Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 7.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuje ;) my po weekendzie w Wexford ;) stado amstaffów daje sporo lekcji do nauki dla Miyi :) ale mimo wszystko jestem z niej bardzo zadowolona ;)
Max został przechrzczony na Luther, bo Maxiu dla dorosłego psa bedzie conajmniej śmieszne ;) a zaczął szybko reagować :P

Posted

[quote name='gops']Dużo ładneijsze imię :) Fajnie że zmieniłaś .
A jak Miya ? rządzi wszystkimi ?:lol:
Miya uczy się pokory ;]]] zmienia się na duży plus :) takie spotkania w grupie psów to dla niej niezłe wyzwanie i okazuje się że wyciąga z tego spore lekcje :) największe wyzwanie jakie mnie czeka to oduczenie Miyi obsesji na punkcie patyków :) bo troche za bardzo przy tyb bulgocze, nie pokryzie się z Zanym bo on traktuje to jako zabawe :) i chce sie przeciągać a ona chce badyla na własność :) więc ścięć przy tym nie ma, ale fajnie jak opanuje swoje emocje ;) póki co wystarczyły dwa dni , aby w grupie psów nie łapała patyka z ręki (bo cwaniara chce być pierwsza) :P

[quote name='Amber']Luther, ładnie :) Kojarzy mi się z postacią z całkiem niezłego serialu BBC :grins:
Ja to wziełam z filmu :P Fronthouse, albo Fronthome nie pamiętam ;) kotek tak się nazywał hah :)))

mam sporo fajnych zdjęć na aparacie, ale za nim ja to ogarnę to może minąć kilka dni :P

Posted

Dokładnie ;) jak tak patrze zza okna na ogród co ona robi z Luthrem to mi aż szkoda, ze ona nie rozumie że on będzie większy i w końcu przeciągnie ją tak jak ona jego teraz ;) a swoją drogą Miya ma bardzo wrażliwą skóre, i jest tak pogryziona przez tego szczyla że nie moge patrzeć na jej szyje :/ strup na strupie :/

Posted

To zakładaj szeroką obroże jak biegają razem , miękka szeroka i szyja będzie cała .
Mi się nie podobają za bardzo rodzice maluchów ale Zany już jest fajny a pisałaś że to też jego rodzice tak ?
Bella ze względu na kolor moja ulubienica , oczywiście zaraz po Miyi :)