Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 966
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jak juz znam to ludzie sa na tyle "madrzy" ze wola rasowe niz biedactwa ze schroniska a to wlasnie strasznie wielki blad bo ZADEN rasowy pies niewyrazi tyle milosci i czulosci co biedactwo przygarniete ze scroniska.

Nic,lece do Safika pod kolderke bo na mnie czeka do nastepnego klikania :lol:

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Napewno bedą zdjęcia ale niewiem kiedy bo i pogoda nieciekawa a w obecnie jestem chora mam grype:placz: szkoda slow,musze w tym stanie chodzic do pracy takie czasy,dobrze ze mam Sajficzka on jest moją radością dziękuję Wam ze mi go daliscie :loveu:

Posted

[quote name='halcia']Ale jestesmy upierdliwe z tymi zdjeciami,co?:eviltong:Ale tak uwielbiamy radosne zdjecia.[/quote]
Jak się mieszka w Rybniku, to można mieć to szczęście i przypadkiem nakryć na gorącym uczynku, czyli oblewaniu drzewka ;) Nawet buziaka można dostać, a i po doopce chłopaka podrapać :p

No to nieplanowana wizyta po się odbyła ;)

• 4 weeks later...
Posted

Witamy wszystkich co u Was slychac?co do Nas baaaardzo się kochamy Sajfik zdrowy :) ale za to ja nieumiem się wykurować:placz: ale najwazniejsze że Mój kudłaczek jest zdrowy bo On jest dla mnie najwazniejszy i dla niego wracam do domu :multi:

Ps: Zedruszko proszę powiedz czy możesz mi ponownie podać swój numer komórki bo zgubiłam telefon i wszystkie numery :placz:

Posted

[quote name='EmkaEmilka']Ps: Zedruszko proszę powiedz czy możesz mi ponownie podać swój numer komórki bo zgubiłam telefon i wszystkie numery :placz:[/QUOTE]
Wyślę na pw. Komórki szkoda, też potraciłam mase kontaktów :(

Zdrowiej :)

• 2 months later...
Posted

Witamy tu Sajfik i Ania :) wrescie ponownie jestesmy tutaj cos ostatnio nieumiala tutaj wejsc i znalazlam nr kom bodajze Pani Kasi,i napisalam smsa,jestesmy zdrowi szczesliwi i strasznie sie kochamy jeszcze raz baaaaaaaaaardzo mocno dziekuje za Moj Skarb czyli Sajficzka ja i moja cala rodzina ,znajomi, pokochalismy go calym sercem a ja najbardziej,i co najwazniejsze Sajfik najbardziej mnie kocha :Phurrra