buniaaga Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 z literki A mam na razie trzy odpowiedzi że głos oddany ... Quote
Randa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 R zrobione i zaczęte [URL="http://www.dogomania.pl/members/102038-QQk"]Q[/URL] Quote
evita. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Pipi'] Kilka slow o Bonie. Bylysmy dzisiaj u weta w zwiazku z tym zwracaniem pokarmu. Dostała kilka zastrzykow, miedzy innymi na zatrzymanie wymiotów. Jeden zastrzyk na noc. Mam odstawic suchą karmę, a podawać namoczoną i obserwowac. Jesli po namoczonej karmie bedzie wymiotować, to znaczy, ze brak tolerancji na skladniki. Znaczyc to bedzie, ze nie bedzie mogla jesc suchej karmy w ogole. Namoczoną bede podawac raz dziennie i dwa razy miesko z ryżem i marchewką. Najlepiej zeby nawet zmiksowane bylo. Jesli bedzie zwracac dalej to jakies badania trzeba zrobic, ale jakie to nie powiedzial. Na razie to i obserwowac. A ha, jeszcze odrobaczanie 3 dniowe i po 12 dniach powtórka. Ona jest wesoła, rozrabia, a nawet szaleje. Zobaczymy jak bedzie po lekach. Na razie zjadla o 21 i nie zwrocila. Ok, do roboty Irka. . . .[/QUOTE] Ciekawe jak dziś czuje się Bonka. Mam nadzieję, że lepiej i już tak często nie wymiotuje. Pipi- dzięki że wzięłaś ją do weta :) P.S. Skończyłam literkę "S", biorę się za "T" ;) [B]Małe podsumowanie w sprawie głosowania[/B]: Buniaaga- zajmuje się literką "A" Doris66- zajmuje się literką "D" Randa- zajmuje się literkę "R" i Q" Ilonajot- zajmuje się literką "I" i "J" Anecik60- zajmuje się literką "L" Nevada- zajmuje się literką "U" Pipi- zajmuje się literką "Z i "Y" Evita.- zajmuje się literką "S" i "T" [B]Ankieta zostanie zamknięta 16 lipca (sobota) o godz. 00.37[/B]- czyli w nocy z piątku na sobotę- o ile dobrze to zakumałam ;), więc trzeba się sprężać z "robotą", bo czasu mało... [B]I jeszcze raz piękne dzięki dla wszystkich, którzy oddają głosy oraz dla tych, którzy pomagają te głosy dla Pipi pozyskać [/B]:iloveyou: Quote
Pipi Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Mam jeszcze kilka literek Z i zaczne na Y. [B]Również bardzo dziekuje za oddawanie na mnie glosów i dziekuje pomagającym je zdobyć. Konkurencja tez sie stara, wiec badzmy czujni. [/B] A swoja droga, to dziwnie sie czuje w tej walce o glosy. Kazdy z nas potrzebuje tej karmy. Musimy w danym momencie nie myslec o tym, choc nie jest to latwe. Trzymajmy sie. Bona od wczoraj nie rzygala, ale nie wiem czy na podworku tego nie zrobila. Mam nadzieje, ze nie. Nie moge jej trzymac caly czas w mieszkaniu, bo ona bardzo piszczy i prosi na dwor. Wczoraj i dzisiaj chodzilam z nia na smyczy. Całą noc spala w mieszkaniu i nie zwymiotowala kolacji. Śniadania na razie tez nie. Staram sie ja obserwowac. Dzisiaj dostala 3 tabletke na robale, ale nie widzialam ich ani w kupie, ani w wymiocinach. Moze Aniprazol rozpuszcza, dlatego nie widać? Widac natomiast, ze dostala apetytu. Obserwujemy. . . . Quote
Akrum Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 i ja zagłosowałam na Ciebie Pipi :) trzymam kciuki, by się udało tutaj na dogo i potem w dalszym głosowaniu :) Quote
Ilonajot Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 kolejna osoba na literke I potwierdzila, ze odda glos na Pipi jak tylko bedzie miala dostep do netu ;) Pipi, prowadzisz zdecydowanie!!! Jasne, ze to dziwne taka konkurencja miedzy zwierzakami w potrzebie, ja tylko pocieszam sie mysla, ze kazdy kiedys bedzie mial "swoj" miesiac ... Edit - i Pipi dostala kolejny glos od frakcji "I" ;) Quote
Ilonajot Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 aaa, i jeszcze oredowalam za Pipi na niebieskim forum amstafowym ;) Quote
doris66 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Z literki "D" kilka głosów oddano na Pipi. Podziękowałam pięknie i dalej wysyłam . Jak skończę D to wezmę się za E. Quote
doris66 Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Aga dzięki za pakiecik ogłoszeń dla naszej kochanej ALMY . Cioteczki takie zajęte rozsyłaniem pw, że nikt nie zauważył ile sie napracowałaś. DZIĘKUJĘ BARDZO AGNIESZKO. Quote
buniaaga Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='doris66']Aga dzięki za pakiecik ogłoszeń dla naszej kochanej ALMY . Cioteczki takie zajęte rozsyłaniem pw, że nikt nie zauważył ile sie napracowałaś. DZIĘKUJĘ BARDZO AGNIESZKO.[/QUOTE] Ależ Dorcia ja wklejam linki żeby było info dla innych ewentualnie chętnych do ogłaszania osób gdzie psina ma już o głoszenia ,no i żeby Pipi nie była zdziwiona jak ktoś zadzwoni:) Ale miło mi że doceniasz:) Dziękuję :) I muszę się przyznać że tym razem poszłam na łatwiznę i wykupiłam pakiecik z bazarku żeby czasu nie tracić i zbierać głosy dla Pipi:) Quote
Randa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Co o Gumisiu, Mini i Midi pisać w ogłoszeniach(jaka m.in. wielkość przewidywana?:lol:) I potrzebne zdjęcie aktualne Gumisia. Wkleję je wszystkie na weekend na BO. Quote
Evelin Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 nooooo baaaby....ale robotę zrobiłyście....naprawdę jestem pod wrażeniem....Pipi prowadzi zdecydowanie, myślę,że jednak się uda i Pipi bedzie wspólnym kandydatem dogo i miau... Do 16 jeszcze trochę czasu zostało,trzeba trzymać rękę na pulsie... Powiem szczerze,po tym jak zobaczyłam wyniki głosowania myślę juz o dalszej rozgrywce...w Krakvecie.Radomsko przegrało właśnie w głosowaniu Krakvecie... Już wiem,że mało tego,że trzeba bedzie powtórzyć wszystko, co do tej pory zrobione ( każdą literkę na dogo przetrzepać), to jeszcze przydałoby się coś takiego co się nazywa wydarzenie na facebook'u. Nie podoba mi sie to forum,nie mam ta konta,ale może ktoś tu ma...Czasem można kupić na bazarku tzw wydarzenie...Tak tu marudzę,bo może ktos bedzie miał pomysl co z tym facebook'iem zrobić.. Pozdrawiam wszystkich klepiących w klawiaturę (z Radomskiem miałam literkę E i też mnie wkurzało,że można 1 wiadomość na minute wysłać :)).... BRAWO BRAWO BRAWO!!! PS ale jesteście kochane,że ogłaszacie i fotografujecie Almę..tak mi szkoda małej się zrobiło,żę musi wracać do bezdomności...prosiłam Pipi,żeby poczekała, choć to taka bura sucz (lubie takie burasy:)) Quote
Finetta Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Nie zapomnijcie zgłosić Pipi do ankiety na Krakvecie ( czas do 16-go, ale bezpieczniej do 15-go, ostatnio ankieta ruszyła wcześniej) [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/url] Quote
Guest Rekin Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='Finetta']Nie zapomnijcie zgłosić Pipi do ankiety na Krakvecie ( czas do 16-go, ale bezpieczniej do 15-go, ostatnio ankieta ruszyła wcześniej) [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/url][/QUOTE] Powodzenia :) Fanka_Pipi zgłosiła już Pipi na KrakVecie ;) Quote
buniaaga Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 dziewczyny ale Wy dzielne jesteście już druga literkę zaczynacie a aj a z tym A walczę,dużo użytkowników jest na A a jak do tej pory tylko 4 odpowiedzi za to bardzo życzliwe osoby nawet proszą o przypomnienie żeby później zagłosować w KrakVecie:) Randa zdjęcia Gumisia Midi i Maxi są na tu na wątku wkleiłam zaraz po niedzielnej sesji zdjęciowej. Quote
Pipi Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [B]Bardzo Wszystkim dziekuje za oddane glosy i za pomoc w agitacji. Bardzo dziekuję [COLOR="#ff00ff"]Fanka_Pipi[/COLOR][/B] [B]za zgloszenie mnie w KrakVet. Jestem tam na 10 pozycji. Gdyby nie Ona, pewnie bym nie znalazła się na liście. Az mi w sercu scisnelo jak to zobaczylam. Jestem Ci baaaardzo wdzieczna, dziekuje.[/B] W ogole, to zmasakrowane jestesmy i ja np. nie wiem na jakim świecie żyję ostatnie dni. Ale mam nadzieję, ze sie uda. Dzisiaj to juz w ogole chyba nie odejdę od komputera. Przeprowadzilam powazna rozmowe ze zwierzakami i poprosilam o wyrozumialosc, "bo waza sie losy waszych brzuszkow", a one rozumieją, bo są bardzo grzeczne, jak nigdy. Quote
yup Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Pipi ja już dawno zagłosowałam na Ciebie!:) tylko jednej rzeczy nie rozumiem-zagłosowałam na dogomanii a coś czytam, że jeszcze trzeba zagłosować na krakvecie? nie rozumiem:roll: Quote
Finetta Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Głosowanie na Dogomanii to prawybory - wybiera się wspólnego kandydata, na którego potem głosują użytkownicy Dogomanii i Miau w ankiecie KrakVetu. Konkurs organizuje Krakvet i aby wygrać karmę (za ok 10 tys.) liczą się TYLKO glosy oddane w ankiecie KV Quote
Patmol Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 od kiedy można głosować w Krakvecie? i do kiedy? Quote
Pipi Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='Patmol']od kiedy można głosować w Krakvecie? i do kiedy?[/QUOTE] Ankieta w KrakVet ma byc jutro, lub najdalej w niedzielę [url]http://www.krakvet.pl/forum/viewtopic.php?f=18&t=13906[/url] skonczylam y, zobaczę teraz czy jest ktos na x, a jak nie, to na w zacznę. Quote
yup Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 w takim razie trzeba koniecznie zagłosować w tej ankiecie krakvetu, bo inaczej nie ma sensu głos oddany na dogomanii. Pipi trzymam kciuki! Quote
Patmol Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 sens ma bo jeśli Pipi wygra w przedwyborach, to teoretycznie w Krakvecie zagłosują na nią osoby z Dogo, które teraz glosują na inne kandydatury Quote
doris66 Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Ale ALMA chyba może być u Pipi jakis czas? Pipi potwierdź że tak. Bedziemy ją ogłaszać, szukać najlepszego domku. Ona ma cudny charakter, napewno ktos ja pokocha. Evelin nie martw się. Quote
Recommended Posts