Hotel KADIF Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='majqa']Dziękuję. :Rose: Czekam teraz na jakieś wieści od Anovip. Ma z sobą komórę, jest w łódzkim schronie.[/quote] Tak jak napisałaś: anovipka jest w schronie i pomaga psiakom! A w domu jest z tego co wiem odcięta od neta....:roll: Pani Jadwiga czeka cały czas na info od nas! Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Anuś podałaś Anovip kontakt do tej pani? Wiesz może, czy Anovip ma pomysł jak przeszmuglować sunię na ten tymczas? Quote
Hotel KADIF Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [B]Anovipka wie, że tymczas czeka! [/B] Jak tylko wyjdzie ze schronu to się skolujemy! Będę się logować na dogo co chwilkę żeby Was informować, bo Iwcia odcięta jest od neta z tego co mi wiadomo.... Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Słuchajcie, czy jest choc pewność, że sunia jeszcze czeka, że jest tam gdzie była. Sprawdziłyście może. Bo wieści były takie bardziej alarmujące wczoraj. Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pati-c dała mi znać. Może jechać w poniedziałek, koszt 230zł. Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 BYłoby super. Musimy tylko ustalić, kto ile może zadeklarować na paliwo. mam nadzieję, że uzbieramy - ale co z sunią. Czeka? Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Wysłałam smsa Anovip ale nie mam jeszcze odpowiedzi. Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Napisałam jeszcze smsa z zapytaniem o transport do modliszka84 z Pabianic. Jest odpowiedź, że niestety nie może dopomóc. Wciąż brak info od Anovip. :-( Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Dzwoniła Anovip, znalazła niepłatny DT, jutro zabiera sunię, obecni właściciele wiedzą o tym, sunia wciąż u nich jest. Jedyna prośba do GB (tu Anovip odezwie się na PW) o wsparcie wobec tego wizyty u weta - odrobaczenie i pozaszczepianie. Anovip (dopiero wraca do domu) martwi się jedynie, że nie uda się zebrać kwoty na transport. Quote
Hotel KADIF Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='majqa'][B]Dzwoniła Anovip, znalazła niepłatny DT,[/B] jutro zabiera sunię, obecni właściciele wiedzą o tym, sunia wciąż u nich jest. Jedyna prośba do GB (tu Anovip odezwie się na PW) o wsparcie wobec tego wizyty u weta - odrobaczenie i pozaszczepianie. Anovip (dopiero wraca do domu) martwi się jedynie, że nie uda się zebrać kwoty na transport.[/quote] To super! Odmawiam wobec tego babeczkę ;)! Quote
GameBoy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 ja oczywiscie zaplace za szczepienie prosze o PW z danymi i kwotą, w miarę mozliwosci do konca weekendu bo pozniej moze byc ciezko z czasem w tyg Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 To w takim razie porozmawiam z Panią i może wstawię tam na tymczas naszą mrówkę, choć to nie taki szczeniak, bo 10 m-cy ma. Pogadam. Po co ma tymczasik chętny nie być zapsiony. Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='supergoga']To w takim razie porozmawiam z Panią i może wstawię tam na tymczas naszą mrówkę (...).[/quote] Tam, czyli gdzie? Może nie byłam precyzyjna, za co przepraszam. Anovip ma dla suni tymczas bezpłatny w Łodzi, przetrwalnikowy do chwili przewozu małej pod Poznań. Quote
GameBoy Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 pamietajcie tylko, zeby od razu po szczepieniu nie wysylac jej w podroz :oops: Quote
anovip1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 Dziewczyny dopiero dotarłam do domu, padam na twarz . Przepraszam za milczenie ,ale niestety od wczoraj odcięli mnie od internetu ,potem schronisko i szpital...... Dziękuję Izie i Ani za pomoc. Tak na szybko: Sunia nie trafiła do schronu, załatwiłam na tą chwilę niepłatny tymczas. Córka moja rozmawiała z domem ,gdzie jest sunia -czeka i jest bezpieczna . [B]Dziękuję GB za pieniążki :Rose: przydadzą się bardzo.[/B] [COLOR=red]Uważam ,że sunię musi obejżeć weterynarz, trzeba ją zaszczepić i odrobaczyć ......[/COLOR] [CENTER][B][SIZE=3]Niestety na transport nie mamy funduszy ,więc [/SIZE][/B] [B][SIZE=3]wszystkich którzy chcą suni pomóc proszę o wsparcie .[/SIZE][/B][/CENTER] [CENTER]W Poznaniu czekają na sunię. Rozmawiałam z domkiem - LUDZIE WSPANIALI Jednak wyjaśniam wszystkim : [COLOR=red]Jest to tylko [B][SIZE=3]DOM TYMCZASOWY[/SIZE][/B][/COLOR] [B][SIZE=3][/SIZE][/B] [SIZE=3]Szukamy nadal domku stałego !!![/SIZE] [SIZE=3][/SIZE] Już miałam telefon o sunię :angryy: Powiem tyle : wniosek jest taki trzeba być bardzo czujnym :mad: [/CENTER] Quote
anovip1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='supergoga']To w takim razie porozmawiam z Panią i może wstawię tam na tymczas naszą mrówkę, choć to nie taki szczeniak, bo 10 m-cy ma. Pogadam. Po co ma tymczasik chętny nie być zapsiony.[/quote] Kochana ten tymczas to w Łodzi dopóki sunia nie wyjedzie do Poznania , tak jak napisała majqa . Dziękuję Ci bardzo za tem domek :Rose: Rozmawiałam z panią ,czeka na sunię . Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Anovip, jeśli zgarniesz jutro sunię, weź ją piorunem do weta. Jak będziesz beznetowa, dawaj mi cynk proszę smsem. Przez tą maliznę prowadzam się z komórką wszędzie. Jej nie może włosek z ogonka spaść. Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Odkręcaj, odkręcaj sprawę, bo w żadnym razie nie rezygnujemy z tej cudnej Pani pod Poznaniem. A skoro masz w całej akcji tak ogromny udział to może masz i pomysł na imię? :razz: Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pysia jest git. Wersja moja Julka. Czas na propozycję Supergogi. ;) Quote
anovip1 Posted March 21, 2009 Author Posted March 21, 2009 [quote name='supergoga']Ok, rozumiem, bo myślałam, że jednak nie jedzie do Poznania. Chyba sie pospieszyłam i napisałam do Pani, ale zaraz odkręcam. Mam sporo telefonów w sprawie moich szczeniaków, w tym jedna Pani pytała o bezę, brzmiała ciekawie. Beza jednakjuż zaklepana. Jesli pani odpowie, odeśle ankietę, pojade i spotkam się z nią. To domek pod Poznaniem. Pani się niedawno przeprowadziła i stwierdzoła że lepiej będzie im we dwie niż samotnie. Chodziło o Bezę. Ale Beza w podobnym typie co wasza sunia. Może znajdziemy dobry domek. Ja domki sprawdzam szczegółowo w razie czego. I proszę, niech ją ktoś nazwie. Nie ma nic gorszego jak to że nie tylko nie ma domu to nawet imienia nie ma. Sunia i sunia. [U][B]Poprosze o imię panienki[/B].[[/U]/quote] Moja córka proponuje[B] Pysia [/B]lub [B]Amelka[/B] . Może być? Quote
majqa Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 [quote name='supergoga'](...) Awa[/quote] Qrdę, to mnie teraz urzekła Awa. :oops: Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Ok, rozumiem, bo myślałam, że jednak nie jedzie do Poznania. Chyba sie pospieszyłam i napisałam do Pani, ale zaraz odkręcam. Mam sporo telefonów w sprawie moich szczeniaków, w tym jedna Pani pytała o bezę, brzmiała ciekawie. Beza jednakjuż zaklepana. Jesli pani odpowie, odeśle ankietę, pojade i spotkam się z nią. To domek pod Poznaniem. Pani się niedawno przeprowadziła i stwierdzoła że lepiej będzie im we dwie niż samotnie. Chodziło o Bezę. Ale Beza w podobnym typie co wasza sunia. Może znajdziemy dobry domek. Ja domki sprawdzam szczegółowo w razie czego. I proszę, niech ją ktoś nazwie. Nie ma nic gorszego jak to że nie tylko nie ma domu to nawet imienia nie ma. Sunia i sunia. Poprosze o imię panienki. Quote
supergoga Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Pysia fajne ale jak ona duża urośnie to nie wiem. Amelka mi sie podoba bardzo. Wybierajcie. Żeby było trudniej dodam: Adela, Awa Quote
Recommended Posts