Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

terra napisał(a):
Grom czeka w schronisku, przerażony rzeczywistością.

Ale jak jeszcze długo bedzie trwał w takim stanie:-(to jeszcze mlody,ładny piesek. Czy nic sie nie da zrobic ???

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lunarmermaid napisał(a):
Może jak Kudłaty znajdzie domek to Grom będzie mógł przyjść do mnie na DT?
Zobaczymy.
A na razie w górę piesku i domku szukaj!!!

Kudłaty jeszcze nie ma domu. Skupmy się na tym.
Po za tym kolejny taki psiak, Grom jest najpłochliwszy ze wszystkich z naszych psiaków... Obawiam się go wsadzać do kojca bez zadaszenia... :roll: Mi się to jak na razie nie podoba, Groma będzie o wiele trudniej socjalizować niż Kudłatego, on boi się ludzi, ale jest bardziej kontaktowy...

Posted

trzeba rozreklamowac watek i zaczac zbierac deklaracje na hotelik, tylko tam psiak moze dojsc do siebie.....3 lata w schroniku to koszmar..biedny psiak...poszukam jakiegos hoteliku, ale na dzien dobry potrzebne beda deklaracje...zmiencie tytul - trzeba Go wyciganac - potrzebnaq kasa

Posted

Ja wiem,że jest hotelik u Wiosny w okolicach Kluczborka oraz u Morii w Elblągu. Ale nie wiem czy tam są osoby, które mogą z takim psem pracować, poświęcić mu dużo czasu i uwagi. Najlepszy byłby hotel, w którym jest psi behawiorysta.
Karolcia, może nam się uda...to byłby cud....zacznijmy faktycznie od zmiany tytułu wątku o napisania w pierwszym poście,że szukamy deklaracji i dlaczego akurat dla Groma.

Posted

Moze taki tytuł:roll:

Od trzech lat ogarniety przerazeniem i strachem-pomozmy mu...

Strach i przerazenie,te dwa uczucia towarzysza mu od trzech lat...

Grom - sparalizowany strachem,tak zyje od trzech lat....Pomocy !!!

• 5 weeks later...
Posted

u Groma bez zmian???
Dziewczyny Grom mógłby jechać na DT do Czarodziejki, koszt 300 zł/m-c;
Konieczne deklaracje!!! trzeba rozreklamować wątek i prosić o pomoc!!

Posted

anett napisał(a):

Dziewczyny Grom mógłby jechać na DT do Czarodziejki, koszt 300 zł/m-c;
Konieczne deklaracje!!! trzeba rozreklamować wątek i prosić o pomoc!!

super:multi::multi:

PILNIE POTRZEBNE DEKLARACJE!!!!!!

Posted

Karoli nie ma teraz na dogo wiec nie zmieni tytulu wątku
czy ten Dt u czarodziejki jest sprawdzony? tzn czy jest tam ktos kto ma doswiadczenie z tak trudnym przypadkiem jak Grom?
juz raz nasz pies uciekl z dt i nie chcielibysmy aby to sie powtorzylo
nie ukrywamy, ze z Gromem naprawde bedzie ciezko - on wymaga indywidualnego traktowania, mnostwa czasu i pracy aby zaczac przelamywac strach. Czy, jesli udaloby sie nam uzbierac deklaracje, to czarodziejka wyrazi zgode na tak ciezki przypadek? czy wie z czym to sie wiąże?

Posted

DT u Czarodziejki jest sprawdzony;) a Czarodziejka bierze przede wszystkim beznadziejne przypadki i pracuje z ONkami (hmm Gromowi trochę daleko do ONków ale zawsze...:cool1:).
Tu jest wątek mojego Amika/Kuby, który w schronisku wegetował w budzie, skrajnie wycofany (z boksu trzeba było go wynieść w budzie!!!); można zobaczyć jaką metamorfozę przeszedł u Czarodziejki:loveu:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=81926&page=107
Amik podobnie jak Grom był psem bezdomnym tylko, że podobno 7 lat(!!) a potem trafił do schronu...
Czarodziejka ma domowy DT, obecnie jest u niej tylko Amik; właśnie do domu pojechał Lucky, DONek po przejściach, którego na początku trzeba było nieść na rękach bo trząsł się ze strachu...
Wstępnie rozmawiałam z Czarodziejką ale zaraz zaproszę ją na wątek:lol::lol:

Posted

anett przyznam szczerze, ze uspokoiłaś mnie w 100%:)
Teraz wiadomo o co chodzi - o pieniądze.
O uzbieranie deklaracji będzie bardzo trudno...wiem coś na ten temat. Mamy jednego psiaka w dt i do tej pory nie udaje nam się zebrać dla niego pełnej kwoty co miesiąc
A tutaj musiałyby być deklaracje stałe bo z Gromem trzeba będzie popracować a to może zająć trochę czasu..........
Gdyby on pojechał do dt to byłby CUD!!!

Posted

Faktycznie beznadziejna bieda, jak Kuba i Lucky, oba zastraszone i chowające się gdzie tylko można...Lucjky w nowym domku w dalekiej Anglii, Kuba...zapraszam na filmik na jego wątku, właśnie wklejony :razz:

Posted

martka1982 napisał(a):
.............
Teraz wiadomo o co chodzi - o pieniądze.
...............
Gdyby on pojechał do dt to byłby CUD!!!

właśnie ale 300zł miesięcznie da się uzbierać;) trzeba konieczne zacząć zbierać deklaracje, porozsyłać wątek na PM i prosić o wsparcie.
Grom musi pojechać do DT, w schronie nie ma żadnych szans, 3 lata w takim stanie to koszmar!!
Damy radę:lol::lol:
Marta jak Karoli nie ma na dogo mogłabyś przejąć pierwszy post? przydałaby się zmiana tytułu i potem aktualizacja pierwszego postu (wystarczy napisać do moda z prośbą o zmianę autora pierwszego postu).

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Faktycznie beznadziejna bieda.......

Dla Czarodziejki nie ma przypadków beznadziejnych:eviltong:
a filmik z Kubusią CUDNY:loveu::loveu:

Posted

[quote name='Cantadorra']Na pewno w listopadzie wplace 50 zl jednorazowo. Na razie tylko tyle moge obiecac. Takze poprosze na pw nr konta.[/QUOTE]
dziekujemy:multi::multi::multi: jeszcze niewiem Kto bedzie zbierał na Groma narazie szukamy deklaracji i jak bedzie w miare komplet to podamy:loveu: