Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
15 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Kropka i wielkopies w oczekiwaniu na jedzonko...

20171025_131210.jpg

Kropeczka wygląda jak pluszak ! Już od małego uczy się żebrać o jedzonko.Podobny obraz

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, specjalnie pojechałam dzisiaj do schroniska, aby zapytać o mamusię. Dzisiaj miała zabieg sterylizacji. Jeśli wszystko będzie się goiło prawidłowo, zostanie zaszczepiona i zabrana przeze mnie. Wstępnie umówiłam się na 5.11 (niedziela). 

5. 11 będzie wspaniałym dniem dla Mamuśki. 

Zaczyna się jej nowa droga, Droga do domku, z którego nikt jej już nie wyrzuci.

4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Państwo po Gusię przyjadą 4.11, ponieważ w tym tygodniu już wyjeżdżają i nie chcą suni fundować wrażeń. 

A 4.11.  dla Gusi będzie wielkim dniem. Jedzie do  swojego domku, do swoich ludzi :)

20171025_131210.jpg 

Jaka ona malusia przy swoim nauczycielu :)

Posted
2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał:

Havanko, obie urosły, a na pewno nabrały ciałka. Dzisiaj musiałyśmy nieco poluzować szeleczki Gusi...

No tak, czas leci ... W takich warunkach, Gusia też rośnie jak na drożdżach; je, bawi się i śpi. Dobrze, ze obie mają szczęśliwe dzieciństwo a epizod schroniskowy, już pewnie nie istnieje w ich pamięci.

Posted
20 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

56 zł na koncie suczek!! Pięknie dziękuję!!!  Znalezione obrazy dla zapytania gify emotikony dziękuję

Ja również dziękuję.

A na dziewczyny z  przyjemnością się patrzy :)

Posted

Mam też cudne wieści z Kropkowego domku. 

Kropka zaliczyła weta, jest zdrowiutka, miała czyszczone gruczoły i jeszcze raz profilaktycznie odrobaczona. Szczepienie w przyszłym tygodniu. Będzie tez ustalana wizyta u dr Garncarza. Dowiedziałam się, że Państwo niepotrzebnie kupili posłanko Kropci...Zresztą, zobaczcie sami..

psiaki.jpg

• Upvote 3