Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minął pierwszy miesiąc Saifa w hoteliku, więc... rozliczonko ;)

[B]Pozostałość po Gacku: 469,75 zł
Wpłaty:[/B]
50 zł Sabina02
50 zł Sabina02
50 zł Reno2001
40 zł eloise
50 zł Ulka18
58,95 zł terra (bazarki)
50 zł Hanka-74
12 zł terra (bazarki)
[B]Razem: 830,70 zł[/B]

[B]Koszty:[/B]
300 zł hotelowanie
23,30 zł transport z Mielca (1/3 kosztów)
20 zł szczepienie p.wściekliźnie
4,5 zł odrobaczenie
20 zł szczepienie p. wirusówkom
[B]Razem: 367,80 zł[/B]

830,70 zł - 367,80 zł = 462,90 zł
[COLOR=Red][B]Stan konta na 12 kwiecień wynosi +462,90 zł.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Murka']
Dwa dni temu dzwonili do nas bardzo mili ludzie z Janowa Lubelskiego którzy stracili niedawno przyjaciela... Mieszkają w bloku więc szukają niewielkiego spokojnego psiaka. Mają nas odwiedzić po świętach.
Myślę o tym, aby zaproponować im m.in. Saifa :cool3:[/quote]

Ci Państwo byli dzisiaj u nas. Saif się im bardzo spodobał, ale... mają juz jednego kudłacza i obstają za krótkowłosym psiakiem. Mają dylemat między Misią a Pepem :cool3: Mają "przespać się" się z tym dylematem i przyjechać z podjętą decyzją :cool3:
Domek naprawdę superrrrr...

Posted

No ja widziałam, że się im strasznie Pepe spodobał (pięknie się zaprezentował i chciał iść za nimi...), ale trochę się martwią, że za duży... Misia się też bardzo spodobała, wielkość idealna, ale obawiają się relacji z sunią rezydentką. Pani powiedziała, że jakby Misia była pieskiem to by się nie zastanawiała :lol:

A posty sobie skaczą, wrrr

Posted

[quote name='Murka']Mają dylemat między Misią a Pepem :cool3: Mają "przespać się" się z tym dylematem i przyjechać z podjętą decyzją :cool3:
Domek naprawdę superrrrr...[/QUOTE]
No to trzymamy kciuki z calych sil za domek :kciuki: Czy Misia czy Pepe jakas psinka bedzie szczesliwa. A widac bylo, ktory psiak sie bardziej spodobal, jest jakas przewaga?

Posted

[quote name='Reno2001']A ja najbardziej się cieszę, że w ogole jest jakieś zainteresownie psiaczkami :multi::multi:[/QUOTE]
DOKLADNIE. I jeszcze wplata od Kuby przyszla :multi: Damy rade wspolnymi silamia, jest nas coraz wiecej, doszly Yoko, Kaskadaffik, Gabi1983 jako mieleckie wolontariuszki.