mch Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 dostalam prezent :-) moim zdaniem trafiony, hihi, mam teraz dwie klarki w domu fajne malowidło ?
Magdula Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 [quote name='asher']mch, czy mężczyzna który na zdjęciach jest obok Klary to ten sam, który zajął jej łóżko? 8) A propos trymowania - całkiem serio mam ochotę zafundowac je Sabinie. Ewentualnie strzyżenie :wink: Przez te cholerne kleszcze :x Teraz sie dopiero zacznie z tymi kleszczami...Antuś to nawet nad morzem na plaży zebrał chyba z trzy, a w szczeniecej sierści tez niezbyt dobrze są widoczne. Może rzeczywiście lepiej mieć chińskiego grzywacza?? :D A feeeeeee,NIGDY W ŻYCIU... P. S Przepraszam wszystkich właścicieli ww piesków którzy byc może zabłądzili na tym forum :D
Magdula Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 Baaaardzo mi sie podobaja, naprawdę...piękne zwierzęta :lol:
mch Posted May 7, 2005 Posted May 7, 2005 hehe, moze i komenda ,, leżeć zostań" jest jej b. dobrze znana ,ale bez przesady ;-) namalowane z tej fotki było :
Magdula Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 Mój Antuś jak miał ok 3 miesięcy A tu zdjątka z wczoraj : "Ale ja lubię kwiatki" :D Tu jestem zły i obrażony bo pańcia ciągle każe pozować http://www.pupile.com/pup/images/img_antar10.11.jpg
Magdula Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 I tuż po "okrzyczce" jaką dostałam za kop[anie dołów pod drzewkami :D
asher Posted May 8, 2005 Posted May 8, 2005 [quote name='Magdula']Tu jestem zły i obrażony bo pańcia ciągle każe pozować http://www.pupile.com/pup/images/img_antar10.11.jpg :roflt: Śliczny jest :iloveyou:
łosiek Posted May 13, 2005 Posted May 13, 2005 moje psiaki w wiosennej scenerii Tora: Dolores: Kajtek: Pozdrawiam :)
asher Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A oto śliczny piesio Martussi :D (Marta,jak on ma na imię? :oops: ) Walczę ze sznurem. wrrrrrr!!! A tu leżę sobie i bacznie coś obserwuję 8) :hmmmm: Do zabawy to, czy do jedzenia? Dziwne jakieś :hmmmm: Tym razem moja łapecka :D
asher Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 A kuku :scared: O wlasne łapki trzeba dbać 8) Śliczny jestem, jak spię, prawda? 8) I jeszcze śliczniejszy, jak się bawię 8)
asher Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Pan na włościach 8) Mniam, mniam, pyyyyszne :evilbat: Zobaczcie, jakie mam bystre oczka :D Mały wypłoszek :wink: A tu sobie odpoczywam...
asher Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Zjem cie całego :evilbat: A tak wyglądam, jak sobie pańcia strzeli browarka :roll: Pańccia, lepiej pobaw się ze mną, zamiast te głupie zdjęcia robić!!! Hihi, ale jestem przystojny pies, prawda? :dog: I to by było na tyle 8)
martussia83 Posted May 16, 2005 Posted May 16, 2005 Asher ogroooomne dzięki za fotki :multi: :calus: Pies ma na imię Falcon, ale i tak połowa osób nie pamięta i woła Ryju,Kufiak i różne takie (łącznie z najbliższą rodziną) :D A te browary to ja sobie wypraszam :nono: :lol: :lol:
Recommended Posts