Krysiowe Posted June 2, 2018 Posted June 2, 2018 Na forum jestem od dłuższego czasu ale jakoś się nie witałam dotąd - umknęło mi to prosząc o rady w różnych dziedzinach :) No więc! Jam jest Kryś, wraz z moim TŻ mamy w domu trzy zwierzaki. Dru - to to białe - to 4letni kocurek rasy Neva Masquerade (w rodowodzie: Simba) Mała - to czarnobiałe - to 8letnia kotka rasy mieszanej Xe'ra - to to psie; rasy mieszanej również. Xe'ra przybyła do nas ze schroniska w Elblągu około 4 miesiące temu. Od dnia pierwszego podbiła nasze serca a jak to już zostało podbite to wszelkie problemy dało się rozwiązać - te z podgryzaniem, te z siusianiem w domu długo, te z ciągnięciem na smyczy na spacerkach, te zdrowotne - bo niestety szczeniak ze schroniska przybył chory na kaszel kennelowy. 1 1 Quote
Tyśka) Posted June 5, 2018 Posted June 5, 2018 Jakie rewelacyjne stadko! :)) Miło Was widzieć. 1 Quote
Krysiowe Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Pyton jest z IKEA, obecnie jest w sprzedaży :P Po prostu psiak musiał mieć "wunsza" do zabawy :) Dzięki za przywitania :) Quote
Tyśka) Posted June 6, 2018 Posted June 6, 2018 O matko, a ja szukam na zdjęciach pytona (żywego). Helli, masz sokoli wzrok :D Quote
Krysiowe Posted June 6, 2018 Author Posted June 6, 2018 Dwa koty, pies i.. pyton? Łał. Bałabym się mieszać tak ;D Quote
Dusia-Duszka Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 Witamy, jak ta piesa tam wlezła z takim długim ogonem jak wunsz? 1 Quote
Tyśka) Posted June 7, 2018 Posted June 7, 2018 4 godziny temu, Dusia-Duszka napisał: jak ta piesa tam wlezła z takim długim ogonem jak wunsz? Jak to jak :D kot kazał, sługa musi :D 1 1 Quote
Krysiowe Posted June 8, 2018 Author Posted June 8, 2018 Haha, też się nadziwić nie mogliśmy. Gwoli ścisłości w tamtym momencie była dosłownie o miesiąc młodsza, więc pewnie ciut mniejsza, tyci tyci. W tamtym momencie siedział tam Dru (biały) więc go zaczęła lizać to uciekł, więc uznała, że sama tam wejdzie. A Mała (czarna) po chwili podeszła żeby spojrzeć o co chodzi. Pewnie to samo pytanie jej się cisnęło: "Jak to tam wlazło?!" :D Quote
Krysiowe Posted November 30, 2018 Author Posted November 30, 2018 Zdjęcie sprzed 5 min. Powoli do przodu. Quote
Recommended Posts