Jump to content
Dogomania

Ratujmy małego szczeniaczka - jutro schron - Sunia w swoim najwspanialszym domku

Recommended Posts

Posted

[quote name='majqa']Dziękuję. :Rose: Czekam teraz na jakieś wieści od Anovip. Ma z sobą komórę, jest w łódzkim schronie.[/quote]

Tak jak napisałaś: anovipka jest w schronie i pomaga psiakom! A w domu jest z tego co wiem odcięta od neta....:roll:

Pani Jadwiga czeka cały czas na info od nas!

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[B]Anovipka wie, że tymczas czeka!
[/B]
Jak tylko wyjdzie ze schronu to się skolujemy! Będę się logować na dogo co chwilkę żeby Was informować, bo Iwcia odcięta jest od neta z tego co mi wiadomo....

Posted

Napisałam jeszcze smsa z zapytaniem o transport do modliszka84 z Pabianic. Jest odpowiedź, że niestety nie może dopomóc.
Wciąż brak info od Anovip. :-(

Posted

Dzwoniła Anovip, znalazła niepłatny DT, jutro zabiera sunię, obecni właściciele wiedzą o tym, sunia wciąż u nich jest. Jedyna prośba do GB (tu Anovip odezwie się na PW) o wsparcie wobec tego wizyty u weta - odrobaczenie i pozaszczepianie.
Anovip (dopiero wraca do domu) martwi się jedynie, że nie uda się zebrać kwoty na transport.

Posted

[quote name='majqa'][B]Dzwoniła Anovip, znalazła niepłatny DT,[/B] jutro zabiera sunię, obecni właściciele wiedzą o tym, sunia wciąż u nich jest. Jedyna prośba do GB (tu Anovip odezwie się na PW) o wsparcie wobec tego wizyty u weta - odrobaczenie i pozaszczepianie.
Anovip (dopiero wraca do domu) martwi się jedynie, że nie uda się zebrać kwoty na transport.[/quote]

To super! Odmawiam wobec tego babeczkę ;)!

Posted

To w takim razie porozmawiam z Panią i może wstawię tam na tymczas naszą mrówkę, choć to nie taki szczeniak, bo 10 m-cy ma. Pogadam. Po co ma tymczasik chętny nie być zapsiony.

Posted

[quote name='supergoga']To w takim razie porozmawiam z Panią i może wstawię tam na tymczas naszą mrówkę (...).[/quote]
Tam, czyli gdzie?
Może nie byłam precyzyjna, za co przepraszam. Anovip ma dla suni tymczas bezpłatny w Łodzi, przetrwalnikowy do chwili przewozu małej pod Poznań.

Posted

Dziewczyny dopiero dotarłam do domu, padam na twarz .
Przepraszam za milczenie ,ale niestety od wczoraj odcięli mnie od internetu ,potem schronisko i szpital......
Dziękuję Izie i Ani za pomoc.

Tak na szybko:

Sunia nie trafiła do schronu, załatwiłam na tą chwilę niepłatny tymczas. Córka moja rozmawiała z domem ,gdzie jest sunia -czeka i jest bezpieczna .
[B]Dziękuję GB za pieniążki :Rose: przydadzą się bardzo.[/B]

[COLOR=red]Uważam ,że sunię musi obejżeć weterynarz, trzeba ją zaszczepić i odrobaczyć ......[/COLOR]

[CENTER][B][SIZE=3]Niestety na transport nie mamy funduszy ,więc [/SIZE][/B]

[B][SIZE=3]wszystkich którzy chcą suni pomóc proszę o wsparcie .[/SIZE][/B][/CENTER]

[CENTER]W Poznaniu czekają na sunię. Rozmawiałam z domkiem - LUDZIE WSPANIALI

Jednak wyjaśniam wszystkim :

[COLOR=red]Jest to tylko [B][SIZE=3]DOM TYMCZASOWY[/SIZE][/B][/COLOR]
[B][SIZE=3][/SIZE][/B]
[SIZE=3]Szukamy nadal domku stałego !!![/SIZE]
[SIZE=3][/SIZE]
Już miałam telefon o sunię :angryy:
Powiem tyle : wniosek jest taki trzeba być bardzo czujnym :mad:
[/CENTER]

Posted

[quote name='supergoga']To w takim razie porozmawiam z Panią i może wstawię tam na tymczas naszą mrówkę, choć to nie taki szczeniak, bo 10 m-cy ma. Pogadam. Po co ma tymczasik chętny nie być zapsiony.[/quote]

Kochana ten tymczas to w Łodzi dopóki sunia nie wyjedzie do Poznania , tak jak napisała majqa .
Dziękuję Ci bardzo za tem domek :Rose:
Rozmawiałam z panią ,czeka na sunię .

Posted

Anovip, jeśli zgarniesz jutro sunię, weź ją piorunem do weta. Jak będziesz beznetowa, dawaj mi cynk proszę smsem. Przez tą maliznę prowadzam się z komórką wszędzie. Jej nie może włosek z ogonka spaść.

Posted

Odkręcaj, odkręcaj sprawę, bo w żadnym razie nie rezygnujemy z tej cudnej Pani pod Poznaniem. A skoro masz w całej akcji tak ogromny udział to może masz i pomysł na imię? :razz:

Posted

[quote name='supergoga']Ok, rozumiem, bo myślałam, że jednak nie jedzie do Poznania. Chyba sie pospieszyłam i napisałam do Pani, ale zaraz odkręcam.
Mam sporo telefonów w sprawie moich szczeniaków, w tym jedna Pani pytała o bezę, brzmiała ciekawie. Beza jednakjuż zaklepana. Jesli pani odpowie, odeśle ankietę, pojade i spotkam się z nią. To domek pod Poznaniem. Pani się niedawno przeprowadziła i stwierdzoła że lepiej będzie im we dwie niż samotnie. Chodziło o Bezę. Ale Beza w podobnym typie co wasza sunia. Może znajdziemy dobry domek.

Ja domki sprawdzam szczegółowo w razie czego.
I proszę, niech ją ktoś nazwie. Nie ma nic gorszego jak to że nie tylko nie ma domu to nawet imienia nie ma. Sunia i sunia.

[U][B]Poprosze o imię panienki[/B].[[/U]/quote]

Moja córka proponuje[B] Pysia [/B]lub [B]Amelka[/B] .
Może być?

Posted

Ok, rozumiem, bo myślałam, że jednak nie jedzie do Poznania. Chyba sie pospieszyłam i napisałam do Pani, ale zaraz odkręcam.
Mam sporo telefonów w sprawie moich szczeniaków, w tym jedna Pani pytała o bezę, brzmiała ciekawie. Beza jednakjuż zaklepana. Jesli pani odpowie, odeśle ankietę, pojade i spotkam się z nią. To domek pod Poznaniem. Pani się niedawno przeprowadziła i stwierdzoła że lepiej będzie im we dwie niż samotnie. Chodziło o Bezę. Ale Beza w podobnym typie co wasza sunia. Może znajdziemy dobry domek.

Ja domki sprawdzam szczegółowo w razie czego.
I proszę, niech ją ktoś nazwie. Nie ma nic gorszego jak to że nie tylko nie ma domu to nawet imienia nie ma. Sunia i sunia.

Poprosze o imię panienki.