EmkaEmilka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 to byla wegetacja,teraz wiem co to szczesliwe przy moim psiaczku :loveu:zachwile wskakuje do lozka bo juz Saifik na mnie czeka:eviltong: Quote
zerduszko Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Pewnie, że mało, ale zawsze warto pytać i szukac domku - niegdy nic nei wiadomo :p Sajfikowi sie udało, do innych tez może się los uśmiechnie :multi: Quote
EmkaEmilka Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Jak juz znam to ludzie sa na tyle "madrzy" ze wola rasowe niz biedactwa ze schroniska a to wlasnie strasznie wielki blad bo ZADEN rasowy pies niewyrazi tyle milosci i czulosci co biedactwo przygarniete ze scroniska. Nic,lece do Safika pod kolderke bo na mnie czeka do nastepnego klikania :lol: Quote
EmkaEmilka Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/71d6f0abb2a8359f.html][IMG]http://images49.fotosik.pl/191/71d6f0abb2a8359fm.jpg[/IMG][/URL] czyli Nasze Amore :loveu: Quote
anciaahk Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Słodkie buziaczki[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Anulka/USTAWI%7E1/Temp/moz-screenshot.png[/IMG] Quote
Ulka18 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Taki psiak ze schroniska to jak pokocha, to naprawde i z calego serca. Widac, ze Saif jest bardzo wdzieczny EmceEmilce, ze go adoptowala. Quote
halcia Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A i my wszystkie z tego powodu szcześliwe. Quote
EmkaEmilka Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 A ja jaka jestem szczesliwa ze go mam :multi: nieda się tego opisać:loveu: naprawde dziękuję Wam wszystkim że Sajfik trafił właśnie do mnie :multi: Quote
halcia Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 A .....tak sobie zagladam....moze zdjec szukam:evil_lol::eviltong: Quote
Reno2001 Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [B]EmkaEmilka[/B] pewnie dalej nie może wyjśc z zadziwienia, że Saif Bis pojawił sie w hoteliku :diabloti:. Quote
EmkaEmilka Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 Tak jakbyscie zdadli,ja wogole ciagle myślę o Jarusiu jak to mozliwe ze niekazdy ma takie szzcescie jak ja i Saif ze trafilismy na siebie oby Jarusiowi sie udalo Quote
EmkaEmilka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Serdecznie wszystkich sciskamy i pozdrawiamy Ania i JEJ Sajficzek :multi: Quote
izzie1983 Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Jak żyjecie Aniu i Sajficzku? :) Nowe zdjęcia byłyby mile widziane ;) Quote
halcia Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Ale jestesmy upierdliwe z tymi zdjeciami,co?:eviltong:Ale tak uwielbiamy radosne zdjecia. Quote
EmkaEmilka Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 Napewno bedą zdjęcia ale niewiem kiedy bo i pogoda nieciekawa a w obecnie jestem chora mam grype:placz: szkoda slow,musze w tym stanie chodzic do pracy takie czasy,dobrze ze mam Sajficzka on jest moją radością dziękuję Wam ze mi go daliscie :loveu: Quote
zerduszko Posted October 10, 2009 Posted October 10, 2009 [quote name='halcia']Ale jestesmy upierdliwe z tymi zdjeciami,co?:eviltong:Ale tak uwielbiamy radosne zdjecia.[/quote] Jak się mieszka w Rybniku, to można mieć to szczęście i przypadkiem nakryć na gorącym uczynku, czyli oblewaniu drzewka ;) Nawet buziaka można dostać, a i po doopce chłopaka podrapać :p No to nieplanowana wizyta po się odbyła ;) Quote
Reno2001 Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [LEFT]Emilko, to my się baaardzi cieszymy, że Sajf tak fajnie się sprawdził jako Twój towarzysz. Bardzo mnie cieszą te wieści z waszgo domku :loveu:.[/LEFT] Quote
halcia Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Dobry piesio,nie zawiódł,kocha i jest kochany:loveu: Quote
EmkaEmilka Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Witamy wszystkich co u Was slychac?co do Nas baaaardzo się kochamy Sajfik zdrowy :) ale za to ja nieumiem się wykurować:placz: ale najwazniejsze że Mój kudłaczek jest zdrowy bo On jest dla mnie najwazniejszy i dla niego wracam do domu :multi: Ps: Zedruszko proszę powiedz czy możesz mi ponownie podać swój numer komórki bo zgubiłam telefon i wszystkie numery :placz: Quote
halcia Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super,ze sie kochacie.....a jakas malenka foteczka?Co? Czy to duzy kłopot?Oczywiscie jak bedziesz zdrowa ,czego Ci zyczymy. Quote
Reno2001 Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Super Emka, że u Was w miarę OK. Kuruj się dziewczyno, bo Sajfik chce miec zdrową Pancię ;). Quote
zerduszko Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 [quote name='EmkaEmilka']Ps: Zedruszko proszę powiedz czy możesz mi ponownie podać swój numer komórki bo zgubiłam telefon i wszystkie numery :placz:[/QUOTE] Wyślę na pw. Komórki szkoda, też potraciłam mase kontaktów :( Zdrowiej :) Quote
EmkaEmilka Posted January 22, 2010 Posted January 22, 2010 Witamy tu Sajfik i Ania :) wrescie ponownie jestesmy tutaj cos ostatnio nieumiala tutaj wejsc i znalazlam nr kom bodajze Pani Kasi,i napisalam smsa,jestesmy zdrowi szczesliwi i strasznie sie kochamy jeszcze raz baaaaaaaaaardzo mocno dziekuje za Moj Skarb czyli Sajficzka ja i moja cala rodzina ,znajomi, pokochalismy go calym sercem a ja najbardziej,i co najwazniejsze Sajfik najbardziej mnie kocha :Phurrra Quote
Murka Posted January 22, 2010 Author Posted January 22, 2010 Cieszę się, że udało się dostać na wątek Saifa :) To nowe dogo jest straszne :( Pozdrawiamy :) Quote
Recommended Posts