Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sierpień 2011
10 zł - ISRAEL
20 zł - malibo57
50 zł - figanadrzewna
30 zł - z bazarku wystawionego przez si_bcwdla
20 zł - Ania to ja
100 zł - wikarek i dorot 131
20 zł - rencia42
40 zł - sylwija
20 zł - Leszek S
30 zł - dkfopt
50 zł - ketunia
50 zł - Szarotka
- 400 zł - opłata za sierpień- hotel u Czarodziejki

Suma na koncie (-) 47,00 zł

Posted

U Groma stałą brygada, Bela, Szarotka, Figa, no i Czarodziejka. Tylko kurza twarz domu nie ma :( Ale dał się pogłaskać Julce, to super wiadomość. Powolne postępy są.
Szkoda, że w takim tempie :)

Posted

Grom bryka po ogrodach i pilnuje ekipy budowlańców;) Reszta pozamykana tu i tam. On jeden się pozostał, bo wiadomo, że nie podejdzie pod przyczepę, ani nigdzie się nie wplącze, bo strachulec. Trzyma się na dystans i obszczekuje.

Posted

Gdyby ktoś go chciał docenić. Dziś rozdawałam smakołyki od Anuli42. Takie mięsne pałeczki. Część psów była na wybiegu, a pozostały takie truposzki i im przypadły smakołyki. Gromiś oczywiście w tejże grupie, bo na wybieg nie wyjdzie ;) Tak więc podawałam wprost do pysków, temu, temu, tej, a Grom do mnie nie podszedł. Dawał mi znak okiem, że mam mu rzucić 8) No i rzuciłam, bo się nakikał wyłupiastą gałką i zapracował na nagrodę. Kiedy są wszystkie psy i cokolwiek rozdaję, Grom podejdzie, żeby wziąć z ręki, a kiedy tylko mała grupka Gromiś się trzyma na dystans, chociaż nie ma w nim strachu. Tak ot.

Posted

Strachulce mają tak, choc na rozne sposoby. Moja Janka ze mna chodzi tylko ustalona trasą na boisko. Dalej sieroty nie wyciagne.
Ale... Gdy idziemy w kilka osob ( oczywiscie tych, ktore ona zna ) to wtedy chętnie, w podskokach mozna zmieniac trasy i chodzic nawet baaardzo daleko.
I co Wy na to ?

Posted

Cóż...Grom mnie codziennie zadziwia. Nie zapomnę, jak podcas ostatnich burz wyskoczył z kojca, gdzie jak sądziłam jest najbezpieczniejszy. Ja w panice szukam Groma, wokół mnie sfora psów, wszystkie idą z uszami na baczność. Wołam Julkę, proszę, żeby mi pomogła szukać, a ona mi na to, że przecież Gromisia, to mam między nogami. I szok, że to o niego potykałam się nieświadomie szukając go wokół. Dziś nie wziął z ręki smakołyku, a w burzę pcha się do domu, albo włazi mi na kolana pchając pysk pod pachę. Można szybko uszy umyć i przejrzeć zęby. Od burzy do burzy ;) No i kiedy słyszy strzaly z polowań. Też zestrachany i cały chętny się oddać czlowiekowi.

Posted

Dam Groma do tablicy ogłoszeń w Metro, Czarodziejko czy mogłabyś napisać tekst do 400 znaków ze spacjami i nr tel włącznie?

do wyboru są miasta: kraków, trójmiasto, poznań, szczecin, wrocław, łódź. które proponujecie?
nie mam doświadczenia, dotychczas dawałam tylko jedno ogłoszenie na kraków. był odzew

jeśli się uwiniemy (do przyszłej środy muszę wysłać tekst i jedno zdjęcie), to Groma będzie można zobaczyć w dodatku lokalnym 16.09

Posted

wrzesień 2011
10 zł - ISRAEL
20 zł - malibo57
50 zł - figanadrzewna
20 zł - Ania to ja
20 zł - rencia42
40 zł - sylwija
30 zł - dkfopt
50 zł - ketunia
- 200 zł - część opłaty za wrzesień- hotel u Czarodziejki

Suma na koncie (-) 7,00 zł