Jump to content
Dogomania

JEDNO SERCE NIE DA RADY ! Serce Pipi i podopieczni w potrzebie!!! (Posty inf. 1-6)

Recommended Posts

Posted

Nevada- super pomysł z dopiską o FB, zdjęcia świetnie obrobione :) naprawdę:multi::multi:

Literki
A Evelin
L anecik60
S Randa
U Nevada

Pipi- Ty też chciałaś literkę?

Posted

[quote name='Evelin']Nevada- super pomysł z dopiską o FB, zdjęcia świetnie obrobione :) naprawdę:multi::multi:

Literki
A Evelin
L anecik60
S Randa
U Nevada

Pipi- Ty też chciałaś literkę?[/QUOTE]

tak, ja na [B]W[/B] juz robię, na razie na w, bo jest sporo.

Posted

[quote name='Nevada']A kto zna Jamora? Trzeba i do Niego napisać o akcji, ale lepiej żeby to ktoś znajomy.[/QUOTE]
Wstawiłam u niego na tablicy (Facebook) link z wydarzeniem.

Posted

[quote name='Moniskaa']Wstawiłam u niego na tablicy (Facebook) link z wydarzeniem.[/QUOTE]

Moniśka dzieki wielkie.

Napisała do mnie [B]wapiszon[/B], ze jeszcze nie glosowala, a pokazuje jej na krakvecie wyniki glosowania. Co to moze być?
Ja rozsylam tekst, ktory skopiowalam od Ciebie [B]Nevada[/B], ten z trzema zdjeciami. Czy moze tak byc, ze zly link tam w tym tekscie jest?

Posted

moim zdaniem link jest ok, może ktos jeszcze sprawdzi, link nie jest bezpośrednio do strony głosowania, tylko do strony forum, tam się logujemy, po zalogowaniu wchodzimy w "Pomoc dla schronisk", dalej w "[URL="http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906"]Głosowanie na schronisko które otrzyma pomoc - lipiec 2011[/URL]" i tam juz każdy będzie widział albo kółka do głosowania jeśli nie głosował, albo bez kółek jesli juz głos oddał, ale wyniki widać chyba w obu przypadkach, po oddaniu głosu (kliknięciu w odpowiednie kółeczko po lewej) ilośc głosów przy Kandydacie zmieni sie o jeden, a przynajmniej powinna, tak to chyba jest

Posted

Znacie kogoś kto by trochę poświrował z literkami na miau??Jeszcze to mi przyszło do głowy..
AAAAAaaaa, uzytkowników na A jest 616 stron :smhair2::smhair2: :crazyeye::crazyeye::-o:-o
Sama wybrałam te A :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

Evelin, na pewno wszyscy na A nie sa aktywni. Ja najpierw przelecialam wszystkich i wypisalam sobie na kartce tych ostatnio aktywnych i tylko tym ciotkom wysylam. Zmniejszylo sie znacznie. Mam odpiwiedzi juz kilka, ale klopoty mają niektorzy z rejestracja. Jeni szybko, inni nie mogą. Pewnie zalezy od przegladarki. Dziewczyny kochane, dziekuje z calego serca za pomoc. Trzymajmy sie jakos, jeszcze trochę.
Alleluja i do przodu. . . .

Posted

ja na Miau to nikogo :-(, Evelin, łooo mamo, 616 stron? to nawet kliknąć w każdego żeby sprawdzić kiedy ostatnia aktywność, to ile czasu trzeba, do samego "A" kilka osób by się przydało

Posted

No tak robię,że powyżej 100 postów i aktywność w ostatnim tygodniu...Tylko do takich wysyłam.
czasu jest dużo, bo głosowanie trwa do 30 lipca (o ile dobrze wyczytałam)

Tak sie zaczęłyscie dziwić,że sprawdziłam i wpadłam w lepszy humor.Wszystkich jest 616 stron , tych na A TYLKO 74 strony...:lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Pipi']Evelin, na pewno wszyscy na A nie sa aktywni. Ja najpierw przelecialam wszystkich i wypisalam sobie na kartce tych ostatnio aktywnych i tylko tym ciotkom wysylam. Zmniejszylo sie znacznie. Mam odpiwiedzi juz kilka, ale klopoty mają niektorzy z rejestracja. Jeni szybko, inni nie mogą. Pewnie zalezy od przegladarki. Dziewczyny kochane, dziekuje z calego serca za pomoc. Trzymajmy sie jakos, jeszcze trochę.
Alleluja i do przodu. . . .[/QUOTE]

jak wejdziecie w listę użytkowników to pod literkami po prawej stronie jest takie coś jak "szukaj użytkowników" i jak się to rozwinie to jest "zaawansowane wyszykowanie" i tam między innymi jest rubryka "ostatni post" "Przed" "Po" i jak tam określicie datę po np 1 lipca to pokża się wszyscy aktywni tylko po 1 lipca i wtedy jak już się pokażą wszyscy to wystarczy kliknąć na swoją literkę i gotowe - przykładowo aktywnych na A po pierwszym lipca jest ok 450

edit. i oczywiście to co napisała Evelin, np granica ilości postów też można tam ustawić

Posted

[quote name='Evelin']Znacie kogoś kto by trochę poświrował z literkami na miau??Jeszcze to mi przyszło do głowy..
AAAAAaaaa, uzytkowników na A jest 616 stron :smhair2::smhair2: :crazyeye::crazyeye::-o:-o
Sama wybrałam te A :megagrin::megagrin::megagrin:[/QUOTE]

Evelin chyba źle zobaczyłaś bo użytkowników na A jest 74 strony jak wchodzisz w listę użytkowników to pokazuje strony od 1 do 616 ale jak klikniesz na literkę A to wyskakuje od 1 do 74.Ja poprzednio rozsyłałam A

Teraz zajmę się C.

Posted

[quote name='3 x']jak wejdziecie w listę użytkowników to pod literkami po prawej stronie jest takie coś jak "szukaj użytkowników" i jak się to rozwinie to jest "zaawansowane wyszykowanie" i tam między innymi jest rubryka "ostatni post" "Przed" "Po" i jak tam określicie datę po np 1 lipca to pokża się wszyscy aktywni tylko po 1 lipca i wtedy jak już się pokażą wszyscy to wystarczy kliknąć na swoją literkę i gotowe - przykładowo aktywnych na A po pierwszym lipca jest ok 450

edit. i oczywiście to co napisała Evelin, np granica ilości postów też można tam ustawić[/QUOTE]

o dzięki, to bardzo ułatwi :user:

Posted

[quote name='Evelin']3x, dzięki..Byłaś wśród tych na A,ale już do Ciebie nie wysyłałam prośby..:)[/QUOTE]

jak tylko będziecie o agitacji pisać na tym wątku do końca to nie zapomnę
a wiem, ze będziecie ;)

a ja sobie przy okazji wrzucę agitację w podpis

[SIZE="1"]btw. może ktoś zajrzy na moje bazarki? - linki w podpisie
może coś się komuś spodoba?
a jak się nie spodoba to może wesprze kaukazy ? - [URL="http://www.dogomania.pl/threads/210585-ONE-WAY-TICKET-do-23.07-dla-FZNJR"]klik[/URL]
tak niewiele nam już brakuje żeby dozbierać brakującą kwotę[/SIZE]

Posted

[quote name='iwlajn']Zagłosowane, dziękuję za pw.[/QUOTE]
Dziekujemy bardzo.

Otrzymalam pozdrowienia od Agusi i Rudki. [B]joi [/B]mowi, ze Agusia to jest mlodziutka i te dzieci to mogla byc jej pierwsza ciaza. Ona bawi sie jak szczeniak. Jest bardzo grzeczna, pilnuje sie domu i wcale nie gania kotów. Zakumplowala sie z Rudką i jest bardzo kochana.
[B]Iza, Halinka, dziekujemy bardzo.[/B]

[IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy11/628612/1202032/41772194_agusia_i_rudka.jpg[/IMG]

[IMG]http://www.empikfoto.pl/albumy11/628612/1202032/41772210_agusia_i_rudka2.jpg[/IMG]

To tak dla oderwania sie troche od agitacji.

Posted

Ooo to ta Agusia z cmentarza?? Jakie fajne fotki..
A- jeszcze nie skonczone,ale mam już dość...na dziś..od jutra - dalej klepię...Bez klepania w klawiaturę, proszenia o pojedyńcze głosy- nie ma szans...
Mam taki cel- jesli nawet się nie uda- chcę miec poczucie,że zrobiłam wszystko co mogłam...
Ale może jednak sie uda????
Pipi,a nie masz niepublikowanych zdjęć wilka morskiego-czyli Śnieżki? Byś wstawila jutro..może :)
A Mirek się nie wkurza na Ciebie ?? W sumie to powinien,prawie cały dzień przy kompie..ale jest o co walczyć..
Pozdrwienia dla Mirka :) Głosowanie niedługo się kończy..a jest o co walczyć

Posted

[quote name='ewunian']Q i V zrobione. Na dziś mi i mojemu komputerowi starczy :)[/QUOTE]
Gratulacje:multi::lol:

Zajęte są literki:
A Evelin
L anecik60
S Randa
U Nevada
Q i V Evunian
W Pipi

Gdzie są pozostałe LENIWE ciotki???:mad::mad::mad:

Ps. jak dobrze, że Agusia szczęśliwa:multi:

Posted

[B]ewunian, Evelin, Randa, dziekuję.[/B]
Wszyscy chyba mamy na dzisiaj dosyc. Idźmy moze odpoczac. Jest dobrze, ale trzeba byc czujnym. Ja caly czas mam pietra. Zawsze rano boje sie zaglądać do KrakVet-u.

[B]Nevada, dlaczego mi jeszcze lania nie sprawilaś? Przepraszam najmocniej, za te zdjecia. . . . tyle pracy, a ja dopiero przed chwilą odebralam pocztę. Zapomnialam na śmierć i w dodatku nie pamietam dokladnie, ale chyba mam je teraz wstawic na fb, tak? PRZEPRASZAM, jutro sie poprawię.[/B]

Mirek pomaga jak może, ale mowi, ze wolalby przy kompie posiedziec. . . . .:lol:, a ha???:lol: posiedzieć?! on nie kumaty i mysli ze to siedzenie:p. Cieszy sie i kibicuje. Jak odejde od komputera, to co jakis czas mowi, idz zobacz co tam slychac. Jak mowie ze roznica sie zmniejsza, to goni mnie do komputera.
Zaprzyjaźnil sie z Bonką i nazywa ją Enia ;), a Bonka chodzi za nim i bardzo jest grzeczna. Troche za bardzo za kotami biega, ale ona w taki sposob chce sie przypodobac.

Dzisiaj uciekla Kora. Wydostala sie przez dziure w chlewie i poszla sobie pozwiedzać. Znalazłam przy sąsiedniej wsi. Chyba gdybym nie pojechala jej szukac, nie trafilaby do domu sama. Tak sie ucieszyla jak mnie zobaczyla, sama szybciutko do samochodu wskoczyla. Nie mozna jej z oka spuszczac. Ale sie strachu najadlam. Juz po niedzieli do starylizacji zawiozę. Dzwonila ifka, ze moge ciachac na koszt gminy bielskiej.

Posted

Dostałam PW. ...a ja juz dawno głosowałam haha,ale dziękuje wszystkie czujne cioteczki ...Pipi musisz wygrać nie ma innej opcji
A Mirek to Twój TZ ? to spoko chłop jak tak Tobie kibicuje i tak powinno być ...chodź na swojego też nie mogę narzekać ;-)

Posted

A kto to Kora? Znalazłaś ją?

Ja "U" skonczyłam, dostałam też kilka maili, że głosy oddane :-)

Irenko najlepiej jakby udało sie wstawiać zdjęcia "przed"- u Ciebie i "po" czyli z nowego domku z jakąs informacją np. Pinki - sunia znaleziona tu i tu w takim i takim stanie, wyleczona, wysterylizowana, doprowadzona do ludzi i wyadoptowana do super domku :-) bo wczoraj chyba wstawiłaś trzy zdjęcia fajne pieska w nowym domku chyba, ale bez żadnego komentarza i właściwie nie ma żadnej historii i nikt nie wie jaki był Twój wkład w nowe życie psiaka. Ja Ci wysłałam na maila zdjęcia psiaków w czasie kiedy u Ciebie były, a masz do którychś z nich zdjęcia do pary z nowych domków? jeśli tak to prześlij mi na maila najpierw, bo niektóre strasznie są niewyraźne albo niedoświetlone, to poprawię przed wstawieniem na FB

Masz może zdjęcie Kory?