Paulina_mickey Posted March 22, 2009 Posted March 22, 2009 Zrobiłam mu ogłoszonka: Dzia� og�osze� serwisu BONO POLSKA. Og�oszenia, kupi�, sprzedam, oddam, zaopiekuj� si� Og�oszenia: Gie�da Og�osze� :: drobne og�oszenia: motoryzacja :: darmowe og�oszenia: praca Wampirek- miniaturowy piesek, szuka domu :: (S002241) Sprzedam na AukcjeZwierzat.pl Wampirek- miniaturowy piesek, szuka domu / Psy > Pinczery - Tarnobrzeg Ogłoszenia Sprzedam - Wampirek- miniaturowy piesek, szuka domu Wampirek- miniaturowy piesek, szuka domu, Lublin, Spo�eczno��, zwierzaki, Podkarpacie Zaloguj - Bezpłatne Ogłoszenia KupSprzedaj Wampirek- miniaturowy piesek, szuka domu Psy Szczeniaki Kundelki Rzeszów Podkarpackie - Petsy Quote
Marlena:) Posted March 23, 2009 Author Posted March 23, 2009 Dziękuję za ogłoszenia:loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted March 23, 2009 Posted March 23, 2009 Dodaj może te linki do początkowych postów, żeby było w miarę przejrzyście jak ktoś wejdzie po raz pierwszy ;) a tak w ogóle to co u Niego?:loveu: Quote
Marlena:) Posted March 24, 2009 Author Posted March 24, 2009 Nie chcem ale muszem :razz: Toffik wrócił,a ON jest dla mnie najważnieszy,nie mogę jednak zostawikich.. pozatym jeśli Wampir znajdzie dom,to bede mogla zabrac kolejny tymczas :roll: .. U Wampiego wszystko dobrze,łazimy na spacerki,częściej ON łazi sam, bo miesci sie w kazdą szczelinkę w ogrodzeniu i łazi po ogrodzie, czasem zwieje pod blok pobawic sie z dziecmi:mad:,ale na szczescie szybko wraca..Takiego szczurka trudno upilnowac,ale nic mu w okolicy nie grozi,więc nie jest tak źle z tymi ucieczkami:roll: Wszyscy go kochają,ale on woli się trzymac z boku,jest nieufny w stosunku do obcych - a to niewątpliwie zaleta ;). Quote
mgie Posted March 24, 2009 Posted March 24, 2009 Przywabił mnie opis - I teraz już wiem skąd takie imię:lol: Quote
Marlena:) Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 Dziękuję :loveu: Zajrzyjcie też tutaj http://www.dogomania.pl/forum/f28/assan-bardzo-potrzebuje-pomocy-okropna-rana-zywe-mieso-pomocy-131763/#post11807302 Quote
jogi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 dopiero przez banerek dotarłam do wątku:mad: ja juz nie nadążam. Ledwo wyjechałam i już Marlenka się postarała, żebym straciła rachubę ile ona tego przybytku, tak naprawdę ma:evil_lol: A to cudo to skąd masz?? Quote
Marlena:) Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 U Romy sie do mnie przykleiło,więc ukradłam :oops: Byłam pewna,że Ci go pokazywałam :razz: ,chyba się starzeję... pomożesz z allegro?:oops: Quote
wishina Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 A ja myślałam, że Wampir u Ciebie ma zostać :p Quote
Marlena:) Posted March 28, 2009 Author Posted March 28, 2009 wishina napisał(a):A ja myślałam, że Wampir u Ciebie ma zostać :p Ee..nie. Trzeba zrobić miejsce dla tymczasów. Myślę,że z racji na jego wielkość szybko znajdzie swoich wielbicieli,którzy zabiorą go do siebie ;) Quote
Paulina_mickey Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 On jest tak śliczny,że na pewno znajdzie amatora na swoją urodę :loveu: A tak przy okazji, w Lublinie jest baaaardzo podobny wampirkowaty piesek. Też taka malizna :evil_lol: Quote
jogi Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 przygotuj allegro i mi podeślij, to wystawie wyróżnione Quote
gagata Posted March 28, 2009 Posted March 28, 2009 Marlena, zrób ze 20 plakacikow i rozwieś w miejscach,gdzie często chodzą starsze panie - jakis sklep albo co....bo wiele z nich nie korzysta z internetu,a to przecię wśród tych pań Wampi ma szukać domków... Quote
Paulina_mickey Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Najlepiej to przy kościele :diabloti: Quote
gagata Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Najlepiej to przy kościele :diabloti::evil_lol:Tego napisać nie mogłam....Zresztą Wampir i kościół ????Ło matko...:lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 gagata napisał(a)::evil_lol:Tego napisać nie mogłam....Zresztą Wampir i kościół ????Ło matko...:lol: ekhm :roll: To może nie pisz chociaż że On Wampir jest, bo już całkiem babcie sobie pomyślą,że to coś nie tak :hmmmm::evil_lol: Quote
gagata Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Ja to pisać nie musze, ale co napisze Marlenka,żeby jej te babcie z kropidłem nie goniły???:evil_lol: Quote
Soema Posted March 29, 2009 Posted March 29, 2009 Mały, kochany piesek o diabelskiej urodzie :diabloti: Quote
Marlena:) Posted March 29, 2009 Author Posted March 29, 2009 oj dziewucho dziewuchy :diabloti: Babcie i tak mają mnie za sprzedającą psy, a niektóre nawet za przerabiającą na smalec :diabloti: a tu jeszcze stworzyłam opętanego psa :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 30, 2009 Posted March 30, 2009 Marlena:) napisał(a):oj dziewucho dziewuchy :diabloti: Babcie i tak mają mnie za sprzedającą psy, a niektóre nawet za przerabiającą na smalec :diabloti: a tu jeszcze stworzyłam opętanego psa :evil_lol: Musisz swoje działania rozpowszechnić na inną wieś, gdzieś w pobliżu Ciebie. Tam gdzie jeszcze nie wiedzą,że przerabiasz psy na smalec :diabloti: Quote
SZPiLKA23 Posted March 31, 2009 Posted March 31, 2009 z wampirkowych zebow mozesz zrobic naszyjnik Quote
Recommended Posts