Dana i Muszkieterowie Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Szok znowu szuka domku... Quote
gonia66 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Teraz to dopiero przeżyłam szok....:(:(:(....................Glupota ludzka nie zna granic..naprawde.... Quote
agata51 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Był zbyt łapczywy? Tylko tyle? I z tego powodu psa na bruk :crazyeye: O czymś takim to ja jeszcze nie słyszałam :angryy: Szokulu, to nie był dobry domek :shake: Musisz jeszcze poczekać :-( Quote
Panca Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 nie no rece po prostu opadaja...kompletny brak rozwagi i odpowiedzialnosci..co ten pies teraz przezywa...:(( Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 6, 2010 Posted March 6, 2010 [quote name='ewatr']Koniec radości ...... Szok wrócił do schroniska :-( Mam taka lakoniczną wiadomosc ze wrocił i szuka domu ... podobno był bardzo łapczywy - cokowiek to oznacza - i nie dąło rady tego w domu wytrzymać ... Nie był wogole agresywny czy cos w tym stylu , nie broni jedzenia ale na kazdy szelest reagował ...jak tego nie wiem i chyba sie nie dowiem ... Po takiej prawie smierci głodowej :-( pies moze sie zachowywać juz do konca swoich dni łapczywie i z tym sie potencjalny dom musi liczyc ... Na każdy szelest, szczególnie taki, kojarzący się z jedzonkiem reagują wszystkie znane mi psy ;) Pies tak okrutnie głodzony, jak Szok, do końca swojego życia pewnie będzie pamiętał że jedzenie to luksus.... Agata, myślę tak jak Ty, to nie był dobry domek dla Szoka.... Quote
ewatr Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 no zas szukamy domu dla Szocia : Szok to jego imie ... Quote
majku33krakow Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 ale tam na poczatku było napisane ze bedzie zachłannie jadłł bo był głodzony,po jakims czasie by sie wyciszył,pani go nie kochała poprostu. strasznie mnie przeraza to jak ludzie traktuja psy. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Witaj, Majku, po urlopiku ;) Szok do tego domku nie chciał trafić, to nie był dom dla Szoka i tyle.... Szokuś dalej czeka..... Quote
Moniek193 Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Zmykamy na pierwszą, szukamy odpowiedniego domku :multi: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 19, 2010 Posted March 19, 2010 Szoku, jak tu pusto u Ciebie..... Quote
HuSkYy-Paulina-94 Posted March 20, 2010 Posted March 20, 2010 ale przeciagi u Szokulca :roll: hoop! :multi: Quote
ewatr Posted March 21, 2010 Author Posted March 21, 2010 A moze ktos chce zobaczyc " łapczywego "tłusciocha :eviltong: ? oto kluch :evil_lol: nie zeby jakis ogromnie zetresowany wygladał ;) ale dom by mu sie przydał ... Quote
gosiulaa Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Oczywiście że podziwia ;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f517626b6437d58e.html śliczny tłuścioszek :loveu: Quote
Dana i Muszkieterowie Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 No, po prostu zaniemówiłam, zobaczyłam pakera:loveu:, zamiast Szoka, szok :crazyeye::crazyeye: Quote
kaskadaffik Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 O ludzie toz to nie ten sam Pies co na pierwszych kościstych zdjęciach, jak bull wygląda :) Quote
ewatr Posted March 23, 2010 Author Posted March 23, 2010 [quote name='kaskadaffik']O ludzie toz to nie ten sam Pies co na pierwszych kościstych zdjęciach, jak bull wygląda :) A tez mi to kiedys przeszło przez mysł ze gdzies tam w "drzewie " był bullek jako pradziadek tym bardziej to był szok jak mozna zabiedzic nawet pakerka ...:-( ale to juz było i nie wroci więcej - teraz wyglądamy :eviltong: tak : Quote
gosiulaa Posted March 23, 2010 Posted March 23, 2010 Gdyby porównać zdjęcia z początku i te z teraz to różnica jest mega duża... śliczny jesteś Szoku, leć do tego domku noooo! Quote
ewatr Posted March 26, 2010 Author Posted March 26, 2010 od Szocia można dostac siarczystego buzi jak sie zasłuzy :eviltong: Quote
Recommended Posts