Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie chcem ale muszem :razz:
Toffik wrócił,a ON jest dla mnie najważnieszy,nie mogę jednak zostawikich.. pozatym jeśli Wampir znajdzie dom,to bede mogla zabrac kolejny tymczas :roll: ..

U Wampiego wszystko dobrze,łazimy na spacerki,częściej ON łazi sam, bo miesci sie w kazdą szczelinkę w ogrodzeniu i łazi po ogrodzie, czasem zwieje pod blok pobawic sie z dziecmi:mad:,ale na szczescie szybko wraca..Takiego szczurka trudno upilnowac,ale nic mu w okolicy nie grozi,więc nie jest tak źle z tymi ucieczkami:roll: Wszyscy go kochają,ale on woli się trzymac z boku,jest nieufny w stosunku do obcych - a to niewątpliwie zaleta ;).

Posted

dopiero przez banerek dotarłam do wątku:mad: ja juz nie nadążam.
Ledwo wyjechałam i już Marlenka się postarała, żebym straciła rachubę ile ona tego przybytku, tak naprawdę ma:evil_lol:

A to cudo to skąd masz??

Posted

wishina napisał(a):
A ja myślałam, że Wampir u Ciebie ma zostać :p

Ee..nie. Trzeba zrobić miejsce dla tymczasów. Myślę,że z racji na jego wielkość szybko znajdzie swoich wielbicieli,którzy zabiorą go do siebie ;)

Posted

Marlena, zrób ze 20 plakacikow i rozwieś w miejscach,gdzie często chodzą starsze panie - jakis sklep albo co....bo wiele z nich nie korzysta z internetu,a to przecię wśród tych pań Wampi ma szukać domków...

Posted

gagata napisał(a):
:evil_lol:Tego napisać nie mogłam....Zresztą Wampir i kościół ????Ło matko...:lol:

ekhm :roll:
To może nie pisz chociaż że On Wampir jest, bo już całkiem babcie sobie pomyślą,że to coś nie tak :hmmmm::evil_lol:

Posted

oj dziewucho dziewuchy :diabloti:
Babcie i tak mają mnie za sprzedającą psy, a niektóre nawet za przerabiającą na smalec :diabloti: a tu jeszcze stworzyłam opętanego psa :evil_lol:

Posted

Marlena:) napisał(a):
oj dziewucho dziewuchy :diabloti:
Babcie i tak mają mnie za sprzedającą psy, a niektóre nawet za przerabiającą na smalec :diabloti: a tu jeszcze stworzyłam opętanego psa :evil_lol:

Musisz swoje działania rozpowszechnić na inną wieś, gdzieś w pobliżu Ciebie. Tam gdzie jeszcze nie wiedzą,że przerabiasz psy na smalec :diabloti: