Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj wybraliśmy się na spacer..ponieważ wiek daje znać całą drogę byłam tragażem Wampirka,ale warto się poświęcić dla takich widoków :evil_lol:

Najpier trochę poszaleliśmy,a potem poopalaliśmy się:

Kiedy wszyscy zgłodnieli było w czym wybierać:

Toffik najwyraźniej preferuje owady:lol:

Wampi lubi najbardziej soczystą trawkę,nie dziwne więc,że kilka razy się skąpał :evil_lol:

Toffik patrzył nieco zdziwiony na to co wyrabia Wampi...

ale on najwyraźniej się tym nie przejął..

• 4 months later...
Posted

Właaśnie, nie napisałam :mad:
Wampirek jedzie do nowego domu do elzuni !! :multi:

Tylko transport sie nam ciągle sypie i jedyne co do tej pory mamy pewnego jedzie pod koniec października :razz: ehh

Potrzebny transport do Nowej Rudy (okolice Wrocławia):shake:

Posted

Zobaczyłam wątek, pomyślałam - a co tam, może akurat..
I okazało się, że to świetny dom:loveu: .. a Wampi nareszcie będzie spał w pierzynach na codzień nie tylko od święta :cool3:
I najważniejsze - będzie miał wymarzone towarzystwo i spokój , a nie ciągle przewijające się psy i szczeniaki włażące na głowę :)

Posted

Marlena:) napisał(a):
Pytałam, ale trzeba zapytac jeszcze raz, bo juz pewnie post dawno zapomniany :razz:

Marlena ja się nie znam więc jeśli możesz to sprawdź my już byśmy chcieli mieć malucha w ciepłym domku.pozdrawiam i pomóżcie znaleźć nam transport a my go będziemy kochać.nie my już go kochamy

Posted

Elzuniu, ponowiłam prośbę na transportowym. Tak jak rozmawiałyśmy pewniaka mamy pod koniec października.. mam jednak nadzieję,że znajdzie się coś wcześniej :shake: ciągle mam nadzieję.. eh

Posted

Elzuniu, ponowiłam prośbę na transportowym. Tak jak rozmawiałyśmy pewniaka mamy pod koniec października.. mam jednak nadzieję,że znajdzie się coś wcześniej :shake: ciągle mam nadzieję.. eh

Marlena nawet nie wiesz jaką my mamy nadzieję moja mała córcia cały czas pyta gdzie mały piesek synowie krzyczą że ich okłamałam jak to dzieci niecierpliwe do bólu.ale czekamy nie ważne kiedy by to było my go chcemy nie zrezygnujemy nie ma takiej opcji będziemy wysyłać zdjęcia i wogóle i będzie tu kochany i miziany słodki pysio nasz maluszekmam nadzieje że nie znajdzie się bliżej mkomu się spodoba i go pokocha.

• 2 weeks later...
Posted

Wampirek będzie w Nowej Rudzie 26 października :)

Jeeeeeeeeeeeeej właśnie przeczytałam szok aż mnie dreszcze przeszły jak się cieszę jest coraz zimniej ale malutki już będzie w ciepełku czekamy i pozdrawiamy