Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nevada']no, wyobraź sobie jaki tupet!!![/QUOTE]
Mało tego, to nie wiem czy zwróciliście uwagę, ale to właśnie Fanka_Pipi zgłosiła Pipi do lipcowej ankiety Krakvetu...
Przepraszam, że się tak wtryniam, ale obserwuję całą lipcową akcję i zawiłe meandry umysłu Moli są dla mnie nadal nie do ogarnięcia.

PS. Pipi, trzymam kciuki, jeszcze tylko kilka godzin.

Posted

:shake:[quote name='3 x']z tym głosowaniem z jednego komputera jest tak, że jak ma się to samo IP np ja teraz z tz siedzimy na dwóch kompach ale korzystamy z "jednego internetu" i mamy jedno IP wiec zagłosować mogłoby tylko jedno z nas (dlatego ja głosowałam w piątek z pracy)
ale już np jutro czy dzisiaj po rozłączeniu się z netem i ponownym podłączeniu może głosować druga osoba bo mamy już inne IP (o czym mnie dzisiaj TZ uświadomił)

chyba w tepsie tak jest, ze za każdym razem jest inne IP
więc jak ktoś chce grać nieuczciwie to może natłuc głosów w cholerę

nie wiem jak to się ma do zakładania nowych kont, czy za każdym razem trzeba podawać nowego maila czy można założyć x kont na jednego maila (jak zrobiła to zdaje się Molly) i potem tylko rołaczać się i łączyć na nowo z netem w celu głosowania

nie znam się na tym dokładnie ale zdaje się, że tak mniej więcej to działa[/QUOTE]
kiedyś Zmysł też dokładnie opisał mechanizm glosowania na krakvecie, dla mnie wtedy było to niewyobrażalne, teraz jest niestety......:shake:
a my jesteśmy uczciwe i wszystko tu piszemy, każdy nasz krok..
że też niektórzy mogą spojrzec sobie w twarz bez wyrzutów:roll:

Posted

jakbym nagle znikła to będzie znaczyło, że nie mam neta, w Warszawie tak leje, że nie ma już sygnału telewizji żadnej

Słuchajcie, na razie jest ok z ilością głosów moim zdaniem, Pipi 528, p. Bernard 339

Posted

[quote name='Nevada']jakbym nagle znikła to będzie znaczyło, że nie mam neta, w Warszawie tak leje, że nie ma już sygnału telewizji żadnej[/QUOTE]

ja włąsnie odzyskłam sygnał w TV więc i do Ciebie powinien wkrótce wrócić ;)

Posted

Pipi rowniez trzymam kciuki za Ciebie, jezeli na przeciwnika przybedzie nagle full glosow to bedzie wiadomo ze znowu oszustwo, nie zdziwie sie jak za tym bedzie stala Molii. Ale wierze ze teraz wygrasz, a jak ty wygrasz to my wszyscy wygramy:)

edit: wiem, ze nie powinnam Ci teraz zadawac pytan dotyczacych kotka, ale musz sie spytac, jak sie ma kociaczek? dalej fuczy na psy? czy wezmie go ta Pani co chciala burego kotka? czy mam go oglaszac?

Posted

[quote name='enia']gdzie można poczytac o p.Bernardzie? jest wątek? kto mu pomaga itp?[/QUOTE]
Wątku na Dogomanii nie ma.
Tu jest trochę [url]http://www.toz.opole.pl/aktualnosci/przytulisko-w-debowej[/url]
[url]http://www.goldenline.pl/forum/2271860/powazne-klopoty-w-przytulisku[/url]

Kava ma przytulisko w podpisie [url]http://www.dogomania.pl/members/106906-Kava[/url]

Posted

[quote name='3 x']ja włąsnie odzyskłam sygnał w TV więc i do Ciebie powinien wkrótce wrócić ;)[/QUOTE]

ale walnęło!!! słyszałaś to??? :shocked!:

Posted

Evita ,dziekuje za przypomnieniu o głosowaniu .Ja głosowałam już jako osiemdziesiątaktóraś :lol:
Niezależnie od wyników głosowania dziewczyny należną wam się wielkie podziękowania za tak przeprowadzoną akcje :Rose::Rose::Rose: jak dobrze ,że Pipi ma takich przyjaciół.
Trzymam mocno kciuki :thumbs:do 24.

Posted

[quote name='Finetta']Wątku na Dogomanii nie ma.
Tu jest trochę [url]http://www.toz.opole.pl/aktualnosci/przytulisko-w-debowej[/url]
[url]http://www.goldenline.pl/forum/2271860/powazne-klopoty-w-przytulisku[/url]

Kava ma przytulisko w podpisie [url]http://www.dogomania.pl/members/106906-Kava[/url][/QUOTE]
dzieki :)
ps. Nevada - co z Twoją skrzynką? pw nie idzie...

Posted

Odetkałam skrzynkę, wczorajsze klikania mnie tak zapchały, nie wszystko pousuwałam

Czy Pipi ma jakieś zdjęcie w otoczeniu zwierzaków? Pewnie nie, przydałoby się na "wielki finał" na FB jakbyśmy przypadkiem, niespodziewanie wygrali :-)

Posted

Anecik 60 wybacz Pipi że ona teraz do niczego głowy nie ma i żaden temat oprócz głosowania sie nie liczy. Ale to juz niedługo, mam nadzieje wygraną Pipi się zakończy. Wczoraj widziałam się z PIpi , zajechała do mnie po sterylizacji zwierzaków u weta. Wiem że kotek jest jednak chłopcem , jest wielkim brudaskiem . Niestety nie wie do czego służy kuweta, załatwia sie tam gdzie akurat jest. Ta pani co chciałą burego kotka jeszcze sie zastanawia, bo sama nie wie jakiego kotka chce dokładnie. Ale to dobrze niech przemyśli lepiej adopcje niz miałaby podejmować decyzje pochopnie. W każdym razie kotek jest już bezpieczny i włosek z grzbietu mu nie spadnie. A wszystko znowu dzięki naszej kochanej, niezawodnej Pipi.
Pipi dzięki za kotka i za to ze jestes.

Posted

Przypomne się . To ja z Nevada robiłam i pilnujemy wydarzenia dla PIPI na FB.Nie było mnie tu dawno ale same wiecie jak to jest . Sporo pracy i czasu trzeba było włozyc w to aby pościągać ludzi do glosowania.Najgorsze były te instrukcje bo ludzie niezbyt sobie jednak radzą z rejestracja i glosowaniem. No i instrukcje poprzez FB a to na maila albo na GG,podziekowania, maile zwrotne, pv i inne takie.Wiecie same... NO ale nic efekty są.Jeszcze idą dzisiaj głosy na tzw. "dobieg" tak jak miałam przez ludzi obiecane.Siedzimy i czekamy do pólnocy.Teraz możemy tylko czekac i spijac smietankę naszej pracy. Ale musze powiedziec jedno . ::::DZIEWCZYNY jeteście SUPER!!!!Mam nadzieje ,że żadne licho nie bedzie dzisiaj szalało i mieszało na końcu.Dobrze byłoby na koniec wydarzenia umieścic na FB jakies zdjęcia i,podziekowania. Uzgodniłysmy z Małgosia,że przesuwamy koniec wydarzenia na FB do 5-go sierpnia żeby na koniec ze wszystkim sie zmieścic i WSZYSTKIM podziekowac.Kto jeszce nie zagościł na FB serdecznie zapraszam do założenia swojego konta. Irenke już przekonałam . Może KTÓRAŚ z WAS się zdecyduje. Jeżeli będę w czyms mogła pomóc to pomogę. No i czekamy do pólnocy. Na razie jest SUPER!!! Aktualny stan 540:340 i przybywa nam ciagle powoli. Różnica 200 glosów to juz sporo. Konkurencja od dłuższego czasu stoi . Chyba sobie juz odpuścili. Nie smiem nawet mysleć o TYm,że WYGRAMY!!!!!!