Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Dzis nie zagladalam do biedunkow ale choc teraz w noc zajrze i przekaze sercem mysli i modlitwy Oby Ziemia nasza ukochana zyla milosci i spokojnoscia Ziemia Calutenka Oby nasze modlitwy spelnily na wieki oby kazdenkie Istnienie kazdenkie Stworzenie na Niej-tylko radoscia bylo tylko sloncem wiatrem szelestem spokojnosci zdrowia zycia radoscia 2 Quote
Margo3011 Posted June 19, 2018 Author Posted June 19, 2018 Dnia 15.06.2018 o 06:37, Madie napisał: Hej, czy wpłata od nas dotarła?? Dnia 16.06.2018 o 20:46, agat21 napisał: Mojej wpłaty też nie ma :( Wplaty juz zostaly wyjasnione przez p Skarbnik Fundacji. Wpisalam na pierwszej stronie w poscie rozliczeniowym. Dziekuje bardzo za pomoc Beluni :) Quote
Nadziejka Posted June 19, 2018 Posted June 19, 2018 Margo Malgosiu pozdrawiam serduchem i dziekuje spokojnej nocy Malgoniu Wam cmokasy w oczenka dla lapeczek Twoich 1 Quote
anica Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Ja również zaglądam z ciepłymi myślami do suni 1 Quote
Nadziejka Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Zakonczony kramik rozliczony Cegielenki Zycia 25 zl! Fantuski 17 zl , 20 zl = 37 zl Wyslalam na konto Fundacjia Nasze Bezdomniaki 62 zl z zakonczonego dla Beluni z dopiskiem ,,Psy Marzeny Bella Z Ujazdu,,Nadziejka z bazarku 1 Quote
Nadziejka Posted June 20, 2018 Posted June 20, 2018 Beluniu serduszkiem przytulam choc z daleka tyle cierpienia na swiecie calem .... nic nie ma opamietania nic dla ludzkosci ..... i te igrzyska smierci .... mundiale .... sportowe swiat oszalal i gna ku zagladzie wszytkich istot Quote
anica Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Margo może dopytam jeszcze dla pewności... czy poszukujemy domku, nawet tymczasowego, ze zwrotem kosztów opieki i leczenia? Dobre myśli zostawiam dla Beluni! żeby z każdą chwilą było lepiej! Quote
Nadziejka Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 Zagladunkam i ja upaly niesamowite okropne ... chlodziku stokroc chlodziku wszytkim biedunkom i opiekunom laluniu jak dzisiaj modlitwa za wszytkie stworzenia dzieki ktorym przecie Swiat istnieje 1 Quote
Margo3011 Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 7 godzin temu, anica napisał: Margo może dopytam jeszcze dla pewności... czy poszukujemy domku, nawet tymczasowego, ze zwrotem kosztów opieki i leczenia? Dobre myśli zostawiam dla Beluni! żeby z każdą chwilą było lepiej! Dziekuje pieknie za dobre mysli dla Belli, ona powolutku dochodzi do siebie :) Szukamy DS lub DT dla Belii, Koszty leczenia pokryje Fundacja. Przyszly opiekun musi rozumiec przez co Belunia przeszla i pomoc jej odzyslac rownowage psychiczna. Czyli szukamy Czlowieka o wielkim sercu :) Quote
elik Posted June 21, 2018 Posted June 21, 2018 3 godziny temu, Margo3011 napisał: Szukamy DS lub DT dla Belii, Koszty leczenia pokryje Fundacja. Przyszly opiekun musi rozumiec przez co Belunia przeszla i pomoc jej odzyslac rownowage psychiczna. Czyli szukamy Czlowieka o wielkim sercu :) Który miałby w pobliżu dobrego weta. Bellunia musi być chyba pod stałą kontrolą weta. Quote
Margo3011 Posted June 21, 2018 Author Posted June 21, 2018 16 minut temu, elik napisał: Który miałby w pobliżu dobrego weta. Bellunia musi być chyba pod stałą kontrolą weta. Tak oczywiscie a jezeli wet nie bedzie w poblizu to mozliwosc przewiezienia Suni do weta. To wszystko jest do uzgodnienia. Belle jeszcze czeka operacja, ktora bedzie mozna przeprowadzic gdy bedzie gotowa czyli gdy nabierze sil. Bardzo prosimy pytajcie o domek dla Belli, ona bardzo go potzrebuje :) Quote
Recommended Posts