Jump to content
Dogomania

ROXI (*) ZASNĘŁA... DO ZOBACZENIA, MALEŃKA. :( Zdradziłeś mnie, człowieku: ale przez 3 lata miałam prawdziwe życie i byłam kochana u Moli.

Recommended Posts

Posted
58 minut temu, rozi napisał:

Przed chwilą przelałam na konto Aldrumki 220zł, czyli dochód z bazarku fiołkowego. Proszę o potwierdzenie

TUTAJ

Ależ wynik! :D

Posted
3 godziny temu, rozi napisał:

Przed chwilą przelałam na konto Aldrumki 220zł, czyli dochód z bazarku fiołkowego. Proszę o potwierdzenie

TUTAJ

48 minut temu, rozi napisał:

Przelałam też, do Aldrumki, 205zł, czyli dochód knajpiany. Proszę o potwierdzenie

TUTAJ.

ale się uwijasz  :)   Roxi dziękuje

Posted
14 godzin temu, rozi napisał:

TUTAJ

11 godzin temu, rozi napisał:

Przelałam też, do Aldrumki, 205zł, czyli dochód knajpiany. Proszę o potwierdzenie

TUTAJ.

Bardzo, bardzo dziękuję :) Bazarki zrobione expressowe i zakończone TAKIM sukcesem. Moje gratulacje :)

image.png.0427d8af1e4dafaa33fc13b4176bfbc0.png

Posted
57 minut temu, rozi napisał:

U nas ładnie padało, ale już się przejaśnia...

Kiedy idziecie do weta?

Do weta jedziemy w piątek 21.06

Może opady dolecą do nas..., dziś trochę wieje ale nadal gorąco

Posted

We Wrocławiu nadal Afryka.

To ja Was muszę mocno zasmucić ;), bowiem Pani tak mocno zakochana w Roxi, wczoraj napisała do mnie w sprawie innej, przytuliskowej suni. I tym razem pytała o rzeczy, które były w opisie,. Jak tylko przyznałam się, że już rozmawiałyśmy o Roxi to się speszyła, czar prysł. Pani przestała mi odpisywać. ;)

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

We Wrocławiu nadal Afryka.

To ja Was muszę mocno zasmucić ;), bowiem Pani tak mocno zakochana w Roxi, wczoraj napisała do mnie w sprawie innej, przytuliskowej suni. I tym razem pytała o rzeczy, które były w opisie,. Jak tylko przyznałam się, że już rozmawiałyśmy o Roxi to się speszyła, czar prysł. Pani przestała mi odpisywać. ;)

No proszę. Ciebie łatwo oczarować, Tysiu  :)

Trudno, jakoś się będziemy dalej męczyć z tą Roxi  :D

100_3994.JPG

Popraw w wolnej chwili post rozliczeniowy - jest teraz 260zł stałych deklaracji, nie 270.

Posted

No widzisz, rozi - taka naiwniaczka ze mnie, że myślę, że jak ktoś dowiaduje się, z historią leczenia psiaka, jego w ogóle historią, dowiaduje się o charakterze, a mimo to zapewnia, że poczeka, że da psiakowi wszystko co najlepsze, bo to jest TEN pies, ten jedyny to mu wierzę :)

Zmieniłam za pamięci, bo potem by mi umknęło. Faktycznie błąd tam był, dziękuję.

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Kochana babulinka. Ostatnio, mam wrażenie, trochę posiwiała na pyszczku. Jednak dobrze się ma :)

Brewki bielsze :(

W realu tego tak bardzo nie widać jak na zdjęciach przy włączonej lamie błyskowej.

Czas leci nieubłaganie do przodu, ech życie...

Na zdjęciu z przed 1,5 roku

100_2492.JPG

Zdjęcia z Heniem z 19.02 2018r

100_3006.JPG

100_3004.JPG

100_3032.JPG

Posted

Zawału dostanę kiedyś wchodząc tutaj! ;)

Nie czytając wzrok padł mi na to zdjęcie

100_2492.JPG

i z niepokojem pomyślałam :Matko Boska co się dziewczynie stało ,że jej dzioba zakleili :(((

Moli@ nie strasz ludzi! :P

Posted
2 godziny temu, b-b napisał:

Zawału dostanę kiedyś wchodząc tutaj! ;)

Nie czytając wzrok padł mi na to zdjęcie

100_2492.JPG

i z niepokojem pomyślałam :Matko Boska co się dziewczynie stało ,że jej dzioba zakleili :(((

Moli@ nie strasz ludzi! :P

Postaram się już nie straszyć

Posted
Dnia ‎2019‎-‎06‎-‎19 o 16:32, Tyś(ka) napisał:

Zmieniłam za pamięci, bo potem by mi umknęło. Faktycznie błąd tam był, dziękuję.

Do poprawki jest jeszcze to:

/05.06.2019/

- 250zł PDT, marzec 2019 (10.03-11.04.19)

Posted

Guz zmniejszył się o 1/3

Na szyi miała maleńkie dwa groszki - zniknęły.

We środę telefonicznie ustalimy termin zabiegu. Nadal co 3 dni lek w iniekcji..., pytałam o ewentualne skutki uboczne - nie mamy się czego obawiać.

W lecznicy spotkałyśmy dwa starsze pieski, wychowywane od szczeniaków... pinczer i york. Dzicz...a potem zdziwko że psy gryzą :(

100_4190.JPG

100_4189.JPG

100_4191.JPG