Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dobrej psiej środy psi dżentelmenie. Wyglądałam za drzwi, ale jeszcze nie widać zapowiadanego przymrozku. Może tym razem jeszcze nie będzie?

Pewnie z kumplami "pracujesz" w ogrodzie?

• Like 1
Posted
13 godzin temu, Jolanta08 napisał:

I ja odwiedzam Pelisia , miłego dnia

a ja odwiedzam na dobranoc :) uśmiech mi powraca, kiedy ten cudowny wątek odwiedzam - pozdrawiam Was całym sercem!!!

• Like 1
Posted
23 godziny temu, Monika z Katowic napisał:

W Krakowie jest brzydka pogoda, więc prac ogrodowych nie było.

Cały dzień siedzimy w domu i nosy mamy spuszczone na kwintę.

54d5da4b29f0b539gen.jpg

c88f86265bc9c244gen.jpg

12e21197d6f2c087gen.jpg

ab2777f7b4b35d0agen.jpg

Może dziś będzie lepiej? Trzymaj się zdrowo i podnieś nos do góry - w końcu ciepełko zawita. 

• Like 1
Posted

U nas tam dalej susza jak diabli. Wczoraj poszliśmy trochę w pola (niestety - juz zbronowane) i miałam co wytrzepywać z własnych butów. Za to psy miały radochę.

Suchego dnia Pelisiu, obyś mógł korzystać z zabaw na dworze.

Posted
Dnia 14.04.2019 o 10:13, Jolanta08 napisał:

Biedny, znudzony Peliś i ferajna ale jakoś trzeba przetrwać te mokre dni. Miłej niedzieli

Ma towarzystwo i pewnie aż tak bardzo się nie nudzi :) Choć wolałby pospacerować na pewno :)

Pozdrawiam serdecznie od siebie i wnuczki, której właśnie pokazałam Pelikanka.

Czy on jest do adopcji - zapytała moja Kasia...... tak bardzo jej się spodobał :)

• Like 1
Posted

O - Pelikanek ma wzięcie u dziewczyn! Nic dziwnego  - chłopak tymi maślanymi oczkami zauroczy każdego. I do tego jeszcze idealny pies.  Może coś by z tego wyszło?

A teraz trzymaj się zdrowo Blondynku w oczekiwaniu na prawdziwą wiosnę.

• Like 1
Posted

Udanej  środy Blondynku - chyba wreszcie wiosna zawitała do nas na dobre, choć ranki nadal zimne. Zresztą wieczorami jest podobnie. Ale dzień zapowiada się pięknie. Chyba w końcu będziesz mógł "popracować" w ogrodzie. Myślę, że reszta ferajny też będzie z tego zadowolona.

Posted

I  znów piękny wiosenny poranek, a na cały dzień zapowiadają pogodę extra. Będziecie mogli całą ferajną grasować w ogrodzie.

Trzymaj się (razem z całym towarzystwem) zdrowo.

Posted

Już na dobre słychać strzały - zaczęły się święta. Psy były wcześniej na dworze, teraz mogą spać spokojnie.

Blondynku - ciesz się towarzystwem i korzystaj z uroków dobrego psiego życia. Byle zdrowie dopisywało.

• Like 1