Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 524
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='funia']Jest deklaracja stałej wpłaty ok.70zł na Wilusia !!!!!!!!!! [/quote]

Funia, kto... kto się zadeklarował ? :crazyeye: :multi:
Grzenka, dzięujemy :multi: :loveu:

Posted

NIka moze być żle, w schronie jest przepełnienie i w boksie gdzie jest Wiluś są już 4 psy .Boję się ze moze zostać przerzucony na boksy ogólne a tam to juz kaplica .

Posted

[quote name='mimiś']20 zł -na m-c mogę płacić.więcej niestety nie-mam już troche stałych zobowiązań[/QUOTE]

Mimiś :loveu: :multi:
Już dopisuję na pierwszej stronie !

Posted

ja nie dostalam pieniedzy za cegielke mimo podania konta ... upomne sie ja moge dac jak na jakis czas bo nie pracuje. Zaraz zrobie bazarek z rzeczami. Proponuje konto jednej z nas na ktorej bedzie wszystko zrzucane wydatki beda tu wypisywane i wplaty a potem raz na miesiac kwota bedzie przelewana na hotel.

Posted

[quote name='diabelkowa']Proponuje konto jednej z nas na ktorej bedzie wszystko zrzucane wydatki beda tu wypisywane i wplaty a potem raz na miesiac kwota bedzie przelewana na hotel.[/QUOTE]

Kto się podejmie ?
Ja odpadam :oops:

Posted

wydaje mi się, że nie wazy więcej niż 10 kg więc na karmie Brit 30 dni to u niego 3,6 kg karmy light więc nie drogo np 10 kg to wydatek ok. 50 zł a starczy mu na prawie 3 mies.

jak znajdzie DT to Bd mogła od czasu do czasu mu karmę finansować ;)