Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ufff... Zagrożenie ze strony Raby minęło... Bardzo cieszą dobre wieści od Ciebie, Eliczku.happy.gif

Pięknego urlopu dla Beniusi i jej Rodzinki.  0059.gif

Dobrej soboty dla Wszystkich kochanych Fanek.happy.gif 

Posted
6 godzin temu, Elisabeta napisał:

Ufff... Zagrożenie ze strony Raby minęło... Bardzo cieszą dobre wieści od Ciebie, Eliczku.happy.gif

Tak  uffff wreszcie noc spokojnie przespana :)

Dzisiaj przyjeżdża brat z żoną, synem i synową na których włoskim weselu byłam w czerwcu :) Będzie zamieszanie, ale cieszę się z ich przyjazdu :)

Wam kochane Faneczki życzę równie miłej soboty i niedzieli :)

1316314794_nawspaniayweekend.jpg.0cf5c405d4db3fb6682b872758726cb0.jpg

Posted
12 minut temu, elik napisał:

Dzisiaj przyjeżdża brat z żoną, synem i synową na których włoskim weselu byłam w czerwcu :) Będzie zamieszanie, ale cieszę się z ich przyjazdu :)

Przyjemnej zabawy.

Posted

Ja już tęsknię za Banią, choć wdzięczna jestem za codzienne dotychczas zdjęcia suni :(

Miłej niedzieli wszystkim kochanym Fankom wszystkich kochanych psiaczków :)

1076368425_naniedziel4.jpg.bb637ced9e433800a8e570b25d282a00.jpg

Posted

Już chciałam napisać, że też witam w piękny... a tu nagle zagrzmiało. Wygląda na to, że jednak nie będzie taki piękny.

Ale i tak dużo serdeczności  i życzenia miłego poniedziałku zostawiam :)

1593137022_naponiedzialek4.jpg.a73dd30ced1e1ae5c22ffdebc3bdf52c.jpg

Posted

Zaczynamy nowy dzień. Zapomniałam wczoraj wyłączyć budzik i dziś, chociaż nie musiałam,  jestem od bladego świtu na nogach. Trudno - akurat rano zagotuję cukinie, którą wczoraj włożyłam do słoików. |Pewnie w dzień trzeba będzie nadrobić nocne zaległości. Psy już śpią na nowo, ale  ja muszę jeszcze trochę poczekać na ten "luksus".

• Like 1
Posted

Nesiowata, Twoja cukinia na pewno będzie pyszna, a w takie gorące dni najlepiej gotować przed świtem co się da. Ja też gotowałam zupę, a wszyscy na osiedlu spali. happy.gif Potem poszłam na psi spacerek w przyjemnym chłodzie, a wszyscy na osiedlu spali. happy.gif Dobrego odsypiania Ci życzę.

Miłego dnia dla wszystkich Fanek Beniusi. icon2_serce.gif

• Like 1
Posted
15 godzin temu, b-b napisał:

To ja już zostawiam życzenia na wtorek bo jutro znowu cały dzień w pracy.

Miłego wtorku FK i Benitce :)

Miłego wtorku i spokojnej pracy Boguniu :)

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Zaczynamy nowy dzień. Zapomniałam wczoraj wyłączyć budzik i dziś, chociaż nie musiałam,  jestem od bladego świtu na nogach. Trudno - akurat rano zagotuję cukinie, którą wczoraj włożyłam do słoików. |Pewnie w dzień trzeba będzie nadrobić nocne zaległości. Psy już śpią na nowo, ale  ja muszę jeszcze trochę poczekać na ten "luksus".

Biedna Nesiowata, ale za to nie będziesz stać przy garach w upale :)

Kolorowego odsypiania :)

Posted
5 godzin temu, Elisabeta napisał:

Nesiowata, Twoja cukinia na pewno będzie pyszna, a w takie gorące dni najlepiej gotować przed świtem co się da. Ja też gotowałam zupę, a wszyscy na osiedlu spali. happy.gif Potem poszłam na psi spacerek w przyjemnym chłodzie, a wszyscy na osiedlu spali. happy.gif Dobrego odsypiania Ci życzę.

Miłego dnia dla wszystkich Fanek Beniusi. icon2_serce.gif

Ja zupkę mam od wsczoraj :) a z psiakami byłam o 7-mej, gdy jeszcze nie było zbyt gorąco. Niestety upału nie uda się ominąć przy południkowym spacerze. Wychodzimy na spacer około 14-tej więc prawdopodobnie słonego da nam popalić :)

Posted

Wczoraj stwierdziłam, że burych kocurków jest lub są dwa :( Ten wykastrowany na razie się nie pokazuje, ale wczoraj burasek pogonił moje kotki. Ten wczorajszy, to jakiś inny, ciemniejszy. Kurtka i jeszcze jeden wczoraj się pokazał, taki cały rudy ale ten to chyba ma dom. Ma dom, któryś z pobliskich domów stałych. Pewnie wyczuł lepsze jedzenie niż to, które dostaje w domu.

Muszę znowu zrobić łapankę, ale to już w przyszłym miesiącu. W tym już nie wydolę finansowo.

Posted
1 godzinę temu, Nesiowata napisał:

Pomyślnych łowów.

Jo bardzo się by przydały. Mam obiecane z bocheńskiej Fundacji pokrycie kosztów kastracji więc  mogę je wyłapać choćby dziś!

Posted
8 godzin temu, elik napisał:

Jo bardzo się by przydały. Mam obiecane z bocheńskiej Fundacji pokrycie kosztów kastracji więc  mogę je wyłapać choćby dziś!

No to powiodzenia w łapance :)

Miłej środy - znowu z przyspieszeniem ;)

Posted

Niestety nic nie złowiłam, ani nie złapałam :(   Będę się czaić do skutku.

Miłego środka tygodnia :)

494167869_roda1.jpg.8b22755d6bf5710c74087209ae9e1375.jpg

Posted

I ja się dzisiaj normalnie ;) przywitam życząc FK dobrego czwartku i Benitce też.

Życzyłabym Wam również ochłodzenia ale z tego co widzę po mapach nic z tego.

Nie wiem ja Wy ale ja powoli czuję się ugotowana . Niestety w pracy temp. dochodzi do 30 stopni :( Klimy nie wyrabiają niestety.

Elu powodzenia w łapaniu!

Posted
19 godzin temu, Nesiowata napisał:

Witaj cały Fanklubie.

Beni życzymy dalszego szczęścia, a Elik powodzenia w podchodach na bure zwierzaki.

A ja dzisiaj, a właściwie to już wczoraj, cały dzień zabiegana.   Bazarek zajmuje mi masę czasu :(  Ale bez bazarku nie ma kasiorki :(

Zwierzaki to jeden bury, a drugi rudy :)  Jeszcze kocury!

16 godzin temu, b-b napisał:

I ja się dzisiaj normalnie ;) przywitam życząc FK dobrego czwartku i Benitce też.

Życzyłabym Wam również ochłodzenia ale z tego co widzę po mapach nic z tego.

Nie wiem ja Wy ale ja powoli czuję się ugotowana . Niestety w pracy temp. dochodzi do 30 stopni :( Klimy nie wyrabiają niestety.

Elu powodzenia w łapaniu!

U nas nieco popadało, ale zdecydowanie za mało, żeby obniżyć temperaturę powietrza :( Upał strasznie dokuczliwy!

Dziękuję :) Mam nadzieję, że już niedługo ich kocurowego życia :)