Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tina i jej dwie córeczki szukają domów. Jedno maleństwo podobno ma domek zaklepany.

Ponadto:
- Róża spod Lublina prawdopodobnie na dniach pójdzie do nowego domku, tylko trzeba uzbierać na sterylizację-wystawię bazarki jakieś.

-Teddy spod Lublina wybył ze schroniska, albo poszedł do domu, albo za TM- co jest bardziej prawdopodobne :-(

- Kojo szczeniaczek łaciaty jak benio ma zainteresowaną rodzinkę, będziemy sprawdzać domek lub domki, bo ludzie o niego pytają

Posted

ANETTTA napisał(a):
żojo pozedł do domu do którego jakis czas temu kilka lat temu wyadoptowałam 1 benka !!!!
który to nagle im teraz odszedł

podrzuciłam im stronkę i ciesze sie ze malcowi sie udało oby było tylko ok

I o to chodzi! :)

Posted

anka_szklanka napisał(a):
niewiem czy ktoś widział, ale w Celestynowie jest piekny benio, mam zdjęcie na drugim kompie postaram sie jak najszybciej wstawić. I dowiedzieć co to za psisko...

Anko i co z tym benkiem?... dasz radę?

Posted

zuzlikowa napisał(a):
Paulina, wrzucisz informację z nowymi fotkami i szczeniorkami do folderu Tiny na FB?

Za Kojo i Różyczkę trzymam kciuki...
Teddy, oby to pierwsze było prawdziwe...

Już są tam, znacznie więcej niż tutaj wrzuciłam :)

A jeśli chodzi o Kojo to dziś np miałam pogawędkę z "zainteresowaną", która wypytywała mnie o niego twierdząc m. in że 4 m-czny szczeniaczek jest już wyrośnięty :cool1::evil_lol:

Posted

tamb napisał(a):
Mam popsuty komputer i sporadycznie zaglądam na dogomanię. Podałabym najchętniej numer znajomej, która zna sytuację bernardynki i prosiła o pomoc. Ja jestem w Bielsku, uziemiona ilością zwierząt i nie mam jak pomóc. Sunia jest w Wieliczce. Na wątku krakowskim pisałam, ale nikt nie zareagował. Zuzlikowa, masz pełną skrzynkę, wiadomość z nr. tel. nie poszła.

Tamb... moje pw często nie działa, dlatego przy awatarze umieściłam i telefon i maila... pisz prosze na maila.

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Już są tam, znacznie więcej niż tutaj wrzuciłam :)

A jeśli chodzi o Kojo to dziś np miałam pogawędkę z "zainteresowaną", która wypytywała mnie o niego twierdząc m. in że 4 m-czny szczeniaczek jest już wyrośnięty :cool1::evil_lol:

:)
Oj, często mamy kontakt z "doswidczonymi" zainteresowanymi... strach się śmiać nawet z tego, bo są tak bardzo o tym przekonani.

Posted

Ale wystarczy dosłownie zamienić kilka słów z kimś, żeby wiedzieć jakie ma "pojęcie" o psach- już po takim stwierdzeniu wiedziałam że dom odpada no i później sam się wykluczył, bo jak powiedziałam o umowie itd to zapadła CISZA...

Posted

[quote name='zuzlikowa']Anko i co z tym benkiem?... dasz radę?

sorki ze tak długo, zdjęcie mi sie zapisało w takim miejscu ze nie mogłam znaleźć ;)

niestety mam tylko takie, widać że coś na kształt benia...

w sobotę będę tam, a jak mi sie nie uda to będą wolontariusze i poproszę o wywiad środowiskowy ;)

Niestety niewiem w jakim stanie jest ten futrzak ale sądząc po stanie innych psów pewnie nie jest z nim dobrze...

EDIT:właśnie sie dowiedziałam że Beniu jednak adoptowany :)

Posted

numer: 5
numer chip: 967000009243123
imię: King
wielkość: bardzo duza
rasa: mix bernardyna
data przyjęcia: 2011-05-14
kwarantanna do 2011-05-28
przebywa w boksie: kwarantanna

opis: King to piękny, mix bernardyna. Psiak jest spokojny i zrównoważony, łagodny w stosunku do ludzi, podchodzi na wołanie, cieszy się z pieszczot. To łagodny, duży misiek, po kwarantannie polecamy do adopcji.

SCHRONISKO MARMUROWA 4 W ŁODZI
42 656-78-42

Posted

PILNIE potrzebna jest pomoc w zabezpieczeniu psiaka...
stacja benzynowa Statoil lub McDonald w Piotrkowie Trybunalskim(ostatnio widziany właśnie przy McDonaldzie) ... dokładnie Kargał Las 1... lub też teraz w nocy może spać w okolicznych krzakach obok McDonalda ... przy rozjeździe na Katowice... na trasie z Warszawy na Śląsk.

Potrzebujemy pilnie bezpiecznego miejsca dla benka...
lub nawet wezwania schroniska na pomoc, bo trasa szybkiego ruchu i zagubiony, zestresowany pies , to bardzo niebezpieczne zestawienie!

Jesli możecie powiadomić znajomych z tych okolic... być może ktoś będzie mógł dać mu dt... lub choć zabezpieczyć na jakiejś działce... w ostateczności skontaktowac się z Policją, Strażą Miejską i przewieźć do schroniska...

PIES JEST POWAŻNIE ZAGROŻONY!
pOMÓŻCIE... PRZEKAZCIE INFORMACJĘ tym, którzy mogą pomóc w okolicy...

http://www.dogomania.pl/threads/208606-PIOTRK%C3%93W-TRYBUNALSKI_-przy-McDonaldzie-WYRZUCONY-m%C5%82ody-BENEK-z-auta!-PILNIE-pomocy!?p=16966701#post16966701

Posted

OSTRZEŻENIE z FB.
"Ostrzeżenie ze schroniska w Gaju, że jeździ po schroniskach facet z zamiarem adopcji szczeniąt. Psy podobno jadą do Niemiec jako przynęta dla amstafów szkolonych do walk !!! Ten facet to Lukasz lub zona Ewa z Krzywinia kolo Gostynia. Może kontaktować się ze schroniskami w całej Polsce.... uprzedź znajome schroniska !"