Elisabeta Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 Ufff... Zagrożenie ze strony Raby minęło... Bardzo cieszą dobre wieści od Ciebie, Eliczku. Pięknego urlopu dla Beniusi i jej Rodzinki. Dobrej soboty dla Wszystkich kochanych Fanek. Quote
elik Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 6 godzin temu, Elisabeta napisał: Ufff... Zagrożenie ze strony Raby minęło... Bardzo cieszą dobre wieści od Ciebie, Eliczku. Tak uffff wreszcie noc spokojnie przespana :) Dzisiaj przyjeżdża brat z żoną, synem i synową na których włoskim weselu byłam w czerwcu :) Będzie zamieszanie, ale cieszę się z ich przyjazdu :) Wam kochane Faneczki życzę równie miłej soboty i niedzieli :) Quote
Nesiowata Posted July 21, 2018 Posted July 21, 2018 12 minut temu, elik napisał: Dzisiaj przyjeżdża brat z żoną, synem i synową na których włoskim weselu byłam w czerwcu :) Będzie zamieszanie, ale cieszę się z ich przyjazdu :) Przyjemnej zabawy. Quote
elik Posted July 21, 2018 Author Posted July 21, 2018 8 minut temu, Nesiowata napisał: Przyjemnej zabawy. Dziękuję i wzajemnie :) Quote
Nesiowata Posted July 22, 2018 Posted July 22, 2018 Meldujemy się w niedzielę. Zdrowia i spokoju życzymy. Quote
elik Posted July 22, 2018 Author Posted July 22, 2018 Ja już tęsknię za Banią, choć wdzięczna jestem za codzienne dotychczas zdjęcia suni :( Miłej niedzieli wszystkim kochanym Fankom wszystkich kochanych psiaczków :) Quote
Nesiowata Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 Witamy zrelaksowaną Benię i jej przyjaciół w poniedziałkowy poranek. Quote
elik Posted July 23, 2018 Author Posted July 23, 2018 Już chciałam napisać, że też witam w piękny... a tu nagle zagrzmiało. Wygląda na to, że jednak nie będzie taki piękny. Ale i tak dużo serdeczności i życzenia miłego poniedziałku zostawiam :) Quote
b-b Posted July 23, 2018 Posted July 23, 2018 To ja już zostawiam życzenia na wtorek bo jutro znowu cały dzień w pracy. Miłego wtorku FK i Benitce :) 1 Quote
Nesiowata Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Zaczynamy nowy dzień. Zapomniałam wczoraj wyłączyć budzik i dziś, chociaż nie musiałam, jestem od bladego świtu na nogach. Trudno - akurat rano zagotuję cukinie, którą wczoraj włożyłam do słoików. |Pewnie w dzień trzeba będzie nadrobić nocne zaległości. Psy już śpią na nowo, ale ja muszę jeszcze trochę poczekać na ten "luksus". 1 Quote
Elisabeta Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 Nesiowata, Twoja cukinia na pewno będzie pyszna, a w takie gorące dni najlepiej gotować przed świtem co się da. Ja też gotowałam zupę, a wszyscy na osiedlu spali. Potem poszłam na psi spacerek w przyjemnym chłodzie, a wszyscy na osiedlu spali. Dobrego odsypiania Ci życzę. Miłego dnia dla wszystkich Fanek Beniusi. 1 Quote
Nesiowata Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 57 minut temu, Elisabeta napisał: Dobrego odsypiania Ci życzę. Miłego dnia dla wszystkich Fanek Beniusi. Dziękuję - niebawem skorzystam z tego. Quote
elik Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 15 godzin temu, b-b napisał: To ja już zostawiam życzenia na wtorek bo jutro znowu cały dzień w pracy. Miłego wtorku FK i Benitce :) Miłego wtorku i spokojnej pracy Boguniu :) Quote
elik Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 5 godzin temu, Nesiowata napisał: Zaczynamy nowy dzień. Zapomniałam wczoraj wyłączyć budzik i dziś, chociaż nie musiałam, jestem od bladego świtu na nogach. Trudno - akurat rano zagotuję cukinie, którą wczoraj włożyłam do słoików. |Pewnie w dzień trzeba będzie nadrobić nocne zaległości. Psy już śpią na nowo, ale ja muszę jeszcze trochę poczekać na ten "luksus". Biedna Nesiowata, ale za to nie będziesz stać przy garach w upale :) Kolorowego odsypiania :) Quote
elik Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 5 godzin temu, Elisabeta napisał: Nesiowata, Twoja cukinia na pewno będzie pyszna, a w takie gorące dni najlepiej gotować przed świtem co się da. Ja też gotowałam zupę, a wszyscy na osiedlu spali. Potem poszłam na psi spacerek w przyjemnym chłodzie, a wszyscy na osiedlu spali. Dobrego odsypiania Ci życzę. Miłego dnia dla wszystkich Fanek Beniusi. Ja zupkę mam od wsczoraj :) a z psiakami byłam o 7-mej, gdy jeszcze nie było zbyt gorąco. Niestety upału nie uda się ominąć przy południkowym spacerze. Wychodzimy na spacer około 14-tej więc prawdopodobnie słonego da nam popalić :) Quote
elik Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 Wczoraj stwierdziłam, że burych kocurków jest lub są dwa :( Ten wykastrowany na razie się nie pokazuje, ale wczoraj burasek pogonił moje kotki. Ten wczorajszy, to jakiś inny, ciemniejszy. Kurtka i jeszcze jeden wczoraj się pokazał, taki cały rudy ale ten to chyba ma dom. Ma dom, któryś z pobliskich domów stałych. Pewnie wyczuł lepsze jedzenie niż to, które dostaje w domu. Muszę znowu zrobić łapankę, ale to już w przyszłym miesiącu. W tym już nie wydolę finansowo. Quote
Nesiowata Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 2 godziny temu, elik napisał: Muszę znowu zrobić łapankę, ale to już w przyszłym miesiącu. W tym już nie wydolę finansowo. Pomyślnych łowów. Quote
elik Posted July 24, 2018 Author Posted July 24, 2018 1 godzinę temu, Nesiowata napisał: Pomyślnych łowów. Jo bardzo się by przydały. Mam obiecane z bocheńskiej Fundacji pokrycie kosztów kastracji więc mogę je wyłapać choćby dziś! Quote
b-b Posted July 24, 2018 Posted July 24, 2018 8 godzin temu, elik napisał: Jo bardzo się by przydały. Mam obiecane z bocheńskiej Fundacji pokrycie kosztów kastracji więc mogę je wyłapać choćby dziś! No to powiodzenia w łapance :) Miłej środy - znowu z przyspieszeniem ;) Quote
Nesiowata Posted July 25, 2018 Posted July 25, 2018 Dobrego dnia wszystkim. A jak wyniki łowów? Quote
elik Posted July 25, 2018 Author Posted July 25, 2018 Niestety nic nie złowiłam, ani nie złapałam :( Będę się czaić do skutku. Miłego środka tygodnia :) Quote
Nesiowata Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 Witaj cały Fanklubie. Beni życzymy dalszego szczęścia, a Elik powodzenia w podchodach na bure zwierzaki. Quote
b-b Posted July 26, 2018 Posted July 26, 2018 I ja się dzisiaj normalnie ;) przywitam życząc FK dobrego czwartku i Benitce też. Życzyłabym Wam również ochłodzenia ale z tego co widzę po mapach nic z tego. Nie wiem ja Wy ale ja powoli czuję się ugotowana . Niestety w pracy temp. dochodzi do 30 stopni :( Klimy nie wyrabiają niestety. Elu powodzenia w łapaniu! Quote
elik Posted July 26, 2018 Author Posted July 26, 2018 19 godzin temu, Nesiowata napisał: Witaj cały Fanklubie. Beni życzymy dalszego szczęścia, a Elik powodzenia w podchodach na bure zwierzaki. A ja dzisiaj, a właściwie to już wczoraj, cały dzień zabiegana. Bazarek zajmuje mi masę czasu :( Ale bez bazarku nie ma kasiorki :( Zwierzaki to jeden bury, a drugi rudy :) Jeszcze kocury! 16 godzin temu, b-b napisał: I ja się dzisiaj normalnie ;) przywitam życząc FK dobrego czwartku i Benitce też. Życzyłabym Wam również ochłodzenia ale z tego co widzę po mapach nic z tego. Nie wiem ja Wy ale ja powoli czuję się ugotowana . Niestety w pracy temp. dochodzi do 30 stopni :( Klimy nie wyrabiają niestety. Elu powodzenia w łapaniu! U nas nieco popadało, ale zdecydowanie za mało, żeby obniżyć temperaturę powietrza :( Upał strasznie dokuczliwy! Dziękuję :) Mam nadzieję, że już niedługo ich kocurowego życia :) Quote
Recommended Posts