rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 terra napisał(a):Grom czeka w schronisku, przerażony rzeczywistością. Ale jak jeszcze długo bedzie trwał w takim stanie:-(to jeszcze mlody,ładny piesek. Czy nic sie nie da zrobic ??? Quote
lunarmermaid Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Może jak Kudłaty znajdzie domek to Grom będzie mógł przyjść do mnie na DT? Zobaczymy. A na razie w górę piesku i domku szukaj!!! Quote
Karolcia_ko5 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 lunarmermaid napisał(a):Może jak Kudłaty znajdzie domek to Grom będzie mógł przyjść do mnie na DT? Zobaczymy. A na razie w górę piesku i domku szukaj!!! Kudłaty jeszcze nie ma domu. Skupmy się na tym. Po za tym kolejny taki psiak, Grom jest najpłochliwszy ze wszystkich z naszych psiaków... Obawiam się go wsadzać do kojca bez zadaszenia... :roll: Mi się to jak na razie nie podoba, Groma będzie o wiele trudniej socjalizować niż Kudłatego, on boi się ludzi, ale jest bardziej kontaktowy... Quote
lunarmermaid Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Rozumiem,ja nie przesądzam jaki pies przyjdzie do mnie na DT.To jest tylko propozycja,poza tym jak sama zauważyłaś Kudłatek na razie nie ma domu. Chciałabym tylko,żeby z Gromem było lepiej... Quote
Lu_Gosiak Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 trzeba rozreklamowac watek i zaczac zbierac deklaracje na hotelik, tylko tam psiak moze dojsc do siebie.....3 lata w schroniku to koszmar..biedny psiak...poszukam jakiegos hoteliku, ale na dzien dobry potrzebne beda deklaracje...zmiencie tytul - trzeba Go wyciganac - potrzebnaq kasa Quote
martka1982 Posted September 19, 2009 Author Posted September 19, 2009 Ja wiem,że jest hotelik u Wiosny w okolicach Kluczborka oraz u Morii w Elblągu. Ale nie wiem czy tam są osoby, które mogą z takim psem pracować, poświęcić mu dużo czasu i uwagi. Najlepszy byłby hotel, w którym jest psi behawiorysta. Karolcia, może nam się uda...to byłby cud....zacznijmy faktycznie od zmiany tytułu wątku o napisania w pierwszym poście,że szukamy deklaracji i dlaczego akurat dla Groma. Quote
rita60 Posted September 19, 2009 Posted September 19, 2009 Moze taki tytuł:roll: Od trzech lat ogarniety przerazeniem i strachem-pomozmy mu... Strach i przerazenie,te dwa uczucia towarzysza mu od trzech lat... Grom - sparalizowany strachem,tak zyje od trzech lat....Pomocy !!! Quote
Karolcia_ko5 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 To jak zatytułować dajcie jakieś propozycje.. Quote
rita60 Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):To jak zatytułować dajcie jakieś propozycje.. Czy ja niewidoczna jestem:roll: Quote
lunarmermaid Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 Może jakiś domek jest ci pisany,tylko nie wie jeszcze o tym? Quote
anett Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 u Groma bez zmian??? Dziewczyny Grom mógłby jechać na DT do Czarodziejki, koszt 300 zł/m-c; Konieczne deklaracje!!! trzeba rozreklamować wątek i prosić o pomoc!! Quote
Lu_Gosiak Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 anett napisał(a): Dziewczyny Grom mógłby jechać na DT do Czarodziejki, koszt 300 zł/m-c; Konieczne deklaracje!!! trzeba rozreklamować wątek i prosić o pomoc!! super:multi::multi: PILNIE POTRZEBNE DEKLARACJE!!!!!! Quote
martka1982 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 Karoli nie ma teraz na dogo wiec nie zmieni tytulu wątku czy ten Dt u czarodziejki jest sprawdzony? tzn czy jest tam ktos kto ma doswiadczenie z tak trudnym przypadkiem jak Grom? juz raz nasz pies uciekl z dt i nie chcielibysmy aby to sie powtorzylo nie ukrywamy, ze z Gromem naprawde bedzie ciezko - on wymaga indywidualnego traktowania, mnostwa czasu i pracy aby zaczac przelamywac strach. Czy, jesli udaloby sie nam uzbierac deklaracje, to czarodziejka wyrazi zgode na tak ciezki przypadek? czy wie z czym to sie wiąże? Quote
anett Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 DT u Czarodziejki jest sprawdzony;) a Czarodziejka bierze przede wszystkim beznadziejne przypadki i pracuje z ONkami (hmm Gromowi trochę daleko do ONków ale zawsze...:cool1:). Tu jest wątek mojego Amika/Kuby, który w schronisku wegetował w budzie, skrajnie wycofany (z boksu trzeba było go wynieść w budzie!!!); można zobaczyć jaką metamorfozę przeszedł u Czarodziejki:loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81926&page=107 Amik podobnie jak Grom był psem bezdomnym tylko, że podobno 7 lat(!!) a potem trafił do schronu... Czarodziejka ma domowy DT, obecnie jest u niej tylko Amik; właśnie do domu pojechał Lucky, DONek po przejściach, którego na początku trzeba było nieść na rękach bo trząsł się ze strachu... Wstępnie rozmawiałam z Czarodziejką ale zaraz zaproszę ją na wątek:lol::lol: Quote
martka1982 Posted October 27, 2009 Author Posted October 27, 2009 anett przyznam szczerze, ze uspokoiłaś mnie w 100%:) Teraz wiadomo o co chodzi - o pieniądze. O uzbieranie deklaracji będzie bardzo trudno...wiem coś na ten temat. Mamy jednego psiaka w dt i do tej pory nie udaje nam się zebrać dla niego pełnej kwoty co miesiąc A tutaj musiałyby być deklaracje stałe bo z Gromem trzeba będzie popracować a to może zająć trochę czasu.......... Gdyby on pojechał do dt to byłby CUD!!! Quote
Czarodziejka Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Faktycznie beznadziejna bieda, jak Kuba i Lucky, oba zastraszone i chowające się gdzie tylko można...Lucjky w nowym domku w dalekiej Anglii, Kuba...zapraszam na filmik na jego wątku, właśnie wklejony :razz: Quote
anett Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 martka1982 napisał(a):............. Teraz wiadomo o co chodzi - o pieniądze. ............... Gdyby on pojechał do dt to byłby CUD!!! właśnie ale 300zł miesięcznie da się uzbierać;) trzeba konieczne zacząć zbierać deklaracje, porozsyłać wątek na PM i prosić o wsparcie. Grom musi pojechać do DT, w schronie nie ma żadnych szans, 3 lata w takim stanie to koszmar!! Damy radę:lol::lol: Marta jak Karoli nie ma na dogo mogłabyś przejąć pierwszy post? przydałaby się zmiana tytułu i potem aktualizacja pierwszego postu (wystarczy napisać do moda z prośbą o zmianę autora pierwszego postu). Quote
anett Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Czarodziejka napisał(a):Faktycznie beznadziejna bieda....... Dla Czarodziejki nie ma przypadków beznadziejnych:eviltong: a filmik z Kubusią CUDNY:loveu::loveu: Quote
martka1982 Posted October 28, 2009 Author Posted October 28, 2009 Czarodziejka jest modem więc do niej napiszę:) Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 wiec zbieramy deklaracje.....jest miejsce super...potrzebna "tylko" kasa:roll::roll: Quote
Cantadorra Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Na pewno w listopadzie wplace 50 zl jednorazowo. Na razie tylko tyle moge obiecac. Takze poprosze na pw nr konta. Quote
Lu_Gosiak Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 [quote name='Cantadorra']Na pewno w listopadzie wplace 50 zl jednorazowo. Na razie tylko tyle moge obiecac. Takze poprosze na pw nr konta.[/QUOTE] dziekujemy:multi::multi::multi: jeszcze niewiem Kto bedzie zbierał na Groma narazie szukamy deklaracji i jak bedzie w miare komplet to podamy:loveu: Quote
beaverka Posted October 28, 2009 Posted October 28, 2009 Jak juz bedzie wiadomo, gdzie przelew zrobic, to prosze wyslijcie nr, na pewno cos sie dorzuce :) Quote
Recommended Posts