IlonaS Posted November 1, 2019 Posted November 1, 2019 Wygląda na szczęśliwą. Wreszcie ma wymarzony domek. Quote
Margo3011 Posted December 28, 2019 Author Posted December 28, 2019 Kazanek odszedl drugiego dnia Swiat [*] Nastapily zmiany neurologiczne. Kazan przestal jesc i pic, spadla temperatura. Panie, Bozena, Kasia i Edyta bardzo walczyly o niego. Niestety starosc to najgorsza choroba , bo nieuleczalna. Pani Kasia napisala na FB : ,,Dzielny Wojownik do samego końca. Szybko trafił do naszych serc i na długo zostanie tam i w pamięci. Zawsze taki dumny, nawet do końca kiedy go nosilismy, czy pomagalismy wstać... Wszyscy zrobili wszystko to co było możliwe,, Zegnaj kochany Piesku [*] Quote
elik Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 1 godzinę temu, Margo3011 napisał: Kazanek odszedl drugiego dnia Swiat [*] Czytałam dzisiaj rano na F.B. i uroniłam łezkę. Miał szczęście w nieszczęściu, że w kresu swojej trudnej drogi spotkał dobre duszyczki, które otoczyły go troskliwą opieką, jaką powinien mieć zawsze, każdy pies. Żegnaj Kazanku Quote
Radek Posted December 28, 2019 Posted December 28, 2019 Smutno z powodu odejścia Kazana:( Biegaj szczęśliwy za TM [*] Quote
Nesiowata Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Smutne, ale on ma spokój, życie bez bólu... Żegnaj. 1 Quote
IlonaS Posted December 29, 2019 Posted December 29, 2019 Żegnaj piesku. Bardzo mi smutno, ale Ty bądź szczęśliwym za TM, tam gdzie pieski już nie cierpią. 1 Quote
Nadziejka Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 Beluniu cudna najnajpiekniejszego wszelkiego Quote
Nadziejka Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Beluni braciszkom cudnym caluniej rodzince zdrowka zdrowenka wszelkiego Quote
Nadziejka Posted May 13, 2020 Posted May 13, 2020 Dnia 26.09.2019 o 00:53, Margo3011 napisał: Bellunia mieszka blisko Lodzi :) Malgosiu mam jeszcze Twoich fantow sporo wynioslam w pudle do piwnicy zima ,opakowalalm dobrze umawialam z Olenka czy zrobilaby kramik jak bedzie spokojniej z tym koszmarem zycia teraz .. to posle pake Olence i zrobi fajniejsze zdjatka napewno lalka wielka jest kolekcjonerska kilka par butow,rozne i eleganckie i chyba sportowe tez jakies jeszcze chyba figurki ostaly sie tez napewno sie przydadza dla lapeczek od Marzeny czy od Any pozdrawiam Quote
Radek Posted December 29, 2020 Posted December 29, 2020 Gdzieś mi umknęło, a 3 dni temu minął rok od odejścia Kazana [*] Quote
Recommended Posts