marcyha Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Dorota - oczywiście, że wybieraj szczeniaka [SIZE=1](jakby co to na allegro podmienimy kukardki heh;))[/SIZE] Quote
Alojzyna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 :multi: :cool2::sweetCyb::bigcool: ale się cieszę, że Inka i jeden maluszek ma dom współczuję Dorocie, gdy będzie musiała wybierać ;) - co jeden to ładniejszy :loveu: - a ten ostatni po prostu miodzio :loveu: mam prośbę - czy w którymś pierwszym poście (najważniejsze, żeby na pierwszej stronie) można by zrobić zestawienie pomniejszonych zdjęć wszystkich maluszków (po jednym zdjęciu)?... Quote
Florentynka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Alojzyna']:multi: :cool2::sweetCyb::bigcool: ale się cieszę, że Inka i jeden maluszek ma dom współczuję Dorocie, gdy będzie musiała wybierać ;) - co jeden to ładniejszy :loveu: - a ten ostatni po prostu miodzio :loveu: [/quote] A żebyście wiedzieli jak ja się cieszę!!!Wypatrzyłam Inkę i spać nie mogłam. A tu rodzina zapsiona, my też, po dach, a ja bym sobie nie darowała gdyby się taka suka z takim spojrzeniem miała zmarnować. A teraz będzie super, bo sobie będę mogła sukę u Dorotki oglądać ile wlezie i jeszcze z potomkiem.A pozostałe szczeniory są tak przepięknie obfotografowane i takie rozkoszne na tych zdjęciach, że ani się obejrzycie jak się rozejdą. Quote
Gosiapk Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Inka ma dom???? ależ ona jest cudnie ubarwiona :loveu: Quote
Alojzyna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Gosiapk']Jak my wyadoptujemy 12psów?! :shake:[/quote] [B]jeszcze tylko 10!!! :lol:[/B] a ja tam wierzę, że znajdą domki... Quote
Agata69 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 zaraz jade do Inki z gotowanym kurczakiem. Chcę jej tez kupić worek dobrej karmy - dostałysmy od weta próbki suchej Royala, Inka zajadała sie tym, niestety buło mało. Nie będę szaleć z Royalem, ale zamierzam kupić jej Purine na jagniecinie. Moje psy to jedzą karma nie uczula, a jest stosunkowo tania. Maluchy dostana dzisiaj od cioci agaty twarozek. No i przyjemności dla ciotek: łopata i sprzatanie kooopek. A Ineczka pójdzie na spacerek.... Quote
Agata69 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 A ja najbardziej lubie najwieksze bidy. Feluś najmniejszy i tak oczkami patrzy żałosnie, Boze ty mój. [IMG]http://www.marychak.republika.pl/7-5.jpg[/IMG] Dzisiaj miałam kilka telefonów od ludzi ze wsi, szukajacych psa do budy. Nie wiem , moze ja jakas nienormalna, ale jak pomysle o tych maluszkach samych w budzie, w perspektywie łańcuch i chleb namoczony w wodzie to mi sie żoładek wiąże w supeł. Quote
Agata69 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 Witaj Dorota! Dzisiaj powiem Ince, że ma juz panią. Pana też?:cool1: Quote
evel Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Agata69']Dzisiaj miałam kilka telefonów od ludzi ze wsi, szukajacych psa do budy. Nie wiem , moze ja jakas nienormalna, ale jak pomysle o tych maluszkach samych w budzie, w perspektywie łańcuch i chleb namoczony w wodzie to mi sie żoładek wiąże w supeł.[/quote] Agatko, wcale nie jesteś nienormalna, maluszki zasługują na najlepsze domki na świecie, mają żyć jako przyjaciele ludzi, psy towarzyszące, a nie więźniowie na łańcuchach o chlebie i kaszy z tłuszczem :shake: Dziewczyny, jesteście wspaniałe! Gdyby nie Wy, ta gromadka nie miałaby szans na normalne życie! :loveu: :Rose: Quote
Soema Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Agatko, jaka nienormalna :crazyeye: żaden pies nie zasługuje na byle jaką budę i mare jedzenie.. Tym bardziej takie "nasze" psy, wypieszczone, uratowane.. Te maluchy są tak urokliwe, że na pewno znajdą się[U] godne[/U] domy! Mam do Ciebie wielki szacunek, widzę co robisz dla psów i wiem, że te psy miały niesamowite szczęście, że na Ciebie trafiły :) Quote
Gosiapk Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Czy ludzie nie potrafią zrobić kojca?! Po co te cholerne łańcuchy??? :angryy: Quote
Soema Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='Gosiapk']Czy ludzie nie potrafią zrobić kojca?! Po co te cholerne łańcuchy??? :angryy:[/quote] Raz, że szkoda pieniędzy, czasu, dwa pies na łańcuchu może ogryźć, z kojca niekoniecznie. Takie tłumaczenie kiedyś usłyszałam..:angryy::shake: Quote
xmartix Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [B]WSZYSTKIE CEGIEŁKI SPRZEDANE!!!!:loveu::loveu::loveu:[/B] [SIZE=1]mogłam dać więcej :evil_lol:[/SIZE] poproszę na pw o listę osób które wpłaciły, to porozsyłam podziękowanie! Quote
Alojzyna Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 a czy nie można jeszcze raz wystawić allegro z cegiełkami? ja porozsyłałam link do cegiełek do znajomych i wiem, że zakupy miały być od wielu osób dopiero 1-2 kwietnia (wypłata ;)) Quote
Agata69 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='xmartix'][B]WSZYSTKIE CEGIEŁKI SPRZEDANE!!!!:loveu::loveu::loveu:[/B] [SIZE=1]mogłam dać więcej :evil_lol:[/SIZE] poproszę na pw o listę osób które wpłaciły, to porozsyłam podziękowanie![/quote] Liste bedę miała w poniedziałek, wtorek, jestem zależna od osób trzecich. Zaraz ci wyslę jak tylko ja zdobędę. Quote
Agata69 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='Alojzyna']a czy nie można jeszcze raz wystawić allegro z cegiełkami? ja porozsyłałam link do cegiełek do znajomych i wiem, że zakupy miały być od wielu osób dopiero 1-2 kwietnia (wypłata ;))[/quote] Wstrzymajcie sie , mysle , ze wystarczy to co jest. Zakładająć że maluchy pójda do adopcji. Czy allegro ogłoszeniowe juz chodzi? Quote
Gosiapk Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='xmartix'][B]WSZYSTKIE CEGIEŁKI SPRZEDANE!!!!:loveu::loveu::loveu:[/B] [SIZE=1]mogłam dać więcej :evil_lol:[/SIZE] poproszę na pw o listę osób które wpłaciły, to porozsyłam podziękowanie![/quote] :multi::multi::multi: Quote
Gosiapk Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 Inusia szuka domków dla swoich szczeniaczków Quote
Agata69 Posted March 27, 2009 Author Posted March 27, 2009 [quote name='xmartix']1 ogłoszeniowe z 4 szczenami jest już który szczeniak poszedł z mamą do domu? pójdzie? potrzeba więcej ogłoszeń niż tylko allegro postaram się zrobić ogłoszenia szczeniaków kolejnych ale potrzeba to dać na inne strony także[/quote] Na razie cisza. Kto porobi ogłoszenia? Dałam ogłoszenie do toruńskich i włocławskich Nowości, W łocławskie wydą jutro, toruńskie Bóg jeden wie koedy. Quote
xmartix Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 1 ogłoszeniowe z 4 szczenami jest już który szczeniak poszedł z mamą do domu? pójdzie? potrzeba więcej ogłoszeń niż tylko allegro postaram się zrobić ogłoszenia szczeniaków kolejnych ale potrzeba to dać na inne strony także Quote
Florentynka Posted March 27, 2009 Posted March 27, 2009 [quote name='xmartix']1 ogłoszeniowe z 4 szczenami jest już który szczeniak poszedł z mamą do domu? pójdzie? potrzeba więcej ogłoszeń niż tylko allegro postaram się zrobić ogłoszenia szczeniaków kolejnych ale potrzeba to dać na inne strony także[/quote] O ile wiem to triana1 czyli Dorota która chce przygarnąć Inkę i szczeniora ma ograniczony dostęp do internetu, a decyzję którego szczeniora ciężko podjąć, wszystkie urocze. Może się jutro wypowie... Quote
koss Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 [quote name='Agata69']Na razie cisza. Kto porobi ogłoszenia? Dałam ogłoszenie do toruńskich i włocławskich Nowości, W łocławskie wydą jutro, toruńskie Bóg jeden wie koedy.[/quote] Agatko -ja zrobie im ogloszenia u nas- na dalekiej połnocy ..zaraz dzisiaj wieczór... [I][SIZE=1]...zbieram tabletki odrobalowe, witaminy, smyczki, obrozki ect.[/SIZE][/I] Quote
sdal2 Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Inka i szczeniaczki maja szczescie że trafiły na Agate Bigosika I marcyche szkoda że z całego TOZu Włoclawskiego tylko one pomagaja tej dzielnej mamie która zasługuje na wszystko co najlepsze. A swoja drogą Marcych ty sie minełaś z powołaniem powinnaś zostac fotografem zdjecia sa profesjonalne , mona by je wysłac na jakis konkurs. Quote
Recommended Posts