b-b Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Tysiu mogę jej porobić na olx. Tylko jestem kiepska w pisaniu tekstów wiec musiałabym mieć coś gotowego. No i na jakie miasta mam zrobić? Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 13 minut temu, b-b napisał: Tysiu mogę jej porobić na olx. Tylko jestem kiepska w pisaniu tekstów wiec musiałabym mieć coś gotowego. No i na jakie miasta mam zrobić? Bardzo Ci dziękuję. A może dałabyś radę wziąć z tych 2 ogłoszeń Roxi parę zdań i coś sklecić? Możesz ją ogłaszać jako Iskierka, może wtedy olx nie wyłapie. Czasem wystarczy zmienić akapity, parę zdań usunąć i już olx zaakceptuje ogłoszenie. Sunia ma ogłoszenie na Wrocław i Warszawę, możesz ogłosić, gdzie chcesz: na Kraków, Rzeszów, Toruń, Katowice... no na każde województwo :) Quote
b-b Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 1 minutę temu, Tyś(ka) napisał: Bardzo Ci dziękuję. A może dałabyś radę wziąć z tych 2 ogłoszeń Roxi parę zdań i coś sklecić? Możesz ją ogłaszać jako Iskierka, może wtedy olx nie wyłapie. Czasem wystarczy zmienić akapity, parę zdań usunąć i już olx zaakceptuje ogłoszenie. Sunia ma ogłoszenie na Wrocław i Warszawę, możesz ogłosić, gdzie chcesz: na Kraków, Rzeszów, Toruń, Katowice... no na każde województwo :) Jutro siądę i coś sklecę :) Zrobię na Poznań i Kraków. Jeśli nikt się nie zgłosi do pomocy przy ogłoszeniach zrobię więcej. Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 34 minuty temu, b-b napisał: Jutro siądę i coś sklecę :) Zrobię na Poznań i Kraków. Jeśli nikt się nie zgłosi do pomocy przy ogłoszeniach zrobię więcej. DZIĘKUJĘ :)) <3 To ogromna pomoc! Dwi Fundacje udostępniły Roxulkę, mam nadzieję że to zwiastuje domek... Quote
b-b Posted May 2, 2018 Posted May 2, 2018 Iskiereczka na Poznań - https://www.olx.pl/oferta/byla-sobie-iskiereczka-CID103-IDu1YcX.html Po południu zrobię na Kraków może mi nie usuną ;) Quote
Tyśka) Posted May 2, 2018 Author Posted May 2, 2018 3 minuty temu, b-b napisał: Iskiereczka na Poznań - https://www.olx.pl/oferta/byla-sobie-iskiereczka-CID103-IDu1YcX.html Po południu zrobię na Kraków może mi nie usuną ;) Działasz jak błyskawica... powiedziałaś, że zrobisz ogłoszenia "jutro" i dochodzi 1 w nocy i Ty już zrobiłaś ogłoszenie :) Cudnie! Dziękuję. Quote
b-b Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 5 godzin temu, b-b napisał: Iskiereczka na Poznań - https://www.olx.pl/oferta/byla-sobie-iskiereczka-CID103-IDu1YcX.html Po południu zrobię na Kraków może mi nie usuną ;) Roxi na Kraków - https://www.olx.pl/oferta/do-serca-przytul-psa-CID103-IDu1ZR9.html Będę zaciskać kciuki! Bardzo mocno! Quote
Moli@ Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 Kciuki zaciśnięte...Roxi musi dołączyć do grona szczęśliwców i mieć swego człowieka :) Quote
Tyśka) Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 4 godziny temu, b-b napisał: Roxi na Kraków - https://www.olx.pl/oferta/do-serca-przytul-psa-CID103-IDu1ZR9.html Będę zaciskać kciuki! Bardzo mocno! Bardzo Ci dziękuję :) Świetny opis, może historia Roxi kogoś wzruszy :) 44 minuty temu, Moli@ napisał: Kciuki zaciśnięte...Roxi musi dołączyć do grona szczęśliwców i mieć swego człowieka :) Dziękuję :) Na FB od wczoraj 103 udostępnienia z mojego profilu, liczba rośnie... No teraz to musi się udać :) 1 Quote
Aldrumka Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 26.04 stan konta 585,25 zł wpłaty seramarias -> 20 zł kiyoshi V, VI -> 20 zł elficzkowa IV, V -> 40 zł aldrumka-> 20 zł 3.05 stan konta 685,25 zł Quote
Tyśka) Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 Dziękuję Wam, że Roxi jest na takim plusie :) Zawsze boję się o finanse, a tutaj mogę być spokojna... tyle dobrego :) Dziękuję też za wyróżnienie moich ogłoszeń Roxi <3 Nie wiem, komu za to dziękować, więc nie mogę imiennie... ale DZIĘKUJĘ. Fejsbukowych proszę o udostępnianie Roxanki na FB :) Quote
Moli@ Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 18 minut temu, Tyś(ka) napisał: Dziękuję Wam, że Roxi jest na takim plusie :) Zawsze boję się o finanse, a tutaj mogę być spokojna... tyle dobrego :) Dziękuję też za wyróżnienie moich ogłoszeń Roxi <3 Nie wiem, komu za to dziękować, więc nie mogę imiennie... ale DZIĘKUJĘ. Fejsbukowych proszę o udostępnianie Roxanki na FB :) Jakby się Wszyscy zgodzili to Roxi z Mimi mogą mieć chyba wspólne konto ,) Quote
b-b Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 1 godzinę temu, Moli@ napisał: Jakby się Wszyscy zgodzili to Roxi z Mimi mogą mieć chyba wspólne konto ,) Warto chyba by z tym poczekać aż Tysia pozaprasza dogomaniaków i wtedy zobaczyć czy i ile się na Mimi zbierze . Z tego co widzę dla Roxi też wszystkie stałe nie wpływają. Quote
Moli@ Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 2 godziny temu, b-b napisał: Warto chyba by z tym poczekać aż Tysia pozaprasza dogomaniaków i wtedy zobaczyć czy i ile się na Mimi zbierze . Z tego co widzę dla Roxi też wszystkie stałe nie wpływają. Rozumiem... Quote
Tyśka) Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 3 godziny temu, Moli@ napisał: Jakby się Wszyscy zgodzili to Roxi z Mimi mogą mieć chyba wspólne konto ,) Myślałam o tym, dziękuję:) Jednak nie chcę obciążać jednego Skarbnika dodatkowym psiakiem. Mimi i Roxi mają innych skarbników, a nie chcę chyba mieszać, zobaczymy czy i ile uda się uzbierać deklaracji. 2 godziny temu, b-b napisał: Warto chyba by z tym poczekać aż Tysia pozaprasza dogomaniaków i wtedy zobaczyć czy i ile się na Mimi zbierze . Z tego co widzę dla Roxi też wszystkie stałe nie wpływają. Tak, niestety Roxi nie ma wszystkich deklaracji płaconych, dlatego cieszę się, że mimo tego jest na plusie... Właśnie wysyłam zaproszenia. Zobaczymy, czy to da jakiś efekt. Quote
Aldrumka Posted May 3, 2018 Posted May 3, 2018 20 minut temu, Tyś(ka) napisał: Tak, niestety Roxi nie ma wszystkich deklaracji płaconych, dlatego cieszę się, że mimo tego jest na plusie... Właśnie wysyłam zaproszenia. Zobaczymy, czy to da jakiś efekt. nie jest tak źle :) tylko jedna deklarowiczka się zgubiła Istar uzupełniła zaległości, więc za kwiecień nie ma 2 wpłat; Jak ktoś pierwszy raz nie wpłacił to mam nadzieję, ze sobie przypomni. Quote
Tyśka) Posted May 3, 2018 Author Posted May 3, 2018 1 godzinę temu, Aldrumka napisał: nie jest tak źle :) tylko jedna deklarowiczka się zgubiła Istar uzupełniła zaległości, więc za kwiecień nie ma 2 wpłat; Jak ktoś pierwszy raz nie wpłacił to mam nadzieję, ze sobie przypomni. No nie jest, patrząc na stan konta, toteż nic nie pisałam na wątku :) Uzupełniłam właśnie rozliczenie na 1str. Wiem, że Roxanka ma wspaniałych Deklarowiczów :)) A dzięki ogromnemu wsparciu na początku, Roxi jest na sporym plusie. Damula ma na moim profilu na fb udostępnień aż 140 ! :) Wow, z reguły nierasowce nie dobijają setki... Jedna dogomaniaczka się zakochała w naszej suni, ale po stracie swojej suni nie jest gotowa na kolejnego psa... szkoda... Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 Zaglądam do Roxi... Nie wiem, jak jeszcze można ją wypromować... Quote
MALWA Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 35 minut temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do Roxi... Nie wiem, jak jeszcze można ją wypromować... Może warto jakieś plakaty/ ulotki pozostawić w okolicznych gabinetach weterynaryjnych ? Quote
Tyśka) Posted May 4, 2018 Author Posted May 4, 2018 1 godzinę temu, MALWA napisał: Może warto jakieś plakaty/ ulotki pozostawić w okolicznych gabinetach weterynaryjnych ? Niestety, ja graficznie to tak nie bardzo... mam jedynie ten plakat-grafikę, którą podesłałam 1 stronę temu ;) Może ktoś z dogomaniaków bardziej się ima takich rzeczy, ja nie umiem. Dorobiłam Roxi olx-a na Lublin. Podsumowując, Roxi ma ogłoszenia na Warszawę, Wrocław, Poznań, Kraków i Lublin. Jak teraz nikt nie zadzwoni to ja chyba się załamię. https://www.olx.pl/oferta/a-la-corgie-swietna-kandydatka-na-przyjaciela-calej-rodziny-CID103-IDu4nHr.html Quote
MALWA Posted May 4, 2018 Posted May 4, 2018 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: Niestety, ja graficznie to tak nie bardzo... mam jedynie ten plakat-grafikę, którą podesłałam 1 stronę temu ;) Może ktoś z dogomaniaków bardziej się ima takich rzeczy, ja nie umiem. Dorobiłam Roxi olx-a na Lublin. Podsumowując, Roxi ma ogłoszenia na Warszawę, Wrocław, Poznań, Kraków i Lublin. Jak teraz nikt nie zadzwoni to ja chyba się załamię. https://www.olx.pl/oferta/a-la-corgie-swietna-kandydatka-na-przyjaciela-calej-rodziny-CID103-IDu4nHr.html Co do ulotki, to myślę, ze wystarczy wpisać tekst z ogłoszenia i wkleić zdjęcie suczki. Wszystko zmniejszyć, by na kartce A4 weszły 4 ulotki - tak to widzę, choć sama jeszcze nie robiłam. Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 Kciuki potrzebne. Roxi zaczyna być zauważalna. Niby nic zobowiązującego jeszcze, ale dwie osoby zainteresowały się sunią. Jedna pani zapytała, gdzie obecnie przebywa sunia. Odpisałam, mam nadzieję że odpowie i się odezwie jeszcze. Drugiej rok temu odszedł identyczny psiaczek. W tej chwili wzięła inną sunie na tymczas, więc na razie Roxi wziąć nie może, ale prosiła mnie, żebyśmy były w kontakcie. ;) Może to zwiastuje domek Roxi...? Obie Panie są z FB. Quote
Moli@ Posted May 5, 2018 Posted May 5, 2018 14 minut temu, Tyś(ka) napisał: Kciuki potrzebne. Roxi zaczyna być zauważalna. Niby nic zobowiązującego jeszcze, ale dwie osoby zainteresowały się sunią. Jedna pani zapytała, gdzie obecnie przebywa sunia. Odpisałam, mam nadzieję że odpowie i się odezwie jeszcze. Drugiej rok temu odszedł identyczny psiaczek. W tej chwili wzięła inną sunie na tymczas, więc na razie Roxi wziąć nie może, ale prosiła mnie, żebyśmy były w kontakcie. ;) Może to zwiastuje domek Roxi...? Obie Panie są z FB. Coś dobrego zadziało się... kciukamy :) Tysiu, w prywatę uderzam ,)... może dałoby się Diankę pokazać na fb? Quote
Tyśka) Posted May 5, 2018 Author Posted May 5, 2018 45 minut temu, Moli@ napisał: Coś dobrego zadziało się... kciukamy :) Tysiu, w prywatę uderzam ,)... może dałoby się Diankę pokazać na fb? Przyda się, przyda :) Pewnie, że można. Kiedyś już ją pokazywałam na różnych grupach, ale spróbujemy znowu. Quote
Recommended Posts