Diuna B. Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Bez żadnej agitacji zagłosowałam na Pipi ..... Quote
zuzia_kuzik Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pipi, ja na dogo tez na Ciebie zaglosowalam :) Bede wdzieczna jesli podniesiecie, moj bazraek z podpisu :)tak, po znajomosci Quote
edek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ciotki bo nigdy nie głosowałam czy raz mam zagłosować na dogo potem w krakvecie czy wystarczy w krakvecie ????Pogubiłam się hlep ???? gdzie mam głosować bo głupawki dostałam :( Quote
edek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='doris66']I tu i tu.[/QUOTE] Czyli najpierw: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-VII.-UWAGA!-ZANIM-ZAGŁOSUJESZ-PRZECZYTAJ-PIERWSZY-POST/page4[/url] potem w krakvecie tak ??? Quote
Ilonajot Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='edek']Czyli najpierw: [url]http://www.dogomania.pl/threads/210886-KrakVet-wybieramy-kandydata-na-VII.-UWAGA!-ZANIM-ZAGŁOSUJESZ-PRZECZYTAJ-PIERWSZY-POST/page4[/url] potem w krakvecie tak ???[/QUOTE] TAK, dokladnie :) Quote
edek Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 [quote name='Ilonajot']TAK, dokladnie :)[/QUOTE] Ok super dziękuje za pomoc. Idę głosować, mój TZ jest na dogo na M i też zagłosuje :) Quote
anecik60 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ja mam 3 potwierdzone glosy na Pipi, malutko:) Quote
Ilonajot Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 ogarnelam "J" ;) kilka osob napisalao, ze juz glosowalo na Pipi ;) no i Pipi prowadzi, tak czy siak. watpie zeby do jutra sie cos diametralnie mialo zmienic ... Quote
Guest Rekin Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pipi napisała: Ankieta w KrakVet ma byc jutro, lub najdalej w niedzielę [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/url] Pipi - ankieta na KrakVecie pojawi się najwcześniej w poniedziałek :) W weekendy nigdy nie dodawają, a szkoda. Nie martw się, wygrasz!!! Quote
Pipi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='Ilonajot'] watpie zeby do jutra sie cos diametralnie mialo zmienic ...[/QUOTE] Oj zmienilo sie, bardzo zmienilo. . . .az wierzyc sie nie chce :crazyeye:. Nie wiem co myslec. chyba nieczysto grają :angryy:. Tak mi przykro :-(, tyle pracy wielu osob :user: i na nic i to drugi raz :shake::-( [B]Dziekuje Wam Wszystkim za pomoc, za glosy. Jesli jeszcze mozna glosowac, to walczmy do konca. [/B] ([SIZE="1"]ja caly czas robie literke "w"[/SIZE] Quote
coronaaj Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Kto jest modem na watku..pokasowali moje posty ale nie tylko...moje.Komu zginely posty? widzialam inne o nieczystych zagraniach z glosowaniem. Quote
Pipi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 Coronaaj, modem jest [B]Maupa4, albo Szamanka[/B], tylko te znam, bo czasem "czyscily" wątek z awantury. Cały czas mam nadzieje, ze to jakis blad, ze Przyborowku przybylo setka glosow w godzine. No czemu na dogo zawsze jakies dziwne sprawy musza byc. W tamty, miesiacu Kocia Skarbonka tak ładnie przeszła glosowanie. Czemu teraz cos dziwnego musi sie dziac. Jesli mozna to sprawdzic, to ja bardzo, bardzo proszę. Quote
doris66 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Spokojnie, walczymy jeszcze. Wszystko może się zmienić. Rozsyłajcie dalej. Bierzcie sie za kolejne literki. Plissss....... Quote
buniaaga Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 dla mnie też wydaje się to być dziwne że nagle w godzinę tyle głosów tak jak by ktoś siedział w ukryciu i czekał kiedy zagłosować ,tylko dziwne że 100 osób zdecydował się na to w jednym czasie. Quote
Finetta Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Nie ma sensu rozsyłać na dogo. Ankieta skończyła się o godz. 0:37. Quote
Pipi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='Finetta']Nie ma sensu rozsyłać na dogo. Ankieta skończyła się o godz. 0:37.[/QUOTE] Tak, właśnie przed chwilą zauwazyłam:-(:-(:-( I po co to glosowanie, jak nie jest uczciwie :roll:, no bo jakim cudem i to w nocy udalo sie tylu osobom zaglosowac i w tak krotkim czasie. Zresztą juz po ptakach :-( [B][SIZE="5"][COLOR="#ff0000"]DZIEKUJĘ WSZYSTKIM, KTORZY ODDALI NA MNIE GLOS. DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM, KTORZY WALCZYLI DO KONCA.[/COLOR][/SIZE] ([SIZE="1"][/SIZE][/B] Quote
Evelin Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Pipi i tak jesteś zgłoszona w ankiecie Krakvetu..Po akcji 100głosów /godz nie wyobrażam sobie,żebym mogła na nich głosować w Krakvecie. Przykro i kac moralny,ale się trzymaj. Quote
scorpio133 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 dziwne te głosowanie w ciagu ostatniej godziny, oj dziwne. Quote
evita. Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Pozwalam sobie przekleic swój post, który napisałam na wątku ankiety Krakvetu. Byłam wtedy na dogo i widziałam co się wyprawiało pod koniec ankiety. To było zwykle, wstrętne oszustwo wg mnie. Nigdy bym nie przypuszczała, że takie "fair play" będzie obowiązywało na dogo. Tragedia i wstyd. [quote name='evita.']A ja napiszę jedno- dla mnie to było jedno wielkie oszustwo i tyle i nie uwierzę w żadne argumenty i tłumaczenia. To było ohydne oszustwo i jestem tego pewna. Tak się składa, że byłam wczoraj na dogo cały wieczór aż do zamknięcia ankiety i takich "cudów" jakie zaczęły się dziac pod koniec w życiu nie widziałam. Pipi prowadziła ponad 80 głosami i nagle nie wiadomo skąd "konkurencji" zaczęło przybywac głosów w błyskawicznym tempie. To nie był 1 czy 2 głosy co kilka minut- to było momentami po kilkanaście w ciągu jednej minuty- widziałam to na własne oczy i myślałam, że mi się to po prostu śni i że to nie dzieje się naprawdę. Wybaczcie, ale obserwowałam całą ankietę od samego początku (tę i masę poprzednich) i wiem jakie jest "tempo" głosowania, jak mniej więcej mogą zmieniac się wyniki itp. Nie uwierzę w to, że nagle zwolennicy Przyborówka przypomnieli sobie o głosowaniu i lawinowo zaczęli oddawac głosy. Uważam, że całą sprawę trzeba zgłosic do admina. Nikt nie będzie nas tu robił w balona. I jeśli ktoś czytający mój post zechce mi odpowiedziec, że piszę takie rzeczy bo po prostu przegrana boli itp to od razu mówię- niech taki ktos sobie daruje. Pamiętam jak Pipi brała udział a ankiecie i wtedy kilkoma zaledwie głosami wygrało Radomsko. Pamiętam jaka była zacięta "walka", ale była to walka uczciwa, fair play. Wtedy o Radomsku było było bardzo głośno na dogo, mnóstwo ludzi pomagało Radomsku, mnóstwo wysyłało prośby o głos itp. I taka przegrana nie boli. A tym razem boli, ale zwykłe cwaniactwo i oszustwo. I jeżeli ktoś myślał, że jesteśmy głupimi naiwniaczkami które łykną taki numer to się bardzo mylił. Od kiedy jestem na dogo zawsze brałam udział a takich ankietach i potem zawsze głosowałam na krakvecie zgodnie z wynikiem naszej wewnętrznej ankiety (lub ankiety miau), ale teraz mam to wszystko gdzieś. Nie będę popierała krętaczy i oszustów i tyle... [/QUOTE] Quote
estrojek Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 ROBIMY WYDARZENIE NA FB DLA PIPI i bedziemy je poprzez FB rozsyłać. Najwczesniej w poniedziałek . Dopiero wtedy jak zacznie działać link na krakvecie !!!!!!!!! Bardzo wiele osób z DOGO jest na FB. Juz rozmawiałam z dziewczynami. Nie interesuje mnie kto wygrał na Dogo!!!!!!!!!. Jeżeli zbierzemy siły TO NA KRAK_VECIE WYGRA PIPI !!!!!!!!!!!. Nie interesuje mnie kto wygrał na DOGO bo to było nie w porządku . Dla mnie najwazniejsza jest uczciwośc i prawda a tu jej nie było. Rozmawiałam z dziewczynami które istnieja i działają na Dogo ina FB i od nich dostałam zaproszenie na DOgo.Jestem tu krótko i jestem tu nowicjuszką więc poniekąd patrze na to wszystko z boku, ale to co sie tu dzieje przechodzi wszelkie pojęcie. Przeczytałam trochę watków które zieją złośliwościa i taka beznadziejną wrogością że az przykro niekiedy to czytać.Niby cel sam w sobie jest szczytny ale droga prowadzaca do niego niestety nie zawsze.Możecie sobie mówic i pisac co chcecie . Nie jestem w żadnej grupie ,nie trzymam z nikim,jestem z tymi z którymi chcę być i chcę im pomóc i bedę robiła to na co mam ochotę. Bardzo cenie te dziewczyny które sa moimi znajomymi w profilu bo zdązyłam je troszkę poznac i wiem,że to bardzo uczciwe osoby.Niestety nie o wszystkich tak można powiedziec. POMÓŻMY NASZEJ PIPI KTÓREJ OSOBIŚCIE WCALE NIE ZNAM ani ona nie zna mnie ale tu chodzi o coś innego .Ona nie ma żadnych dotacji, dochodów, gmina odmówiła jej jakiejkolwiek pomocy, nie może zbierać 1 %. Sama odejmując sobie od ust pomaga jak tylko może "BRACIOM MNIEJSZYM" i tylko z wyłączną pomocą dobrych serc z dogomanii, które nigdy nie zostawiają jej w potrzebie. A przecież to co ona robi ma głęboki sens . POMÓZMY JEJ W TYM. Wyjdżmy na przeciw jej i temu co ona robi.Pomóżmy jej w tym codziennym zmaganiu sie z nieszczęściem, biedą i trudnościami jakie niesie za sobą ta praca która one wykonuje. Taki "ZASTRZYK " dla niej i jej podopiecznych będzie napewno pokazaniem innym ,że tak oddanych ludzi nie zostawia sie samych sobie ,ale stara sie im pomóc. Niech NASZA SOLIDARNOŚĆ w tym miesiącu pomoże tej WIELKIEJ KOBIECIE odczuć po prostu ,że nie jest sama na tym okrutnym i bezwzglednym świecie ale,że jest grono ludzi dla których zarówno ONA JAK I TO CO ONA ROBI MA SENS.Niech ten sens będzie dla niej w tym miesiącu sensem wymiernym. SKRZYKNIJMY SIĘ WSZYSCY SOLIDARNIE ZEBY LIPIEC BYŁ MIESIĄCEM PIPI I JEJ PODOPOPIECZNYCH.Pokażmy ,że stać nas na to przynajmniej ten jeden raz ŻEBY WSzYSCY JEDNOGŁOŚNIE ZAGŁOSOWALI NA KRAK_VECIE NA PIPI . Czego życzę jej z całego serca.>>>>>>>> PRAWDA I UCZCOWOŚĆ NIECH BĘDĄ GÓRĄ<<<<<<<<<< Quote
Recommended Posts