Victoria Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 Jesooo jaka słodycz!!! :loveu: Piękny jest <3 Quote
chita Posted April 8, 2014 Posted April 8, 2014 o jaaa, gratuluje i zazdroszcze, Mlody jest zabojczo przystojny:loveu::loveu: wiecej fot!!! :cool3: Quote
zaba14 Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 Dziękuje ;) my po weekendzie w Wexford ;) stado amstaffów daje sporo lekcji do nauki dla Miyi :) ale mimo wszystko jestem z niej bardzo zadowolona ;) Max został przechrzczony na Luther, bo Maxiu dla dorosłego psa bedzie conajmniej śmieszne ;) a zaczął szybko reagować :P Quote
gops Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Dużo ładneijsze imię :) Fajnie że zmieniłaś . A jak Miya ? rządzi wszystkimi ?:lol: Quote
Amber Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Luther, ładnie :) Kojarzy mi się z postacią z całkiem niezłego serialu BBC :grins: Quote
zaba14 Posted April 14, 2014 Author Posted April 14, 2014 [quote name='gops']Dużo ładneijsze imię :) Fajnie że zmieniłaś . A jak Miya ? rządzi wszystkimi ?:lol: Miya uczy się pokory ;]]] zmienia się na duży plus :) takie spotkania w grupie psów to dla niej niezłe wyzwanie i okazuje się że wyciąga z tego spore lekcje :) największe wyzwanie jakie mnie czeka to oduczenie Miyi obsesji na punkcie patyków :) bo troche za bardzo przy tyb bulgocze, nie pokryzie się z Zanym bo on traktuje to jako zabawe :) i chce sie przeciągać a ona chce badyla na własność :) więc ścięć przy tym nie ma, ale fajnie jak opanuje swoje emocje ;) póki co wystarczyły dwa dni , aby w grupie psów nie łapała patyka z ręki (bo cwaniara chce być pierwsza) :P [quote name='Amber']Luther, ładnie :) Kojarzy mi się z postacią z całkiem niezłego serialu BBC :grins: Ja to wziełam z filmu :P Fronthouse, albo Fronthome nie pamiętam ;) kotek tak się nazywał hah :))) mam sporo fajnych zdjęć na aparacie, ale za nim ja to ogarnę to może minąć kilka dni :P Quote
zaba14 Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Spacerowa ekipa ;) Od lewej Zany, Luther,Miya i Bella :) Quote
Amber Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Ale Luther jest ładny :loveu: Biedna Miya, zanim się obejrzy będzie na wszystkich patrzyła z dołu :evil_lol: Quote
zaba14 Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Dokładnie ;) jak tak patrze zza okna na ogród co ona robi z Luthrem to mi aż szkoda, ze ona nie rozumie że on będzie większy i w końcu przeciągnie ją tak jak ona jego teraz ;) a swoją drogą Miya ma bardzo wrażliwą skóre, i jest tak pogryziona przez tego szczyla że nie moge patrzeć na jej szyje :/ strup na strupie :/ Quote
gops Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 To zakładaj szeroką obroże jak biegają razem , miękka szeroka i szyja będzie cała . Mi się nie podobają za bardzo rodzice maluchów ale Zany już jest fajny a pisałaś że to też jego rodzice tak ? Bella ze względu na kolor moja ulubienica , oczywiście zaraz po Miyi :) Quote
zaba14 Posted April 16, 2014 Author Posted April 16, 2014 Zany jest po Hafanie, matki nie pamietam :) Quote
Talucha Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Świetna ta wasza ekipa spacerowa, super się ogląda :D :loveu: Quote
Recommended Posts